Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Lime Crime Velvetines i skyggen "Shroom."

Om produktet: Inspirert av rosenblader, går Velvetines på væske og tørker til en fløyelsmattig finish. Berøringsikker, overføringsikker og fullstendig vanedannende!

Pris:$ 20, men jeg fikk det for mindre enn det under "Black Friday" -salg.

Min erfaring med Lime Crime Velvetines Shroom Liquid Matte Leppestift:

emballasje:Alle Lime Crime produkter har svært unik emballasje. Disse "Velvetines" flytende leppestifter kommer i et frostet plastrør med en doe-fots applikator. Jeg elsker designen av roser på hetten som gir den en slik girly-appell. Applikatoren er litt liten, men det er presis. Jeg har ikke personlig problemer med å bruke væske leppestifter siden jeg er vant til det, men for nybegynnere kan det ta litt øvelse, da feil gjøres kan være litt vanskelig å rengjøre som det tørker raskt.

Tekstur:Denne flytende leppestift går på kremaktig, jevn væske og tørker ned til en fullstendig matt finish innen sekunder. Tekstur er litt mer flytende-y og ikke som mousse-y-følelse når sammenlignet med Kat Von D Evig flytende leppestift eller Stila hele dagen flytende leppestifter. Når det tørker, er det helt trygt, smørebestandigt og kyssesikkert. Det bløder ikke i det hele tatt.

Skygge og pigmentering:Skyggen "Shroom" er beskrevet som en 90s brun. Det er utvilsomt en ekte muddy brun farge som er en varm trend i sminke akkurat nå. Dette kan ikke være en smigrende farge for alle, spesielt for de med god lyshud. Denne fargen har en tendens til å se ut som omm "nummer 2" (hvis du vet hva jeg mener), men sammen med riktig sminke, kan det se fint ut. Det blir veldig smigrende og passer til dypere hudtoner. Jeg er personlig ikke en fan av denne skyggen mye. Når det gjelder brune leppestifter, er Urban Decay matte revolusjonens leppestift i 1993 min favorittvalg.

Det er ikke stramt, men siden det er så dyp skygge, må du være veldig forsiktig med søknaden. Enhver feil eller glide utenfor leppe linjen vil være uforgivelig og vanskelig å rense uten flekker. Det går helt ugjennomsiktig i en sveipe, derfor trenger du ikke å bruke mer enn et enkelt lag. Hvis du bruker det tungt, er det tilbøyelig til å overføre litt.

Føl og opphold Power:Disse flytende leppestifter tørker til en fullstendig matt finish. Jeg finner formelen av Kat Von D flytende leppestifter mye mer behagelig enn dette i sammenligning. Likevel føles denne Lime Crime Velvetines som en fjær på leppene dine. Som alle matte flytende leppestifter, vil det fremheve tynne og flakete lepper, men hvis du exfolierer litt før bruk, vil dette ha på seg som en drøm. Det har en litt pulveraktig følelse på leppene etter 4-5 timers slitasje, noe som ikke er ubehagelig eller av plagsom kvalitet. Det føles ikke klissete i det hele tatt.

Den holder seg i 8-9 timer intakt. Det overlever også et fullt måltid, forutsatt at måltidet ikke er for fet, eller det vil forsvinne fra innsiden av leppene. Gjenbruk kan være vanskelig på det eksisterende laget av leppestift, da det kan flake og bruke ujevnt. Jeg vil anbefale å tørke av alt produktet fra leppene før du søker igjen.

Det overfører ikke i det hele tatt, og du kan knapt føle det på leppene. Du trenger en sminkefjerner på slutten av dagen for å fjerne alle spor av det. Jeg elsker det faktum at dette produktet er alt vegan også.

Alt i alt, en fantastisk produktformel-klok, selv om jeg ikke er en stor fan av denne skyggen, og mye foretrekker nyanser som Riot and Pumpkin fra denne linjen, men hvis du faller inn i de mørke hudtonene, vil denne skyggen se helt nydelig ut på deg.

Pros av Lime Crime Velvetines Shroom Liquid Matte Leppestift:

  • Hurtig tørking.
  • Enkel å bruke.
  • Komplett matt finish.
  • Veldig behagelig på leppene, føler ikke veldig tørking.
  • Veganer.
  • Ikke-klebrig tekstur.
  • Fremhever ikke fine linjer.

Cons of Lime Crime Velvetines Shroom Liquid Matte Leppestift:

  • Feil under applikasjonen kan være uforgivelig og vanskelig å rengjøre.
  • Reapplication kan være vanskelig; Du må tørke alt produkt fra leppene før du legger på et nytt lag.
  • Jeg er ikke en fan av denne skyggen mot huden min.

IMBB Rating: 3.8/5

Lime Crime Velvetines Pumpkin Liquid Matte Lipstick Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipstick i Wicked Lime Crime Velvetines Væske Matte Leppestift i Riot Lime Crime Red Velvet Velvetines Liquid Matte Lipstick Lime Crime Velvetines Suede-Berry Liquid Matte Lipstick Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Kat Von D Lolita evig flytende leppestift Kat Von D Lolita evig flytende leppestift Stila Aria 04 Hold hele dagen flytende leppestift Stila Beso Stay All Day Liquid Lipstick Stila Fiery Stay All Day Liquid Lipstick Stila All Day Liquid Lipstick Carina

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: