Jeg liker hudpleie av L'Oreal, og de har sjelden mislyktes meg. Derfor plukket jeg opp dette ansiktsvask og skrubbe (anmeldelse kommer opp) fra Skin Perfection-serien. Les videre for å vite hvordan det gikk for min kombinasjon til fet hud, som har en tendens til å tørke ut litt i løpet av denne tiden av året.

Pris - Rs 749 / - for 150 ml

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Skin Perfection Beroligende Gel-Cream Wash:

Emballasjen som du ser er et solid invertert rør med en hvit plastflipdeksel. Detaljer om produktet er nevnt på rørets kropp. Åpningen av røret er mindre sammenlignet med normale rør som er en pro, siden teksten til denne vasken er forskjellig i forhold til det andre ansiktet vasker generelt.

Gel-krem vask er lett i tekstur og konsistensen er mer på den flytende siden sammenlignet med krem ​​/ gel vasker tilgjengelig i markedet. Det sprer seg godt og dermed bare en liten mengde går langt. Det er glatt og lett på huden og skummet moderat når det masseres på fuktig hud. Den har en mild beroligende lukt som lurer på en stund, selv etter at den har blitt tørket av. På grunn av teksturens tekstur er det litt vanskelig å vaske av rengjøringen.

Kommer til effektiviteten av produktet, vil jeg si at det er altfor mildt for huden min. Jeg føler ikke det rene, friske ansiktet etter å ha brukt det. Det er mildt på huden, noe som er bra for personer med sensitiv hud, men for meg må jeg ha den knirkende, rene følelsen etter at jeg har blitt på meg. Jeg vil ikke si at produktet er dudt, men formelen trente ikke ut for min hudtype.

Fordeler med L'Oreal Skin Perfection Beroligende Gel-Cream Wash:

• Robust emballasje. • Litt går langt. • Beroligende på huden. • Ikke tørking.

Ulemper med L'Oreal Skin Perfection Beroligende Gel-Cream Wash:

• Gir ikke den knirkende rene følelsen. • Skummer ikke opp. • Vanskelig å vaske av.

IMBB Rating – 3.25/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Skin Perfection Beroligende Gel-Cream Wash? tilbakekjøp - Nei. Anbefale - Ja, bare for sensitive hudskjønner.

L'Oreal Paris Pearl Perfekt Ansiktsskum L'Oreal Paris Skin Perfect Pimple Reduction og Whitening Facial Foam L'Oreal Go 360 Clean Anti-Breakout Facial Cleanser L'Oreal Hydra Fresh Instant Friskhet Skummende Krem L'Oreal Paris Youth Code Foaming Gel Cleanser L'Oreal Skin Perfekt Anti-Aging Plus Whitening Facial Skum for 30+ L'Oreal Paris Hvit Perfekt Renset og Lysende Milky Skum L'Oreal Go 360 Clean Deep Facial Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: