Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer. Skyggen er Medium Light, og har subtile gule undertoner. Jeg ble foreslått denne nyansen for min moderat rettferdige hud med varme undertoner. Denne er en perfekt tonet fuktighetskrem for vanlig bruk. Det kan motstå vann i rundt førti minutter, og får huden til å føles myk og glatt. Vennligst fortsett å lese for å vite mer om dette lys og drømmende fuktighetskrem,

Produktbeskrivelse: Denne lette tonet fuktighetskrem har du dekket, men lar din naturlige skjønnhet skinne gjennom.

Pris: £ 32 for 50 ml

Viktige ingredienser: Titandioxyd beroliger og beroliger huden og gir utmerket mineral UV beskyttelse. Algenekstrakt hydrerer huden og bidrar til å forhindre fuktighetstap. Bornitrid hjelper til med å holde seg glatt og diffust lys.

Hvordan å bruke: Påfør over hele ansiktet med fingrene eller bruk en flytende grunnbørste.

emballasje: Denne er pakket i et elegant, godt kvalitetsrør med en gullskruenhette. Røret selv kommer pakket i en hvit farget pappkasse. Skyggenavnet er nevnt på baksiden av røret og på bunnen av boksen.

Min erfaring med Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer:

Jeg har brukt Jane Iredale Liquid Minerals Foundation, og var veldig imponert over resultatene. Jeg har sensitiv hud, som har en tendens til å bli tørr om vinteren. Min hud er moderat rettferdig med varme undertoner. Jeg ville ha grunnlag for regelmessig bruk som kan gi moderat til full dekning, og kan også opprettholde fuktighetsnivået uten å irritere huden min. Jeg ble foreslått denne Jane Iredale Tinted Moisturizer i skyggen Medium Light.

Siden flytende mineralfunn gir ren til middels dekning, ble jeg anbefalt å bruke Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder; Jeg vil snart se på den. Konsistensen til denne tonede fuktighetskremet er halvfast, har en myk, beroligende tekstur, ikke i det hele tatt kremaktig eller tørr, gir en satin finish og er langvarig. Denne er vanntett i 40 minutter, men må fjernes med sminkefjerner. Det er både blandbart og byggbart. Jeg bruker fingrene til å søke og blande dette fundamentet. Det gir ren til middels dekning, skjuler ikke mørke og tydelige flekker. Men gir strålende glød og et friskt, lyst blikk mot ansiktet.

Det fremhever ikke mine porer eller merker, men bidrar til å minimere fine linjer og porer. Min hud føles myk, smidig, næret og hydrert. Det tørker ikke, irriterer eller ødelegger sensitiv hud. Det holder huden myk, fuktig og gir en beroligende følelse. Denne er perfekt for dagslitasje, har SPF 15 beskyttelse. Denne tonet fuktighetskrem kan også brukes om kvelden og til spesielle anledninger for en ren og medium dekning. Det er ultra fuktighetsgivende, gir en jevn og jevn dekning til huden, og hjelper huden å beholde sin egen fuktighetsbalanse.

Pros for Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer:

• Formulert med lette mineraler, det hydrerer og gir ren og middels dekning • Kalmer og beroliger huden • Vannbestandig i 40 minutter • Bredspektret solbeskyttelse med SPF 15 UVB / UVA PA ++ • Gir en myk fokus-effekt som minimerer utseendet på fine linjer og forstørrede porer • Vegan og glutenfri • Cruelty-fri merkevare • Trygge ingredienser

Ulemper for Jane Iredale Dream Tint Tonet Fuktighetskrem:

• Ingen etter min mening

Vil jeg anbefale Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer? Ja, jeg anbefaler dette produktet til alle som ønsker å prøve. Avhengig av hudtonen din, kan du velge mellom de syv nyanser som er tilgjengelige i dette området.

IMBB Rating: 5/5

Takk og skål!

Jane Iredale Rio Just Kissed Lip Plumper Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold Maybelline Dream Satin Skin Ultra Pustende Satin Two Way Cake Giorgio Armani 2 Minuit Eye Tint Lakme Absolute Pink Fantasy Lip Tint Matte Forskjeller mellom tonet fuktighetskrem og BB Cream Lotus Herbals Nutraglow Daily Tinted Moisturizer SPF 25 Stila Sheer Color Tinted Moisturizer SPF 20 Bobbi Brown Tinted Moisturizer med SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: