Hei alle,

I dag vurderer jeg 3 neglelakk i varierende nyanser av grå. Skyggenavnene er "Vis Steel-er, Slick Slate, og Grease Lightning" fra Sally Hansen "Insta-Dri" -området. Les videre for flere detaljer og stifter 🙂

Pris: $ 4.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Nail farge dekker i bare ett lag, briljant. Perfectionist Brush ™ konturer til hvilken som helst negl, slik at fargen alltid glir på nett akkurat, feilfritt. Og det eksklusive Flexiglass-komplekset kombinerer vakker, strålende glans og super sterk slitasje. Så enkelt, så Sally.

Min erfaring med Sally Hansen Insta-Dri Vis Stål-er, Slick Skifer, Grease Lightning Nail Color:

emballasje: Insta-Dri-serien kommer i stilige trekantede glassflasker. Denne unike form gjør flasken ganske nyttig. Flasken er ikke voluminøs i det hele tatt, men samtidig er den ganske solid. Denne serien kommer med en flat børste som jeg absolutt elsker. Det gjør applikasjonen veldig enkel, presis og rotfri.

Konsistens / Color Pay-off: Alle nyanser som jeg vurderer i dag har en litt tykk konsistens, men de sprer seg lett og går veldig jevnt på neglene. Faktisk gjør tekstur kombinert med den flate penselen en av de mest problemfrie applikasjonene av neglelakk som jeg har kommet over. Alle fargene jeg vurderer i dag har anstendig pigmentering, men jeg bruker fortsatt 2 strøk for å dekke noen synlig neglelinje og få en jevn finish.

Tørkekraft: Disse neglelakkene lever opp til navnet "Insta-Dri" og tørker på mindre enn et minutt.

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken i dette området er ikke den største og nyanser blir satt i rundt 3 dager eller så. De begynner å falme rundt kantene ved den fjerde dagen.

Nå, for noen detaljert gjennomgang av hver av fargene:

1. Vis Steel-er:

Show Steel-er er en delikat lysgrå nyanse med subtile hint av lyseblå. Denne skyggen minner meg om en overskyet vinterfull morgen. Det er en nyanse som vil se bra ut på de fleste og kan lett brukes til kontor. Enden er glatt crème.

2. Slick Skifer:"Slick Slate" er en blanding mellom brun og grå. Det er en nydelig nyanse som ikke ser veldig hard ut til tross for å være en mørk skygge.

Den passer perfekt til kaldere vintermåneder og passer til alle hudtoner. Målingen er igjen glansfull crème.

3. Grease Lightning:"Grease Lightning" er en mørkblåtonet grå. Igjen, en vakker nyanse som lyser opp hendene.

Det er et godt alternativ for de som ønsker en mørk nyanse, men vil ikke ha noe for gotisk. Målingen er igjen glansfull crème.

Pros fra Sally Hansen Insta-Dri Vis Stål-er, Slick Skifer, Grease Lightning Nail Color:

  • Tørker veldig fort.
  • Vakre nyanser passer for vinteren.
  • Glatt crème finish.
  • Meget god konsistens av polering, gjelder godt.
  • Ikke flekker negler.
  • Ganske rimelig.

Ulemper med Sally Hansen Insta-Dri Vis Stål-er, Slick Skifer, Grease Lightning Nail Color:

  • Å holde strøm er gjennomsnittlig.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Sally Hansen Insta-Dri Vis Stål-er, Slick Skifer, Grease Lightning Nail Color?

Ja, jeg vil absolutt anbefale deg å prøve disse ut hvis du elsker nyanser av grå. Jeg ville sikkert prøve ut andre farger fra dette området.

Sally Hansen Insta-Dri Nail Color Cherry Fast, Pumped Up Pink, Expresso Sally Hansen Chartreuse Chase Insta-Dri Nail Lacquer Sally Hansen Insta-Dri Nail Lacquer - Violet Voom Sally Hansen Pronto Lilla Insta-Dri Nail Lacquer Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Colors Sally Hansen Hard As Nails Steely Gaze, sett i stein og krystallklar

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: