Hei cupcakes, Hvordan går det med deg? Jeg håper dere er i rosa av helse. Med bryllupsåret går i full gang, samler jeg sminke som holder seg super lang. Jeg gjorde en tur til kjøpesenteret for noen uker siden og så disse nye leppefargene over Faces-telleren. Jeg så tekstur og plukket noen. Dagens skygge er "Midnight rose" som er den aller beste leppefargen som jeg har brukt i hele mitt liv til dato. Hopp på vet hvorfor jeg elsket dette så mye.

Pris: Rs 799

Produktbeskrivelse: En samling av leppefargestifter med tidløse matte nyanser med overlegen fargepigment og hydrering. Fra vakre nakender til slående røde til nyanser av pinks og koraller er det en nyanse for alle. Klær opp lepper i nyhetsskygger i matt finish med rike, fargelette pigmenter, samtidig som de er super komfortable på leppene. 6 sizzling sensual nyanser. Fargene er inspirert av internasjonale motetrender. Disse leppefargene utstråler ultimate feminin styrke og glamorøs stil.

Tilleggsfunksjoner:

• Et slør av avhengighetsfarge og spektakulær utbetaling. • Rik farge i ett slag. • Luxe og kremaktig matt tekstur med intens farge. • Frodig, langvarig leppestift. • Full dekning med en matt matt finish for glatte og smarte lepper. • Pure fargepigmenter: for en virkelig levende farge som varer i flere timer. • Uten parabener. • Dermatologisk testet.

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose:

Utvalget av Faces Ultime Pro Lip Crayon har også noen skinnende nyanser, men denne tilhører den matte kategorien. Ja, ansikter kan virke litt dyrere enn vanlig, men hvis du prøver dette ut, ville du ikke ha noe imot å betale 800 dollar!

emballasje: Emballasjen kommer i rødbrun rød farge med svart base og gjennomsiktig hette. Den har skyggenavnet skrevet rett over emballasjen, noe som gjør det super lett å få øye på. Også emballasjefargen ligner skyggen, så det blir problemfritt å finne en hvis du eier noen få. Det ser ut som leppefargene fra de andre merkene, men bare litt mindre fett enn de. Nå er forskjellen i emballasjen at de må skarpes og de ikke har en vridd base. Skarperen kom fri med disse som jeg helhjertet takker Ansikter. Ja, det er produktspild, men jeg er alltid forsiktig.

Skygge: Å, min Gud, jeg er forelsket i denne skyggen! Skyggen er en superbold og pigmentert dyp maroon farge med hint av rød som legger til dristighet. Det er som den supermatte maroon skyggen som modellene har på seg i magasiner og hoardings. Det ser ut som den røde fløyelkake og pigmenteringen er uslåelig. Bare en swipe og jeg har den nydelige maroon skyggen over mine lepper. Jeg elsker navnet "Midnight rose", og det er faktisk veldig presis fordi det er en fantastisk og en sexy rose som er egnet til kveldsklær og natt også. Det presenterer faktisk et veldig stilig, selvsikkert og et sexy bilde av kvinnen som bærer dette. Denne skyggen vil helt sikkert utfylle alle hudtonene vakkert, og alle aldersgrupper er det den unge generasjonen eller de modne. Det vil også passe hver antrekk være det vestlige eller etniske. Skyggen er en av sine slag og jeg seriøst ikke engang vil finne en dupe fordi jeg føler at dette er så unikt. Det lyser øyeblikkelig opp ansiktet mitt og får meg til å se ut som en rød teppe celeb!

Avslutt og tekstur: Målet er supermatte og jeg er sikker på at de matte elskerne kommer til å bli forelsket i mål! Pigmenteringen er intens og applikasjonen er super jevn og kremaktig. Det glir som en drøm. Formelen er tørr, men likevel får jeg ikke den tørre følelsen på leppene mine. Det fremhever de hakkede leppene mildt, men ikke noe merkbart. På grunn av den dristige pigmenteringen overfører den til vev og briller, men ikke mye. Fargen overfører, men leppene ser like ut, så hatter av til pigmenteringen.

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er utrolig, siden den holder seg i mer enn 10 timer, og pigmenteringen forblir som den er. Det kan mildt reduseres etter 6 timer, men fargen forblir som den er. Det forblir uansett hvor mye jeg spiser, nipper vann eller gjør hva som helst. Fjerningen delen er litt kjedelig som det trenger en kraftig sminke remover å komme av. Det vil gi deg røde klovnens lepper, men kommer av pent.

Pros av Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose:

• Super praktisk og attraktiv emballasje i fargerfargen som gjør det enkelt å se skyggen. • Ledsaget av en spisser som skarpheterer den pent uten overdreven produktspild. • Skyggen "Midnight rose" er en av de mest sexy nyanser jeg noensinne har brukt; det er en dyp marron med hint av rød som øker hotness kvotienten. • Det lyser opp ansiktet mitt øyeblikkelig, og det vil komplimentere alle hudtoner, aldersgrupper og passer også for alle anledninger. • Formelen er ekstremt matt, som ser super stilig og elegant ut. • Pigmenteringen er veldig intens og bare en sveipe gjør min lepper maroon. • Det tørker ikke opp mine lepper, selv om det er matt. • Det får meg til å se ut som en kjendis, veldig selvsikker og modig. • Den holder seg i mer enn 10 timer, uansett hva jeg drikker eller hva jeg spiser, eller hvor mange ganger jeg spiser

Ulemper med ansikter Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose:

• Overfører litt. • Kan fremheve hakkede lepper, men ikke noe som er veldig merkbart.

IMBB Rating: 100/5!

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose? Ja, absolutt ja! Du kan bare ikke gå glipp av denne skyggen for enhver pris. Jeg er gal forelsket i dette, og jeg har kjøpt 2 flere etter å ha prøvd dette. Dette er julen, nyttårsaften og bryllupsskyggen også! Prøv dette så snart som mulig, og jeg er sikker på at du skal takke meg for å anbefale dette.

Konklusjon: Dette området er det beste utvalget for matte elskere; den har en rekke nyanser som passer til alles smak, så kjør og velg den du liker!

Beste Lip Crayons å velge mellom Faces Sugar Coated Ultime Pro Starry Matte Lip Crayon Sugar Coated, Obsession Review L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss-912 Peach Pleasure Review L'Oreal Paris Glam Shine Balmy Gloss - Passion Fruit Perfekt gjennomgang Vær en Bombshell Shameless Lip Crayon Review Sonia Kashuk Spicy Nude Velvety Matte Lip Crayon Review Bite Beauty Glace Deluxe Matte Creme Lip Crayon Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: