Hei alle,

I dag vurderer jeg ennå en ny nyanse fra Rimmel London Lasting Finish lipsticks rekkevidde av Kate Moss. Denne anmeldelsen er på skygge # 28, les videre for å finne ut mer detaljer:

Pris: $ 5.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Den første leppestiftkolleksjonen som er opprettet av Kate Moss High intensity farge i opptil 8 timer. Formel infused med Black Diamonds, reflekterer lys som aldri før. Fanger alle flair, kanten og tidløsheten til Kates unike utseende.

Min erfaring med Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 28:

emballasje: Denne leppestiften kommer i en elegant svart matt finish. Capen har Rimmel-logoen gravert på toppen og en utskrift av Kate Moss signatur. Emballasjen er enkel og solid, men det ser flott ut.

Hetten lukkes stramt, og du kan enkelt reise med den i vesken din. Siden emballasjen er helt ugjennomsiktig, må du se på bunnen av leppestift for å finne ut hvilken nyanse det er.

Skygge og pigmentering: Skygge # 28 ser en nydelig koral-rosa i kulen. Det ser ut som en mer klassisk lysrosa på leppene. Denne skyggen har shimmer i det som gir en nydelig glans til mål. Dette er en nydelig girly skygge ganske apt for somre.

Pigmenteringen av leppestiften er ganske anstendig og det gir en god dekning i en enkelt sveipe, men jeg foretrekker fortsatt å sveipe den to ganger. Flere lag gjør applikasjonen litt ujevn.

Tekstur og finish:Lippestiften glir ganske jevnt på leppene og slenger ikke på leppene i det hele tatt. Lippestiften føles ikke tørking på leppene, men det fremhever leppelinjene eller eventuelle tørre flekker. Jeg anbefaler på det sterkeste å exfolierer leppene før påføring. Mål er en halvmatt med mye glans.

Oppholdsstyrke: Dette er ikke en overføringsløs leppestift og overfører lett til kopper og briller. Det forblir definitivt ikke i 8 timer som annonsert og forblir i rundt 3-4 timer.

Pros av Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 28:

  • Fin lyserød skygge.
  • Glider glatt på leppene.
  • Anstendig pigmentert.
  • Føler ikke tørking på leppene.
  • Flott emballasje.
  • Veldig rimelig.

Cons av Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 28:

  • Krav på 8-timers oppholdsstyrke er ikke akkurat sant.
  • Flere swipes gjør applikasjonen litt ujevn.
  • Denne spesielle skyggen fremhever tørre flekker og tidligere peeling av lepper anbefales.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 28? Hvis du liker girly nyanser, kan du prøve denne leppestiften ut. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse.

Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 10 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade # 33 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade # 30 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss Shade # 29 Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty Rimmel Varig Finish Leppestift - Stilig Rimmel London Varig Finish Leppestift - Tantrum Rimmel London 106 Varig Finish av Kate Moss Lipstick Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 06 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate # 107 Rimmel London Varig Finish av Kate Moss Shade 05 Rimmel London Varig Finish av Kate Moss i Shade 31

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: