Hei alle,

På en av mine shoppingsporer kom jeg over denne søte lille flasken, og jeg kunne ikke motstå meg selv fra å kjøpe den. Innpakningen så vel som innholdet så ganske attraktivt og dermed endte jeg med å plukke den. Les videre for å finne ut mer om NYX Honey Dew Me Up Primer.

Pris: $17

Produktbeskrivelse: Inspirert av honningens gyldne glød utviklet vi en primer som nøytraliserer utseendet på misfarging og rødhet. Våre innovative lysreflekterende gullflåter gir et lysende utseende som vil bidra til at huden din ser strålende ut hele dagen.

Min erfaring med NYX Honey Dew Me Up Primer:

emballasje: Dette produktet kommer i en nydelig glassflaske med en gylden skrue på hetten. Den har en spatelaktig applikator som jeg personlig ikke finner veldig praktisk. Produktet har ikke en konsistens så tykk som å holde fast i spatelen, og applikasjonen blir derfor litt rotete. De kunne lett pakke dette produktet med en pumpe.

Konsistens / Finish / dekning:Denne primeren har en veldig lys gullfarge og har synlige gullflak suspendert i den. Tekstur er litt klebrig og minner meg om vannet ned honning, som forresten er en av de viktigste ingrediensene i dette produktet. Ærlig, dette produktet ser ikke ut som en primer for meg i det hele tatt, og er nærmere et serum i tekstur.

Primeren blir absorbert ganske enkelt. Jeg var litt bekymret først om gullflakene, men de viste seg å være verken pro eller con. De syntes ikke å legge til noe ekstra lysstyrke og forsvunnet etter søknad. Primeren etterlater seg en litt klissete følelse. Den setter gradvis til en dyp finish. Jeg er mer vant til matte finish primere og dermed ikke helt imponert.

Videre tror jeg ikke denne primer gjør noen synlig forskjell i huden min som sådan. Det skjuler ikke noen ufullkommenhet eller porene som en vanlig silikonprimer.

For å oppsummere, ser dette produktet ikke akkurat ut eller oppfører seg som en vanlig primer, og det er ganske dyrt på 17 dollar. Kanskje NYX bør pakke om og markedsføre det som et serum. I sin nåværende form, er det best unngås.

Pros av NYX Honey Dew Me Up Primer:

  • Nydelig emballasje.
  • Bra for hud ingredienser som honning og kollagen.
  • Dewy finish.
  • Gets absorbert lett.

Ulemper med NYX Honey Dew Me Up Primer:

  • Fungerer ikke som primer.
  • Føler seg litt klebrig.
  • Gullflak legger ingen ekstra utstråling.
  • Dyrt.
  • Spatel applikator er litt rotete.

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg tilbakekjøp NYX Honey Dew Me Up Primer? Nei, jeg ville ikke tilbakekjøp eller anbefale denne primeren.

NYX Studio Perfekt Primer NYX Pore Filler Primer NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer NYX Studio Perfekt Foto Kjærlig Primer Clear Freeman Honeydew og Chamomile Sleeping Mask EOS Honeysuckle Honeydew Glatt Sphere Lip Balm Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer Revlon Photoready Color Correcting Primer Gjøre opp for Ever Step 1 Skin Equalizer Mattifying Primer ELF Studio Poreless Face Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: