Hei peeps, Gel liners er noe jeg har elsket fra det øyeblikket jeg kom inn i sminkebyen! Jeg har brukt rikelig med gel liners med en pensel, men den prosessen er for kjedelig å plukke opp liner med en pensel og deretter lage en titt. Jeg så disse nye gel liners av Deborah Milano som kommer i blyant form. Jeg er ikke så mye i fargerike liners, derfor valgte jeg den grunnleggende svarte. Se hvordan dette virket for meg! 

Pris: Rs 675

Nyanser tilgjengelig: 7-8 nyanser

Produktbeskrivelse av Deborah Milano: Å gi forbrukeren enkel å bruke og forstå produkter som er nødvendige for å skape et perfekt og profesjonelt øyeutseende på en morsom måte, er vår nåværende utfordring. Deborah er ekspert på det PERFEKTE utseendet, og tilbyr produkter for å skape det perfekte smolende utseende, gjennom forskjellige leveringssystemer og teksturer. Opprettholde vår sterke stilling i 2 strategiske og voksende segmenter: Kajal og Eyeliner-blyanter. Styrke vår EYE EXPERT portefølje på rekkevidde med PERFORMANCE, COLOR og DELIVERY SYSTEMS.

Min erfaring med Deborah Milano 2 i 1 vanntett gel Kajal og Eyeliner 01 Black:

Deborah Milano fortsetter å komme med nye produkter som forbløffer meg fordi de er ganske rimelige og også gode på kvalitet. Jeg så disse nye gel liners og jeg var veldig glad fordi serien ikke bare kom opp med de grunnleggende! Den har både grunnleggende og funky nyanser å velge mellom! Jeg plukket opp bare den svarte, så la oss starte med en grundig gjennomgang.

emballasje: Gelforingen leveres i en fargekodet blyantemballasje som er slank og lang. Strukturen av denne blyanten gjør det veldig reisevennlig. Blyanten kommer med en tett hette som ikke skiller seg fra blyanten til enhver pris, og derfor er det ikke noe område som kulen kan bryte. Jeg liker ikke å skarpere og bruke emballasje fordi hele skarpheten forårsaker mye spild som ikke er veldig bra fordi prisen er høy. Sammenligner det med de andre apoteket lin liners, tror jeg prisen er ganske høy. Snarere vil jeg foreslå de andre som vil vare enda lenger og jobbe på lignende måte.

Skygge, tekstur og pigmentering: Skyggen jeg plukket opp er intens svart og det viser fargen i den første slyngen selv. Men swiping det 2-3 ganger skaper en super dramatisk og en fengende utseende. Det skaper en øyeblikkelig pop på øynene mine. Tekstur er kremaktig og finishen er perfekt som en gelforing.

Men å være en tøff gelforing glir det ikke lett som kremete øyepennene. Det stopper litt mens du søker, noe som skaper en ujevn utseende. Men denne ujevne utseendet kan bare observeres når noen er veldig nær, langt fra, det ser perfekt ut. Men på grunn av gelens overflate, tar det meg for alltid å fjerne det fra øynene mine. Uansett hvor kraftige sminkefjernere eller olje-rengjøringsmidler jeg bruker, er det litt ubøyelig å trekke og trekke. Det gir meg panda øyne etter fjerning og derfor kan jeg bare begrense det er bruk.

Oppholdsstyrke: Gel kajal forblir på min vannlinje i 2 timer, noe som er ganske lavt med tanke på at det er en gelforing. De andre gode gelelinjene varer minst i 4 timer på min vannlinje, så dette var litt skuffende. Jeg føler meg ikke komfortabel å bruke den over mine øyne i et bevinget mønster fordi teksturene skaper en ujevn utseende som ser veldig uprofesjonelt ut. Under mine øyne varer det i 7-8 timer med fargen å miste intensiteten etter 5 timer, noe som er flott.

Alt i alt et fint kjøp fordi kvaliteten er flott, og dette er også veldig praktisk, men ja, ikke det beste!

Fordeler av Deborah Milano 2 i 1 vanntett gel Kajal og Eyeliner 01 Black:

• Super praktisk, brukervennlig og fargekodd. • Har et stort utvalg av grunnleggende og fargerike nyanser å velge mellom. • Pennen er en 2-i-1 blyant så flott for vannlinjen og over øynene. • Formelen er en kremaktig gelformel. • Pigmenteringen er intens svart og skaper et fengende øyeutseende. • Den forblir på meg i 7-8 timer med svært lite flekk. • Lett tilgjengelig. • Jeg har kontakt og det fungerte ganske trygt for meg. • Flott for tett fôr. • De tester ikke på dyr.

Cons av Deborah Milano 2 i 1 vanntett gel Kajal og Eyeliner 01 Black:

• Det forblir i bare 2 timer på vannlinjen, derfor er det ikke noe poeng å kalle det et 2-i-1-produkt. • Det er ekstremt vanskelig å fjerne den og etter at den er fjernet, gir den meg panda øyne. • Jeg føler meg ikke komfortabel med å bruke den som eyeliner fordi den ikke gir meg så skarp utseende, jeg bruker den bare under øynene mine. • Det glir ikke så lett, og det gir et lite ujevnt utseende når det blir observert nøye.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp / anbefale Deborah Milano 2 I 1 Vanntett Gel Kajal og Eyeliner 01 Black? Ja, jeg anbefaler absolutt dette fordi dette er et super enkelt alternativ til å erstatte gel liner potten! Jeg vet ikke om jeg vil få dette igjen eller ikke fordi jeg fortsatt er ganske lojal mot Maybelline-gelinnlegget. Konklusjon: Jeg likte denne 2 i 1 blyant fordi det er flott å jobbe med, i en jiffy!

Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Black) Review, Photos, Swatches L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner Beste Gel Eyeliners tilgjengelig i India Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Review, Photos and Swatches Lag din egen Gel Eyeliner-gjør det selv Maybelline Varig Drama Swirl Gel Liner Lakme Absolute Gel Addict Gel Eyeliner må-ha L'Oreal Super Liner Safirblå Gel Intenza 36 Hours Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: