Holika Holika Aqua Petit Jelly Blusher i 01 Raspberry

Jeg er egentlig ikke kjent med mange koreanske kosmetiske merker. Jeg mener at jeg vet om noen fordi de har mursteinmortelagre her i Manila (det ville være det evigt populære Etudehuset, The Face Shop og SkinFood), men det er mange andre hvis merkenavn er ganske fremmede for meg . Det vil si, til jeg leser om en av de super søte produktene i en av skjønnhetsbloggene jeg følger. Søt emballasje får meg alltid! Bare ta en titt på Holika Holika Aqua Petit Jelly Blusher:

Det er bare så søtt! Det kan se ut som en liten kopp jello, men det er faktisk en kremblush i en litt tung, tykk, liten glassburk. Jeg så Holika Holika Aqua Petit Jelly Blusher på en skjønnhetsblogg, gjorde et søk på det på vår lokale Ebay, funnet en på salg for 284 pesos (ca. Rs. 304), og raskt klikket på knappen Kjøp det nå.

For å undersøke litt mer om selskapet, fant jeg ut at deres andre gjenstander også har veldig søtt emballasje (andre ansiktsprodukter kommer i samme jello-cup-form), mange av dem med et mysterium og et magisk tema som skjer (se logoen på blusherens boks - en heks som flyr på en kost).

De har ikke en fysisk butikk her, men siden etterspørselen her i Manila for koreansk / annen asiatisk kosmetikk er ganske høy, er det en rekke online selgere som selger produktene. Aqua Petit Jelly Blusher kommer i to nyanser, fra det jeg har sett. 01 Raspberry er den jeg har, en fin, bra, bringebærrosa med et snev av fersken, og den andre nyansen er 02 Citrine, en oransje-ish peachy rosa. Jeg ville virkelig få begge, men bare 01-skyggen var tilgjengelig.

Swatched Heavily:

Blandet ut litt:

Jeg trodde først dette kan være litt for kult for meg, men overraskende er det ikke. Det gir meg en ganske rosa flush, som også viser hint av fersken og fine sølvskimmere. Det er ikke en superpigmentert rødme, som den typen som du må være veldig forsiktig med, slik at du ikke over gjelder, selv om jeg fremdeles bruker en fiberduo børste for den. Det er super lett å blande og få en naturlig, subtil finish med den, selv om jeg har dabbet på mye produkt.

Holika Holika Aqua Petit Jelly Blusher tekstur er ganske lett og glatt, som en mousse. Det føles ikke klistret eller tungt på huden min i det hele tatt. Det varer omtrent halvparten av dagen på kinnene mine i varme og fuktighet her, noe som er ganske bra, og jeg liker lukten av det, en svak bringebær. Jeg setter også pris på at den søte emballasjen ikke er tynn og krukken er tung og solid - jeg tviler på at det ville bryte hvis jeg droppet det, selv om jeg ikke ville!

Alt i alt var jeg glad for å oppdage Holika Holika-merkevaren gjennom denne rødmen. Jeg vil gjerne gjøre skade på en faktisk butikk noen dag (nærmeste er i Singapore), siden Holika Holika-elementene jeg kan bestille på nettet, er litt begrenset. Jeg håper du likte å lese om min nye oppdagelse. 🙂

Grunnleggende Blush og Highlight Application Tips Hvordan bruke Kremblush Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder Beste Shimmery Blush: Spør IMBB MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Avon Smooth Mineral Blush i Perfect Plum Street Wear Mineral Blush Rose Swirl L'oreal True Match Blush Bilder, fargeprøver Bourjois Blush Rose de Jaspe Review, Swatch NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic Vega Retractable Blush Brush Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches MAC Cremeblend Blush Posey Review, Swatch, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: