Hei damer, Olsen tvillinger har vært i rampelyset siden de var 6 måneder gamle! De har bokstavelig talt vokst opp foran kameraet. De er egentlig ikke sett i iøynefallende livfulle nyanser av antrekk; i stedet liker de å gå for mer modne og dype toner. La oss finne ut hva som gjør deres stilfaktor så unik.

1. Svarte regler! Når du er i tvil, ha på seg svart! Sort er den klassiske fargen; Du kan bruke svart med farge, trykk eller tekstur. Du kan også prøve et helt svart utseende også.

2. Støvler og kilestøvler går med alt Støvler og kilestøvler er ikke bare ment å være slitt med jeans eller shorts. Du kan enkelt kle seg eller kle ned disse skoene for å gå med skjørt, maxi kjoler eller noe for den saks skyld!

3. Ryggsekker er ikke bare for barn Borte er de dagene da ryggsekker kun var ment å bli brukt i skoler og høgskoler. I dag kommer ryggsekker i forskjellige teksturer og former. De lar deg ikke bare være håndfri, men de ser også stilig og praktisk ut.

4. En bun fungerer bare En bolle, enten den er høy eller lav, løs eller stram, det virker bare! Boller ser super elegant ut, og det er en frisyre som går med nesten alle antrekk. Når du har det travelt og du ikke kan bestemme hvordan du skal bruke håret ditt, så bare gå for en bolle.

5. Lær gjør alt bedre Lær kan øyeblikkelig få deg til å bli elegant og tøff. Lærbikerjakker jobber for å opphisse utseendet mens skinnbukser slitt med feminine topper eller skjorter kan gjøre at du ser edgier ennå sofistikert på kort tid.

6. Suit opp i stil! Kostymer er ikke bare en manns prerogative. En jente kan bære dem også med mye bedre stil og aplomb. Dette er sesongen av gjerningsdrakter; er du opptatt av det?

7. Capes er eviggrønne Cape Trend var så på vogue i 2015 og 2016 ser ikke annerledes ut. Capes får en kvinne til å føle seg som en superwoman. Du kan inkludere capes som cape kjoler, topper og gensere også.

8. skjerf er et "it" tilbehør Skjerf er slitt hele året for å se elegant og trendy. Et skjerf kan brukes på så mange måter. Olsen tvillinger bruker skjerf for å legge til en fargefarge til ellers alt svart antrekk.

9. Solbriller er et must ha Solbriller er ikke bare en nødvendighet, men en livsstil for dem. De har blitt fotografert mange ganger med iøynefallende solbriller. Å velge solbriller i henhold til ansiktsformen din, kan også forbedre ansiktets overgripende utseende og få deg til å se stilig ut.

10. Lag tilbehørene Olsen tvillinger liker å lagre ting for å ta stilfaktoren opp et hakk, det være seg klær, armbånd eller lange halskjeder. Layering er superfun og på denne måten kan du få mer slitasje på ting.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Style Lessons Du kan lære av Deepika Padukone Awesome måter å style Trench Coats Slik styler du Saree som en Diva The New Style Squad fra Bollywood 19 måter å stil din blå jeans 32 måter å Style Maxi Skjørt 27 måter å style knapp ned skjorter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: