Øyekrem er noe vi pleier å gi et pass, for det meste fordi de ikke viser umiddelbare / drastiske resultater; i tillegg er de et tillegg til det allerede komplekse hudpleieregime vi følger. Men å være foran den bærbare hele dagen, trengte øynene mine litt skjemme og derfor bestemte jeg meg for å prøve Revitalift eye cream av L'Oreal.

Pris - Rs 699 / - for 15 ml

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med L'Oreal Revitalift Anti Wrinkle + Firming Eye Cream:

Emballasjen er som den mindre versjonen hvis dagkremet fra samme område. Kremet kommer i karbonemballasje, så hver gang du bruker kremet må du ha rene sanitiserte fingre. Det er mye informasjon på den ytre papirkartongen om ingrediensene, bruken og effekten av produktet.

Kremens tekstur er rik og tykk. Den er blekgul i farge og føles som tykk majones. Det er absolutt ikke-klebrig og blir raskt absorbert på huden. Det er ingen hvitaktig kast igjen, selv om kremet føles litt tungt på applikasjonen.

Når det gjelder effektiviteten til produktet, vil jeg si at det gir mye hydrering til områdene rundt øynene, men det eliminerer ikke helt rynker. Det reduserer definitivt fine linjer og gir en økt følelse for øynene på applikasjonen som er veldig behagelig, men hvis du forventer å fjerne rynkene, må du finne noe mer potent. Dette er et godt tillegg til det vanlige hudpleieregimet og fungerer bra for de trette bløte øynene; for rynker er dette ikke den beste innsatsen.

Fordeler med L'Oreal Revitalift Anti Wrinkle + Firming Eye Cream:

• Litt går langt. • Gir en kjølehvilet følelse mot øynene. • Reduserer mørke sirkler i en grad med langvarig bruk. • Rik tykk konsistens gir økt fuktighet i øynene.

Ulemper med L'Oreal Revitalift Anti Wrinkle + Firming Eye Cream:

• Ingen drastiske resultater. • Tubemballasje. • Ganske dyrt for mengden av produktet. • Fjerner ikke rynker helt.

IMBB Rating – 3.75/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Revitalift Anti Wrinkle + Firming Eye Cream? tilbakekjøp - Nei, jeg vil gjerne bruke noe mer potent. Anbefale - Nei, hvis du leter etter noe som viser drastiske resultater. Ja, hvis du vil ha noe å legge til i hudpleie diett.

L'Oreal Revitalift Anti-Wrinkle og Firming Day Cream L'Oreal Revitalift Anti Wrinkle + Firming Night Cream L'Oreal Revitalift Laser X3 Renere Anti-Aging Serum L'Oreal Revitalift Laser Forny Avansert Anti-Aging Day Cream L'Oreal New Revitalift Laser x3 Forny Precision Eye Cream L'Oreal Revitalift Serum Inside Liquid Foundation L'Oreal Revitalift Foryngende Cleansing Rich Makeup Fjerning av melk L'Oreal Paris Revitalift Magic Blur Anti Aging Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019