Jeg er velsignet med tykke penner, men litt oppmuntring er nødvendig hver eneste gang, og derfor plukket jeg opp den nylige, lanserte, imponerende pennblyanten av Colorbar. Fra nå av er det tilgjengelig i bare en nyanse, dvs. Kastanje Brun.

Pris - Rs 650 / -

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Colorbar Stunning Brow Pencil Chestnut 001:

Den trekkbare treblyanten kommer i en ytre sølvkartong, typisk for Colorbar. Den har spoolie i den andre enden av blyanten. Begge endene er beskyttet med deksel, noe som holder produktet hygienisk selv om du kaster ut ytterkartongen. Det er ingen spisser inkludert i emballasjen som ville vært en god inkludering. Allikevel fungerer vanlig kosmetisk sharpener helt fint.

Teksten på pennepennen er kremaktig og pigmentert, i motsetning til de fleste pennblyanter. Det kan ta litt tid å bli vant til tekstur, eller du kan ende opp med å gjøre brynene over. Det er en sjokoladebrun blyant og passer til svarte / brune øyne. Spoolie kommer veldig bra når du er på farten.

Oppholdsstyrken er ganske lang; Når pigmentene er satt, fortsetter de uten å bevege seg eller smelte i mer enn 5-6 timer. Etter det begynner det å falme, men beveger seg ikke om i ansiktet, noe som er en god ting. Jeg tror jeg skal bruke dette før jeg får en ny, siden jeg ikke bruker dem regelmessig. Også et forsiktig ord ville være å prøve hjemme noen ganger, dette er kremere enn vanlige pennblyanter.

Pros av Colorbar Stunning Brow Pencil Chestnut 001:

• Intelligent inkludering av spoolie. • Meget pigmentert, lite går langt. • Lett å bruke. • Passer til mørke brynder. • Blander godt.

Cons av Colorbar Stunning Brow Pencil Chestnut 001:

• Tilgjengelig i bare en nyanse. • Skerperen mangler. • Kan ta litt tid å bli vant til pigmenteringen.

IMBB Rating – 4.25/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar Stunning Brow Pencil Chestnut 001? Repurchase- kanskje nei, jeg bruker dem ikke mye. Anbefale - Ja til de som liker definerte, men naturlige browsere.

Lakme Eyebrow Pencil Best Øyenbrynpennene tilgjengelig i India Slik fyller du øyenbrynene Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown MAC øyenbryn blyant i spiked BH Kosmetikk automatisk øyenbryn blyant i svart Rimmel London profesjonell øyenbryn blyant svart brun Makeup Academy Brunette Eyebrow Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: