Dette er første gang jeg vurderer en Rimmel London-lipglans, og selv om jeg har hatt denne glansen i flere måneder, fortalte jeg meg å skrive et innlegg om det fordi jeg ikke fant noe proprietært om det og ikke fant meg selv nå for det så ofte. Fortsett å lese for å vite mer om dette leppeproduktet.

Produktbeskrivelse: Rimmel Stay Glossy Lip gloss gir opptil seks timers glans og farge og inneholder myk silke og naturlig bomull. Leppeskulpturplaten gir presis definisjon.

Pris:

$3.99

Mine fortsetter Rimmel Bli glatt Skattjakt Lip Gloss:

Jeg liker Rimmel fordi de har gode gode produkter til ekstremt rimelige priser, og det aller beste er at Ulta alltid har "kjøp ett få 50% tilbud" på Rimmel, så det er enda mer lukrativt å kjøpe produkter fra dette merket, men denne spesielle leglansen var litt av en nedtur fordi det ikke fungerte så bra for meg.

emballasje: Produktet kommer i plastrør av plastrør - gjennomsnittlig lengde og bredde og har en sølv, vrihettehette som har en svampapplikator festet til den. Jeg liker ikke emballasjen fordi det gjør glansen til å se veldig billig og noe jeg kjøpte for mindre enn en dollar på et Kina-nettsted.

Tekstur: Det er kremaktig og glatt å påføre, men ikke for tykt, derfor er det lett å spre seg, men det er klissete som blir irriterende på blåsige dager når håret stikker til leppene. Den har en fin vannskinne som jeg foretrekker over kremskinn og kan kobles sammen med en leppeforing eller en leppestift under.

Farge:En kulefargede rød med sølvskinn i det som ikke er over toppen og et godt poeng er at den ikke har hvite undertoner som ville flattere på min hudfarge.

pigmentering:Lipglosser har ikke god pigmentering, og det er heller ikke en del av jobben sin, men dette produktet har en god pigmentering, og et lag gir en god fargeavlønning, selv på pigmenterte lepper.

Shimmer and Shine:Den har vannskinner eller den slags skinn som man får når produktet har flytende konsistens og har sølvskinn i den.

Parfyme:Det er den verste delen - det har en fryktelig "duft". Den har en overpowering, kunstig blomsterduft som gir meg hodepine og ville gjøre det samme for de fleste andre brukere.

Oppholdsstyrke:Anstendig slitasje, som de fleste leppeplaster, som er 2 til 3 timer, og så er det nødvendig å bruke på nytt, men det er ikke så viktig siden det er tilfellet med de fleste liplinser.

Pros av Rimmel Bo Glossy Treasure Hunt Lip Gloss:

  • Svampapplikatoren er god og gir presis anvendelse.
  • Vil se bra ut på de fleste hudtonene.
  • En liten mengde går langt.
  • Oppholder seg i minst 2 til 3 timer og mer.
  • Lett på lommen.
  • Tilgjengelig i 5 nyanser.
  • Lip gloss tube har en anstendig mengde produkt.
  • God fargeutbetaling.

Cons av Rimmel Bo Glossy Treasure Hunt Lip Gloss:

  • Emballasje ser litt billig ut.
  • Lukter ekkel, gjør meg cringe hver gang jeg bruker den på leppene mine.

Ville jeg tilbakekjøpe Rimmel Hold Glossy Treasure Hunt Lip Gloss?

Nei, fordi det ikke er noe unikt med dette produktet, og det føles ganske billig og ikke "Rimmel like" i det hele tatt.

IMBB Rating: 2/5

10 Beste Rimmel London Lip Glosses tilgjengelig i India Rimmel London Bo Glossy Lip Gloss - Endless Summer Rimmel 131 Blend Vinyl Max Lip Gloss Rimmel Delirious Vinyl Gloss Voluptuously Glatt Lip Gloss Rimmel London Bo Glossy Lip Gloss Endless Night Streetwear Farge Rich Mega Shine Lip Gloss - Earthy Touch Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: