Hei gals!

Hvordan har du det i dag? Vel, jeg er ganske spent på å dele dagens kjøp, som er den siste lanseringen av Tarte i Tarteist-serien. Jeg har sett og prøvd lignende produkter fra Estee Lauder og andre merker også, derfor er konseptet ikke unikt. La oss lese mer om Tarte Tarteist Lip Paint - Lovespell.

Pris: $ 20 for 0.20 Fl Oz, ekskluderer frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Hva det er: En ultrapigmentert, matt flytende leppestift i en rekke slitesterke, trendy, hverdagsfarger.

Hva det gjør: Maling på pigment for å lage et tarteist ™ -lips mesterverk med denne elegante, ultra-matte, flytende leppestiften. Designet for stiler som strekker seg fra moderne minimalistisk til fet og dramatisk, begynner denne high-definition mettede formelen som en tradisjonell leppestift som har blitt flytende og konsentrert, noe som resulterer i en luksuriøs fløyelsaktig tekstur med en sofistikert matt finish. Den fullstendige formelen kommer i en rekke trendige dristige og daglige nyanser, og har en penselstav med ergonomisk skrå, myk applikator slik at alle kan male på presis pigment uansett ferdighetsnivå.

Min erfaring med Tarte Tarteist Lip Paint - Lovespell:

Lippemaling kommer i en tradisjonell plast gjennomsiktig lipglansemballasje med en fotfot applikator festet til hetten. Det har en mild, kjølig, myty lukt og smak som virker bra for meg, men det kan forstyrre noen mennesker. Samlet sett finner jeg det ganske brukervennlig og reisevennlig.

Jeg plukket opp to nyanser fra serien, hvorav en er "Lovespell". Det er en lys, blå basert fuchsia rosa skygge; Min favoritt vinter vinter skygge. Det kan gi en ultimativ glød til ansiktet ditt selv uten lys eller høylys. Jeg bærer denne leppemaling med bare en kraftig kraft og kajal, og fremdeles ser ansiktet mitt opp. Som vi har sett mange merker kommer opp med lignende flytende leppestift konsept i markedet, vil dette spekteret gi tett konkurranse. Også dette området er relativt billigere. Jeg har ikke prøvd alle de flytende leppestifter som er tilgjengelige i markedet, men Tarte-leppemaling virker godt nok for meg.

Da jeg først hadde åpnet leppemaling, var jeg bekymret for å se en slik tørrstav. Jeg trodde jeg hadde kjøpt et defekt stykke, men senere innså jeg at dette produktet har en pulverformel. Men så ser det bare tørr ut i røret som det glir komfortabelt på mine lepper. Det gir intens farge lønner seg i bare en sveipe, det også uten å slepe eller slå seg inn i leppe linjene. Utrolig, va? Ja, det var overraskende å se at jeg oppnådde full matte, fuchsia rosa matte finish på mine lepper i bare en sveipe. Det så perfekt ut, selv uten primer eller lip liner. Imidlertid vil jeg personlig foreslå å bruke en leppeforing under denne fargen for å legge til dybde og å definere leppene dine. Hver gang jeg bruker MUFE 19 C lip liner, ser leppene mer definert og uthevet med intens og jevn finish.

Faktisk er denne formelen god nok til å gi jevn og fullstendig dekning på egen hånd. Men jeg savner den skarpe og veldefinerte leppeformen som bare kan oppnås med en leppeforing. Jeg er imponert over at denne formelen ikke verken hydrerer eller åpenbart tørker for mine normalt tørre lepper. Jeg har denne fargen på godt skrubbe lepper, så vel som på vanlige lepper, og jeg finner ingen signifikant forskjell. Det betyr at formelen er tilgivende nok for mildt tørre lepper. Det forverrer ikke eller fremhever mine lepper. Den sitter komfortabelt på mine tørre lepper i flere timer. Jeg er sikker på at skjønnhet med pigmenterte lepper og tørre lepper vil like dette produktet.

Jeg har en bekymring - det overfører mye selv etter tørking i en matt flekk. Det glir som fløyelsilke på mine lepper i begynnelsen, og omdannes til en pulverformig matt flekk etter en stund. Det forblir deretter satt i flere timer. Jeg har sett mild overføring på haken min under måltidstid. Flekken mister sin intensitet, men det kommer ikke ut med vann. Denne flekken er ganske sta og trenger en god kvalitet sminke remover.

Jeg lurer på hvordan det overføres til nesten alt, men forblir på i flere timer uten å falme. Som en hvilken som helst matt flekk blir denne også litt pulveraktig og flaky med flere swipes. Samlet sett føler jeg at den har alle de positive egenskapene - den nydelige skyggen, ikke-slitete tekstur, lang levetid og selvjusterende glatt matte finish. Jeg er ganske interessert i å prøve ut alle nyanser fra dette sortimentet nå, og jeg anbefaler dette produktet til alle skjønnhetsjobber, spesielt matte makeupelskere.

Fargeprøver:

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler av Tarte Tarteist Lip Paint - Lovespell:

• En slik nydelig, blå basert rosa flytende leppestift • Glipper uten problemer på mine tørre lepper uten å rive seg • Ingen hydrering eller tørking • Aldri fremhever leppelinjene eller tørrheten • Intensivt pigmentert matprodukt som gir full dekning • Kremaktig og lett formel, egnet selv for pigmenterte lepper • Stå på for godt 6 + timer • Lett å ta på igjen, ettersom det ikke ser kakeaktig eller flakket ut • Gir en pulverformig matt overflate til mine tørre normale lepper • Godt priset

Ulemper med Tarte Tarteist Lip Paint - Lovespell:

• Den har en mild myty smak og lukt • Setter aldri inn i en jevn overflate • Har en tendens til å overføre mye • Mat elskere kan trenge en matt leppe for å få bedre finish

Ærlig, jeg kan lett leve med disse mindre ulempene. Det er ingen vits å se en selvjusterende matt flekk på leppene. Hvis du elsker matte flekker, er dette det du trenger for å prøve neste gang; skjønnhetene som leter etter saucy og kremaktig pout kanskje som Estee lauder Lip Potion.

IMBB Rating: 4.5/5

Tarte Tarteist Clay Paint Liner and Brush Tarte Tartelette i blomst Amazonian Clay Palette Tarte Clean Slate Poreless 12 Hr Perfekt Primer Tarte Natural Beauty Amazonian Clay 12-timers rødme Tarte Smooth Operator Amazonas Clay Finishing Powder LA Jente Glatt Lip Lip - Pin Up Inglot # 108 Sleeks Cream Lip Paint Victoria's Secret Love Stave Overdådige Bath Bubbles Victoria's Secret Love Stave Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: