Svarte flytende liners er stift, er de ikke? Og når det er en matt liner, er det enda bedre, siden du kan bære dem hver dag til kontor / høyskole. Jeg fikk denne liner nylig fra Rimmel og her er anmeldelsen av det samme.

Pris - Rs 500 / - for 3,5 ml

Min erfaring med Rimmel Glam'eyes Glamour Black Professional Liquid Liner:

Den flytende foringen kommer i en typisk emballasje. Applikatoren har riktig størrelse som gir presis anvendelse. Min pensel er litt feil, jeg tror at spissen ikke er akkurat spiss. Vennligst sjekk brikken du plukker opp for å unngå hindringen for å justere børstene hver gang du bruker liner.

Tekstur er tykkere sammenlignet med flytende liners. Det er kremaktig og ikke bare flytende, derfor er pigmenteringen stor. Ett slag gir en vakker matt svart linje til øynene. Det føles litt stretchy på tørking, men ingenting plagsomt, så litt tålmodighet er nødvendig. Foringen tørker opp ganske raskt, derfor er det et problemfritt alternativ for de raske morgenene.

Den svarte er matt og ser perfekt ut til hver dag på kontor / høyskole. Det er ingen glans eller glans i skyggen. Hvis du leter etter et glam svart alternativ, kan du hoppe over dette. Matte black liners er stift etter min mening, så velg dette uten andre tanker hvis du leter etter en rimelig matt svart flytende liner; et godt alternativ for nybegynnere jeg vil si.

Oppholdsstyrken varierer fra 5-6 timer etter som det er litt fading. Det er vannavstøtende og blir ikke vasket av lett. I motsetning til de fleste flytende liners, flager den ikke av en gang. Jeg liker lineren som helhet med tanke på prispunktet og ytelsen.

Pros av Rimmel Glam'eyes Glamour Black Professional Liquid Liner:

• Enkel funksjonell emballasje. • Vakker matte finish. • Hurtig tørking formel. • Rimelig. • Applicator med riktig størrelse for presis anvendelse.

Cons av Rimmel Glam'eyes Glamour Black Professional Liquid Liner:

• Liten elastisk følelse på lokkene. • Applikatoren er feilaktig (mitt stykke kanskje)

IMBB Rating – 4.25/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Rimmel Glam'eyes Glamour Black Professional Liquid Liner? tilbakekjøp - Jeg kan ikke tilbakekjøp som jeg ikke velger for flytende liners som ofte. Anbefale - Ja til alle de som liker matt svart flytende liner.

Rimmel Liquid Eyeliner og Rimmel Pencil Eyeliner Rimmel 002 Brown Velvet Glam'Eyes Professional Liquid Liner Rimmel London Vinyl Jelly Gloss Lip Liner Rimmel Scandaleyes Vanntett Gel Eyeliner 003 Purple Review, Swatch, EOTD Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil # Lilla Passion Rimmel London Scandaleyes Brown Gel Eye Eye Liner Rimmel London overdriver øyenliner i absolutt brunt Rimmel Glam Eyes Profesjonell flytende eyeliner i skygge sølv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: