Som lovet, her er anmeldelsen på exfoliatoren jeg plukket fra hud perfeksjon spekteret av L'Oreal. Les videre for å vite hvordan det gikk for min kombinasjon til fet hud.

Pris - Rs 850 / - for 150 ml

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Skin Perfection Radiance Revealing Gentle Exfoliator:

Emballasjen som du ser er et solid invertert rør med en hvit plastflipdeksel. Detaljer om produktet er nevnt på rørets kropp. Åpningen av røret er mindre sammenlignet med normale rør som er en pro, siden konsistensen av denne eksfolieringen er tynnere i motsetning til de vanlige som er tilgjengelige i markedet.

Første ting først, jeg må gi en spesiell omtale til duften av exfoliatoren. Det lukter akkurat som moden mango smoothie. Jeg kan snuse det hele dagen og ikke føle meg litt kvalm. Ok, nå kommer tilbake til tekstur, er exfoliatoren som en gel med mikrogranuler i den. Det føles som lette skrubb på ansiktet og er ikke slitende.

For min kombinasjonsoljede hud liker jeg å bruke mer granulære, som utfører tungvasking. Som det ikke hevder å skrubbe, men å exfoliere, tror jeg dette kan bli gitt en god sjanse som en dagligdags eksfoliator. Det gir et glatt rent ansikt etter hver vask og tørker ikke ut huden. Dette er ikke fuktighetsgivende, men du trenger ikke å løpe for fuktighetskrem. De som liker litt skrubbing hver dag, kan dette definitivt være et godt alternativ.

Fordeler med L'Oreal Skin Perfection Radiance Revealing Gentle Exfoliator:

• Robust emballasje. • Fantastisk mango duft. • Ikke-slipende. • Ikke tørking. • Ingen utbrudd.

Ulemper med L'Oreal Skin Perfection Radiance Revealing Gentle Exfoliator:

• Mild, ikke ideell for skrubbing. • Fragrance forblir ikke.

IMBB Rating – 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Skin Perfection Radiance Å avsløre Gentle Exfoliator? tilbakekjøp - Nei, jeg liker mer granulære. Anbefale - Ja, hvis du er på utkikk etter daglige milde exfoliatorer.

L'Oreal Go 360 Deep Exfoliating Scrub L'oreal Pearl Perfekt Scrub L'Oreal Paris White Perfekt Anti-dullness Scrub L'Oreal Go 360 Clean Deep Facial Cleanser L'Oreal Paris Dermo-Expertise Pearl Perfekt Dagskrem SPF 15 L'Oreal Pure Zone Anti-Blackheads Eksfolierende Gel Vask L'Oreal Go 360 Clean Deep Facial Cleanser For Sensitive Skin Fab India Kullskrubb

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: