Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Jane Iredale øyenskygge Rose Gold som er en vakker glitrende rose gullskygge, ideell for skyggelegging, fremheving, konturering og foring. For å vite mer, vennligst fortsett å lese.

Pris: £ 15 for 1,8 g

Produktbeskrivelse: Forbedre formen og fargen på øyet ditt med våre svært pigmenterte skygger i dype, blandbare nyanser av nydelig. Påfør våt eller tørr for en langvarig, kreppfri finish

Viktige ingredienser: • Bornitridhelpene kleber seg, glir lett og diffus lys • Pine Bark Extract beskytter og beroliger betennelse

Hvordan å bruke: Påfør med blandingsbørsten for et rent applikasjon som føles lett og gir et feilfritt utseende

Min erfaring med Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold:

Jeg har brukt Jane Iredale øyenskygge, og jeg er veldig imponert over tekstur, pigmentering og oppholdskraft. Rose gull er et must ha skygge i forfengelighet og så bestemte jeg meg for å kjøpe denne skyggen. Rose Gold er en skinnende nyanse, svært pigmentert, enkel å blande, følsomhetstestet. Dette er forsiktig og trygt for følsomme øyne og formulert med godt for hudens ingredienser.

Øyenskyggen kan påføres våt eller tørr for å utfylle ethvert utseende. Denne nyansen kan brukes til skyggelegging, fremheving, konturering og foring. Jeg foretrekker å bruke den tørr og noen ganger bruke den alene på øvre lokk eller som høylys under pannen, eller til og med mikse og matche med andre nyanser. Det føles ikke pulveraktig og har en jevn, satin tekstur.

Den forblir satt, faller ikke eller falmer og gir et friskt, vakkert utseende til øynene. En svært liten mengde er nødvendig; Fargeintensiteten kan bygges, avhengig av antall swipes fra ren finish til intens ønsket effekt. Det irriterer eller tørker ikke øyekonturområdet. Jeg søker først på øyekonturområdet Clinique superdefense øynekrem, i løpet av dagen, og Laura Mercier hemmelige concealer på kveldene og deretter påfør denne øyeskyggen.

Denne nyansen gir et glamorøst utseende til mine øyne. Det er en mineralbasert presset øyeskygge designet for å forbedre øyets farge og form; det er ikke for tung heller ikke veldig mildt, og er perfekt for spesielle anledninger og kveldsturer. Ved en eller to spesielle anledninger har jeg brukt det som en rødme, og det ga en vakker glitrende glød til kinnbenet mitt.

Pros av Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold:

• Lett og trygt for følsomme øyne. • Meget pigmentert, kreppebestandig og langvarig. • Kan brukes på kinn som rødme. • Skrittbestandig og langvarig. • Kan brukes vått eller tørt for å utfylle alle utseende. • Flott for skygging, fremhevning, konturering og foring. • Lett blandbar og byggbar for å få et ønsket utseende fra ren til en intens finish. • Vegan og glutenfri. • Grusomhet fri.

Ulemper med Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold:

• Ingen, etter min mening.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg anbefale Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold? Ja, jeg anbefaler denne øyeskyggen til alle. Du kan velge mellom en rekke matte, glitrende, nøytrale og lyse nyanser som er tilgjengelige i deres rene mineralske øyenskyggeområde.

Laura Mercier Rose Gold Caviar Stick Øyefarge gjennomgang Ardency Inn Rose Gold Modster Manuka Honey Enriched Pigments Review Rimmel London # 100 Rose Gold Idol Eye Shadow Stick av Kate Review Blomst Totalt Pakke Komplett Beauty Rose Gold Set Review Slank Blush i Rose Gold Review Becca Rose Gold Shimmering Presset Skin Perfector Review Jane Iredale Rio Just Kissed Lip Plumper Review Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Foundation med SPF 20

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2019