Som lovet her er anmeldelsen på den andre nyansen fra Orosa 10H som definerer eyeliner blyant i skyggenblå. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Pris - Rs 745 / -

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Chambor Orosa Blue Definerer 10H Eyeliner Pencil:

Den ytre røde og rose-gullemballasjen forblir den samme hele hele spekteret. Detaljer om produktet er nevnt på den ytre papirkartongen. Eyeliner-blyanten er fargekodet, blå i dette tilfellet, med rosa gulldetaljering. Plastblyantens blyant dreier seg opp og ned i motsetning til blendingsområdet som ikke snurres inn igjen. Hetten lukkes med et klikk og dermed veldig enkelt og praktisk å bære i sminkeposen.

Teksten til denne blyanten er veldig forskjellig fra den svarte. Det er en super kremaktig liner som legger farge i et enkelt slag. Det er superpigmentert og glir på lokket som smør. Det er ingen tugging eller trekking av dekslene og dermed veldig lett å jobbe med. Det fungerer like godt på vannlinjen og forårsaker ingen irritasjon. Dette er like bra som blendingsområdet fra Chambor, om ikke bedre.

Kommer til skyggen er det blått med hint av teal til det, noe som gjør skyggen enda mer nydelig og levende. De som elsker blå / krøll på øynene, må du sjekke denne skyggen ut. Det er unikt i seg selv med pulsen av blågrønn og blå slått inn i en.

Oppholdsstyrken som er god, varierer fra 3-4 timer på vannlinjen og på lokket blir den så lenge den ikke fjernes med en sminkefjerner. Det blir ikke farge eller flekker på lokket i det hele tatt, når det er satt. På vannlinjen begynner skyggen å falme etter en stund, men heldigvis smelter ikke.

Pros av Chambor Orosa Blue Definerer 10H Eyeliner Pencil:

• Smart emballasje. • Nydelig nyanse. • Kremet tekstur. • Fin pigmentering. • Ingen irritasjon. • Kan brukes som liner / kohl. • Steder lenge på vannlinjen.

Cons av Chambor Orosa Blue Definerer 10H Eyeliner Pencil:

• Litt dyrt.

IMBB Rating – 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Chambor Orosa Blue Definere 10H Eyeliner Pencil? Ja til begge!

Chambor Orosa Black Definerer 10h Eyeliner Pencil Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner 17 Chambor Eyeliner-bilder, fargeprøver Chambor Blend Eye Liner Pencil - Svart Blend Chambor Blend øye blyant: Grå Blend Chambor's Blendende Eye Liner -109 Brown Blend Chambor Stay-On Vanntett Eyeliner Pencil i 303 Forever Blue Chambor 07 Peacock Green Ultra Glide Eye Liner blyant Chambor Dream Liner i svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: