Jeg har faser av mascara, noen ganger kan jeg ikke klare seg uten dem, og så ignorerer jeg bare noen ganger. Men betydningen av mascara i øyesminke er enorm. Bare en kohl og mascara er nok til å gi deg det daglige utseendet. Jeg har nylig fått noen mascaraer, og her er anmeldelsen på den nye av Rimmel.

Pris - Rs 510 / - for 12 ml

Min erfaring med Rimmel Scandaleyes Rockin 'Curves Mascara:

Emballasjen som du ser, er som vanlig mascara, tykk, fettaktig, med gothic design på kroppen. Den unike tingen av emballasjen er tappen. Det er bølget med varierende tykkelse på børstene. Selv om det ser merkelig ut på første gang, men børstene fungerer bra, så får du vite betydningen av formen når du begynner å bruke den.

Mascaraen er kremaktig og tar en stund å tørke opp på vippene. Det gir veldig god krøll til lashene, og den holder krøllet i noen timer også. Selv uten å bruke eyelash curler, får jeg den krøllede vippene effekten med denne. Det legger til betydelig lengde også, men det er ikke noe volum som legges til lashene. Den negative siden til mascaraen er, det har en tendens til å føle seg tung og klump opp viskene når to-tre strøk blir påført.

Mascara er ikke vanntett, men vannbestandig. Den forblir på lashene så lenge den ikke fjernes, men krøllen har en tendens til å falle etter 3-4 timer. Jeg er glad i volum-mascaraer, så dette er egentlig ikke en favoritt av meg, men hvis du er ute etter en curling, forlengende mascara, må du prøve. Det gir god krølle i viskene uten lashkrøllen.

Pros av Rimmel Scandaleyes Rockin 'Kurver Mascara:

• Enkel, klumpete emballasje. • Unik spoolie form. • Krøller viskene. • Holder krøllen for lenge. • Gir lengde på visker. • Lang slitasje. • Ingen irritasjon.

Cons av Rimmel Scandaleyes Rockin 'Curves Mascara:

• Ingen volum. • Flere lag blir ubehagelige.

IMBB Rating – 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Rimmel Scandaleyes Rockin 'Curves Mascara? tilbakekjøp - Nei, fordi jeg ser etter mer volum enn lengde og krøll i mascaraen min. Anbefale - Ja, hvis du er ute etter curling lengthening mascara.

Rimmel London Glam'Eyes Lash Flirt Mascara Rimmel London Volum Flash Den Max Bold Curves Mascara Rimmel Scandaleyes Retroglam Vanntett Mascara Rimmel London Extreme Black Scandaleyes Volume Flash Mascara Rimmel Ekstra Super Lash Mascara Mascara: Rimmel Ekstra Super Lash Vanntett Mascara Rimmel Sexy Curves Full Figure Ekstra volum og Shapely Curve Mascara Rimmel Scandal Eyes Show Off Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: