Hei IMBBians! Hvordan har du det? Vel, 2016 er kommet, og moteelskere har begynt å spore de siste trendene som vil herske. Noen av disse trendene blir gjentatt, kanskje fordi vi bare elsker dem og aldri vil si farvel. Bortsett fra det, blir det også innført en voldsom skjønnhetsetikk i 2016. La oss ta en titt.

1. Glitrende øyelokk - Hvis du er en fryktløs fashionista som alltid er klar til å eksperimentere med antrekk og sminke, har jeg en oppgave for deg. Jazz opp øyet ditt med glitrende øyenskygge og pigmenter og gjør hodene svingete.

2. Brushed opp brows - Denne trenden brukes vanligvis på modeller i ulike mote uker og fotografering. Brushed up brow stil kommer til å bli den neste toppnotetrenden etter øyenbryn tatoveringer.

3. Dramatiske franske spiker tips - Hvem elsker ikke fransk manikyr? Vel, denne gangen vil den franske tipsmodellen trives med utviklingen av dramatisk transformasjon til et "på farten" grunnleggende mønster.

4. Rengjør glans for øyeblikkelig glød - Å ha en dugg glød på ansiktet er alt vi trenger for å se uten problemer utrolig. Du kan oppnå en perfekt dugg glød umiddelbart ved å bruke en klar glans på funksjonene (ansikts) du vil markere. Makeup-artister har brukt trikset på moteshow og nå er trenden ute i 2016.

5. Korte og enkle negler - Hvis du har korte negler, så skal dette punktet gi et smil på ansiktet ditt sikkert. 2016 år vil introdusere mote av korte og enkle negler. Videre vil det dramatiske franske tipsmønsteret ikke påvirke nåden av nøkternte korte negler.

6. Lys eller unnvikende kontur - 2015 ga oss strobing og clown contouring, men 2016 vil bli styrt av elusive contouring som skal være en lettere versjon av vanlig konturering. Denne sminke teknikken ser ut til å ta plass til strobing som var svært beundret og verdsatt i 2015.

7. Kort hår - jenter med kort hår anses vanligvis å skaffe seg en bekymringsløs holdning, og dette er åpenbart fordi de ikke trenger å bruke sin tid til å bestemme hverdagens frisyrer. Denne frisyren vil være i rampelyset i år.

8. Naturlig foret pouts - Tiden er kommet når du skal begynne å elske den faktiske formen på leppen din fordi naturlig lined og farget pouts er inkludert i listen over beste skjønnhetstrendene i 2016.

Trendene som vil bli gjentatt igjen i 2016 (og vi elsker dem: 1. Fet lepper - Heldigvis er du autorisert til å ha noen fantabulous dristige leppestifter i skjønnhetsboksen din for å redefinere din elegante stil.

2. Blå deksler - Hvis du glemte å prøve hypnotiserende elektrisk blå øye sminke se i fjor, har du hele 2016 for å gi det en gå.

3. Pixie kutt - Nåden av piggskåret frisyre er like utenfor sammenligningen, og dette er grunnen til at det har blitt betydelig nevnt i 2016 skjønnhetstrendene. 4. Smokey øyne / katt øyne - gjør deg klar til å blendre den fengslende kattøyautseendet med det nyeste dobbeltfløyte mønsteret.

Håper disse oppdateringene vil hjelpe. Jeg kommer snart tilbake med flere skjønnhetsoppdateringer; til da ta vare.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

8 merkelige skjønnhetstendenser som har fått mye oppmerksomhet! 15 Hot Fashion and Beauty Trender til Sport Disse Vintrene Skadelige kvinner mote trender Vil du ha på deg disse mote trender? Bizarre Mote Trender fra hele verden Revealed: Koreansk skjønnhetshemmeligheter for feilfri kompleksjon! 10 Makeup Trender Du må prøve!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: