Hei venner Hvordan har du det i dag? Jeg er tilbake igjen med det siste øye sminke kjøpet som jeg prøver hånden min på øyesminke. Fortalte jeg at mitt nyttårsoppløsning er å lære sminkeart og hårdose. Jippi! Jeg fant denne Clinique eye shadow quad perfekt for mitt eksperiment. Jeg er ennå ikke å få perfeksjon med øye sminke børster, men jeg kan absolutt garantere kvalitet og ytelse av denne øyenskygge quad som nå. La oss lese mer om dette.

Pris: $ 28,50 for 0,016 oz (jeg mottok den som en gave med kjøp selv om øyenskygge applikator svamper mangler i min emballasje)

Hva det er: En palett med øyenskygger i fire gratis farger som gjør det mulig å skape en rekke utseende, fra naturlig til dramatisk.

Hva det gjør: Alt om Shadow Quads har fire allsidige, gratis nyanser å bære alene eller lag sammen i forskjellige kombinasjoner. For mørke hudtoner, vil lysere nyanser gi et mer dramatisk utseende og mørke nyanser for en mer naturlig stil. Mørke nyanser ser mer dramatisk ut på rettferdige skinn; lysene ser naturlig ut.

Min erfaring med Clinique Alt om Shadow Quad - Morning Java:

Øyeskyggene kommer i en kompakt rektangulær palettemballasje med to svampapplikatorer, mens den jeg mottok, har alle fullskala øyenskygger, men de er plassert i firkantet øyenskygge quad sans applikatoren. Jeg liker stort sett den kompakte reisevennlige emballasjen.

Å snakke om øyeskyggene, quad har alle grunnleggende beige til brune nyanser (alle er skinnende i naturen) for å forsøke enten anstendig dagtid utseende eller like sultry natt tid ser sammen med disse nyanser. Jeg finner den perfekt for min bleke hudtone og brune øyne. La meg introdusere alle fire nyanser til deg: en lys beige glitrende skygge (fra første rad), skinnende gylden satengfinish øyenskygge, sjokoladebrun skinnende øyenskygge og til slutt den mørkbrune halvglans skyggen.

Begynn med denne lyse beige glitrende øyenskyggen, virker det anstendig hvis det ikke er bra for å markere brynbenområdet fordi det ikke kommer opp på pannen min, og jeg kan aldri bruke den på andre områder av ansiktet mitt i skyggen som skinner. Det virker også litt blek for min hudtone, derfor tror jeg ikke det kan brukes til å markere indre hjørne av øynene mine. Det virker som om det er kaldt til tider, men igjen er disse shimmersne bærbare på vår hudtone.

Den skinnende gyldne skyggen er min favoritt nyanse for å bruke på det indre hjørnet av øynene mine og på den nederste linjen for den perfekte gullsminken. Jeg prøvde å bruke den som en samlet lokkfarge, men det virker vanskelig for den saks skyld. Må være jeg trenger å undersøke mer om å bruke denne gylden på min hudtone, men fra nå er jeg glad for å bruke den i øye sminke og ganske imponert over den metalliske, men likevel kremete finishen som vakkert setter på huden min. Det gir intens farge lønner seg i en mild drak med nesten null fall outs. Det har aldri sett seg i fine linjer, og jeg har aldri sett de shimmers som reiser over ansiktet mitt så langt. Ansiktet mitt ser ikke ut som en disco ball selv etter flere timer med å ha på seg disse skyggene, som er ganske mye verdsatt. Jeg elsker hvordan alle nyanser er pulveriserte, men kremaktig sateng for å gi intens pigmentering og blank metallisk finish til mine oljede øyelokk som også med nesten ingen fallout. Det forblir for godt 7-8 timer med eller uten primer imponerende hei!

Den sjokoladebrune skimrende skyggen er mild på huden min, selv med tilstedeværelsen av shimmers, og er et perfekt valg for å prøve monotont utseende eller tett, røykaktig utseende når det er parret med gull eller andre mørke nyanser. Jeg finner det bra nok til å sport for en nøytral øye makeup se som de shimmers ikke er OTT og gjør det anstendig ennå glam å gjøre det til en heltid favoritt for både dag / natt tid utseende. Siden jeg ikke er veldig kreativ med øyesminke, følte jeg at jeg respekterer en slik nydelig skygge i stashet mitt. Jeg mener at jeg fremdeles lærer å bruke flere farger på øyelokk, Jeg er sikker på å komme til en ekspert hånd, det vil skape underverk på øynene. Det er også et pulveraktig kremaktig produkt som setter til en semi-metallisk overflate på godt primete øyelokk med null fallout igjen. Slitestyrken er perfekt i nesten 7-8 timer med primer og base.

Den siste men ikke minst favoritt er den mørkbrune halvmetalliske øyenskyggen som ville være ideell for å prøve røykfylt sultry utseende med noen monotone eller gradient øye sminke. Jeg er ennå ikke til å bruke den som en helhetlig farge for øyesminke og vanligvis parre den med andre lettere nyanser til idrett semi-røykaktig utseende. Jeg tror ikke jeg er fortsatt god til å gjøre smoky sminke for fester ennå, men jeg trener med denne skyggen for røket utseende, og det setter vakkert på øynene mine. Jeg føler at man aldri kan gå galt med denne skyggen, da den gir den perfekte halvglanset finishen med intens mørkbrun farge, lønner seg for ikke å glemme hinten til shimmers. Den gir full dekning i en mild sveipe og holder seg godt i 7-8 timer uten overføring eller smussing. Jeg opplever litt faller ut med denne skyggen, men det er litt mindre problem. Annet enn det, setter det vakkert til kremaktig satengfinish. Jeg føler at en god kvalitet sminke børste og denne øyenskyggen vil være en kamp laget i himmelen til sport feilfri øye sminke.

Uansett tror jeg også at finish og makeover kan variere i henhold til våre sminkeverktøy, da de spiller en nøkkelrolle i feilfri applikasjon. Jeg bruker disse nyanser med min Sephora-blendende øyenskygge børste (anmeldelse kommer snart), og de blend ganske enkelt som en drøm, selv om jeg ennå ikke lærer å blande ferdigheter.Jeg ser at når jeg bærer disse nyanser, trenger jeg ikke å jobbe med å blande eller bekymre seg for krøllproblemer, i motsetning til andre merkeskygger jeg eier, da disse satengformula øyeskyggene lett kan brukes selv med dab av fingertipsene. Faktisk er de like pigmentert uten øyeskygge-primer eller -bas, selv om jeg blir en flink vifter av primere; Derfor er en øyenskygge base eller primer et must for meg selv mens du trener sminke. Jeg er sikker på at noen makeup-junkie vil elske den for en intens fargeavbetaling og brukervennlighet. Derfor er det ikke bare ment for nybegynnere som meg, men også perfekt for enhver pro makeup artist eller eksperthånd. Prisen synes imidlertid å være en bekymring, da vi ser mye bedre merker til en brøkdel.

Pros av Clinique Alt om Shadow Quad - Morgen Java:

• Slike vakre metalliske lyse beige, metalliske gyldne, glitrende sjokoladebrune og dype brune øyenskygger med et snev av shimmers. • De setter vakkert inn i en satinmetallfinish med nesten ingen nedfall eller krølling i det hele tatt. • Teksten i disse øyeskyggene virker kremaktig metallisk og skygger blander seg som en drøm. • Alle tre nyanser, unntatt lys beige øyenskygge, er intenst pigmentert. • De holder seg bra i 5-6 timer uten primer / base mens oppholdsstyrken varierer mellom 7-8 timer med primer potion eller øyenskygge base. • Nyanser ser ikke ut til å fremheve eller forverre tørr hudproblemer på eller rundt øyeområdet. • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Cons av Clinique Alt om Shadow Quad - Morgen Java:

• Dyrt. • Den første lysbeige skyggen virker gjennomsnittlig for en så høy pris. • Den siste dype brune øyenskyggen gir noen ganger mindre utfall.

IMBB Rating: 4.1/5!

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Clinique Alt om Shadow Quad - Morning Java? Vel, jeg tror ikke jeg har noen store bekymringer angående denne quad som jeg liker å være perfekt for min hudtone. Jeg anbefaler dette og personlig kan jeg prøve dette igjen. Å forlate den beige skyggen som fortsatt er brukbar, ser jeg alle tre nyanser er så allsidige og kan sammenkobles eller bæres alene for flere øye sminke utseende. Denne quad økte absolutt min entusiasme for å prøve nye sminke utseende hver dag, selv om jeg tror vi har bedre valg i markedet til en slik pris. P.S .: Jeg legger til mine begynnelsesnivåprøver, så vær så snill å tilgi min slitne hud og friske ferdigheter 😛

Clinique Alt om Shadow Quad-på Safari Review Clinique Pink Chocolate All About Shadow Quad Review Clinique Uptown Downtown Alt om Shadow Duo Review Clinique A Black Honey Affair Alt om Shadow Palette Review Clinique Color Surge Eyeshadow Quad Review Clinique Blush og Eyeshadow Palette: Review Clinique Fuller Fudge Chubby Stick Shadow Tint For Eyes Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: