Hei alle,

I dag vurderer jeg ennå en ny nyanse fra Rimmel London Lasting Finish leppestift rekkevidde av Kate Moss. Dette er skyggen # 10, les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 5.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Den første Lipstick-kolleksjonen som er opprettet av Kate Moss High intensity farge i opptil 8 timer. Formel infused med Black Diamonds, reflekterer lys som aldri før. Fanger alle flair, kanten og tidløsheten til Kates unike utseende.

Min erfaring med Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 10:

emballasje: Denne leppestiften kommer i en elegant svart matt finish. Capen har Rimmel-logoen gravert på toppen og en utskrift av Kate Moss signatur. Emballasjen ser ganske stilig ut og er solid også. Hetten lukkes stramt, og du kan enkelt reise med den i vesken din. Siden emballasjen er helt ugjennomsiktig, må du se på bunnen av leppestift for å finne ut hvilken nyanse det er.

Skygge: Skygge # 10 er så rød som rød kan få 😛 Det er kult tonet og veldig lyst. Det har også subtile golden shimmer i det, glitteren er ikke helt synlig på leppene og gir bare en fin glans. Denne leppestiften er best reservert for de spesielle anledninger, da jeg ikke kan forestille meg noen som har denne skyggen av rødt på daglig basis.

Textur, Avslutt, Pigmentering:Lippestiften glir ganske jevnt på leppene, og du trenger ikke å slepe på det i det hele tatt. Maten er halvmattet med mye glans. Lippestiften føles ikke tørking på leppene, og du trenger ikke å påføre noen leppebalsam under.

Siden dette er en lys skygge, er en sveipe nok til å få full ugjennomtrengelighet; Imidlertid gjør ikke layering applikasjonen ujevn eller kakig. Jeg vil anbefale å bruke en leppeforing for å unngå feathering.

Oppholdsstyrke:Dette er ikke en overføringsløs leppestift og overfører lett til kopper og briller. Det forblir definitivt ikke i 8 timer som annonsert og forblir i rundt 3-4 timer.

Pros av Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 10:

  • Super lyse rødt.
  • Glider glatt på leppene.
  • Sterkt pigmentert.
  • Føler ikke tørking på leppene.
  • Flott emballasje.
  • Veldig rimelig.

Cons av Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 10:

  • Krav på 8 timers oppholdskraft er ikke akkurat sant.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade 10? Hvis du søker etter en lys rød leppestift, kan du sikkert prøve den ut. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse.

Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade # 33 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss - Shade # 30 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss Shade # 29 Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty Rimmel Varig Finish Leppestift - Stilig Rimmel London Varig Finish Leppestift - Tantrum Rimmel London 106 Varig Finish av Kate Moss Lipstick Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate Moss i Shade 06 Rimmel London Varig Finish Lipstick av Kate # 107 Rimmel London Varig Finish av Kate Moss Shade 05 Rimmel London Varig Finish av Kate Moss i Shade 31

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: