Sa jeg deg at jeg har funnet "eyeliner"? hvis den utsagnet ikke opphisset deg allerede, er du ikke en øye makeup elsker 😛

Pris - Rs 1300 / -

ingredienser:

Min erfaring med Mac Fluidline Eye Pencil Black Brilliance:

Emballasjen er en vri opp blyant som ikke vri tilbake, så du må være forsiktig med hvor mye du snur deg opp for å bruke den. Den ytre papirkartongen har alle detaljer om produktet. Bunnen har et fargekodet band som er svart i dette tilfellet, for å finne ut av stash. Luken lukkes med et klikk og er dermed veldig mye reisevennlig.

Tekstur er super kremaktig, men smuldrer ikke mens du bruker på lokk eller vannlinje. Det irriterer ikke mine følsomme øyne og glir jevnt på dekslene uten å rive eller trekke. Det er superpigmentert og ett slag gir nok farge; det er ikke nødvendig å sveipe flere ganger.

Skyggen er ren svart med litt glans når den blir frisk. Etter en stund setter den seg til en matt svart linje og når den er satt, beveger den seg ikke. De som har denne vanen å berøre øynene, vær fri til å gjøre det, det vil ikke bevege seg litt!

Hvorfor jeg liker denne så mye, det er den lengste som bor kajal på min vannlinje. Uten basen eller pulveret på toppen ble dette på vannlinjen min i mer enn 6 timer; ingen fading, ingen flekker. Jeg er forelsket i hvor lenge det var uten ubehag på min vannlinje. På dekslene forblir den til den fjernes med sminkefjerner. Lagrer den for å bli brukt som kohl på vannlinjen, siden jeg ennå ikke har kommet over noe som dette til dato. Absolutt Black Brilliance er den uheldige helten av Mac.

Pros av Mac Fluidline Eye Pencil Black Brilliance:

• Enkel emballasje. • Superbly pigmentert. • En slagfarge. • Oppholder seg på vannlinjen i mer enn 6 timer.

Ulemper med Mac Fluidline Eye Pencil Black Brilliance:

• Dyrt. • Vri ikke tilbake.

IMBB Rating – 4.75/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Mac Fluidline Eye Pencil Black Brilliance? Definitivt ja!

Mac Fluidline Eye Pencil Metropolis MAC Fluidline Gel Eyeliner - Waveline & 5 More MAC Fluidline Blacktrack vs Wet 'n' Wild Eyes Creme Liner Black MAC Fluidline Eye Liner Gel-Makroviolett MAC Evil Twin Fluidline Eye Pencil MAC Fluidline Eye Liner Gel-Dipdown Eye makeup opplæring ved hjelp av MAC Siahi Fluidline Godbiter fra MAC-MAC Eye Kohl (Teddy) og MAC Fluidline (Waveline)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: