Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på L'Occitane Almond Smoothing og Beautifying Supple Skin Oil.

Produktbeskrivelse: En raskt absorbert, overbærende kroppsolje formulert med mer enn 50 prosent mandelolje for å hjelpe huden føles fastere, glatt og hydrert.

Hva det er formulert å gjøre: Reveal en satiny-glatt kropp med en av L'Occitane's kult favoritter. Takket være mer enn 50 prosent mandelolje, naturlig rik på omega 6 og kamelinaolje, rik på omega 3, hjelper Almond Smoothing og Beautifying Supple Skin Oil huden fuktet og mer smidig. Den luksuriøse tekstur smelter inn i huden og etterlater den med en subtil duft av friske mandler. Hydrert i opptil 48 timer, huden er så myk som sateng. Den er formulert uten parabener, ftalater.

Pris:

$46

ingredienser:

Min erfaring med L'Occitane Almond utjevning og beautifying smidig hud olje:

emballasje:Denne kroppsoljen kommer i en glassflaske med en sprøytedyse. Glassflaskeemballasje betyr at du må være ekstra forsiktig, spesielt når du håndterer flasken med oljede hender. Det blir irritert hos personen som laget denne flasken, og trodde olje + glass var en god kombinasjon! Sprayet er svært vanskelig å presse ned, noen ganger blir det fast som gjør det spesielt vanskelig hvis du går tilbake for å få litt mer med oljede hender som du ikke kan få tak i. Sprayet er veldig uforutsigbart, noen ganger spruter det olje, og noen ganger sprays det! Jeg er ikke en stor fan av denne leveringsmekanismen som hvem vil gjerne bruke kroppsoljer som parfyme sprayer? På denne måten får oljen overalt, selv om det kan komme til nytte når det dekker mye hud om gangen, men jeg foretrekker fortsatt å sprøyte noen i hånden min og gni den på huden min. Bortsett fra disse emballasjefeilene, er selve produktet utrolig !!

Tekstur: Dette er veldig lett, ikke-fettete kroppsolje. Jeg bruker det hele kroppen etter dusj og det blir absorbert umiddelbart innen sekunder, derfor trenger jeg ikke vente på å sette på klærne mine og bekymre meg om oljeaktig rester på dem. Det føles aldri for glatt dermed en gang absorbert, det påvirker ikke min grep mye. Det er ikke fettete, så du kan til og med bruke dette om sommeren uten å føle deg som en stekt “Pakoda” ?

Helt siden jeg begynte å bruke dette, har jeg funnet min hudkvalitet for å forbedre seg betydelig. Min hud føles så smidig og myk, og jeg sverger, hendene mine bare glir over huden min som en vannsklie. Oljen gir også et snev av s * xy glans på huden din. Denne oljen kan også være multifunksjonell, du kan bruke den som nagelolje eller til og med for å glatte flyveveier.

Denne oljen hydrerer og fukter huden min. Jeg har veldig tørr hud kombinert med hardt vinterklima er for mye for denne kroppsoljen for å bekjempe alene. Det er ikke så fuktig som kroppen min, men det blir jobben pent gjort for vanlig vær og normal hud. Jeg finner å bruke dette en gang etter dusjen, holder huden min fuktig i opptil 8-10 timer. Jeg følger fortsatt opp med min vanlige kropp smør og lotion før du sover.

Parfyme:Duften av denne oljen er himmelsk! Jeg elsker det!! Det føles litt søtt - en blomstermandel duft som er helt deilig og feminin og gjør at du lukter som en mandelkake. Det lukter ikke falsk eller kjemisk type. Det er ikke overveldende, men det sover lenge i nesten 4 timer, noe som er flott.

Totalt sett elsker jeg dette produktet. Det er et flott produkt og fortjener hver bit av ros. Bortsett fra litt emballasjeproblem, har jeg ikke noe annet problem med dette produktet selv. Jeg absolutt anbefale det.

Fordeler med L'Occitane Almond utjevning og beautifying supple hud olje:

 • Lett.
 • Gets absorberes raskt.
 • Deilig duft, lingers på for timer.
 • Ikke-fettete, glatte teksturer.
 • Dyp hydrerer og nærer huden.
 • Gir en fin glød til huden.
 • Multipurpose, jeg bruker den som kutiksyreolje og for å glatte freset hår også.
 • Uten parabener.

Ulemper med L'Occitane Almond utjevning og beautifying supple hud olje:

 • Glassflaske.
 • Spray mekanisme.
 • Dyrt.

IMBB Rating: 4.8/5

L'Occitane Shea Fabulous Serum L'Occitane Almond Apple Velvet Concentrate L'Occitane Immortelle Brightening Fuktkrem L'Occitane Immortelle Precious Night Cream L'Occitane Angelica Eye Roll On Khadi Sweet Almond Oil VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Biotique Almond Oil Cleanser Aroma Magic Almond Oil The Body Shop Nutriganics Smoothing Day Cream L'oreal Paris Base Magique Transforming Smoothing Primer Shahnaz Husain Oxygen Skin Beautifying Mask The Body Shop Shea Beautifying Oil Kroppsbutikken Moringa Beautifying Oil The Body Shop Oliven Beautifying Oil Hjemmelaget Facial Ubtan for god, myk og myk hud Hyaluronsyre for myk og smidig hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: