Hei skjønnheter, I dag skal jeg gjennomgå en av mine favorittprodukter i dette nye året. Dette er en eyeshadow blyant av Deborah Milano i skyggen Metal 04. Jeg er besatt av denne blyanten. La oss komme inn på detaljene.

Pris: Rs.595 / -

Produktbeskrivelse: Vanntett kremskygge som blander seg lett og forvandler seg til en lett finish med ultimate 16h oppholdsstyrke. Maksimal fargeintensitet fra dyp mat til rike glitrende nyanser. Meget pigmentert kremaktig formel som ikke krøller eller smelter bort. Spesielle flyktige stoffer kombinert med silikonharpiks gir det ultimate oppholdspulveret. Et allsidig produkt som kan tegne en linje så fint som en eyeliner, belegge dekslene i farge som en øyenskygge, og tegne linjer så dramatisk tykk eller subtilt tynn som stemningen slår.

ingredienser:

Min erfaring med Deborah Milano 24 Ore vanntett øyenskygge og blyant metall 04:

emballasje: Deborah 24 Ore Vanntett Øyenskygge kommer i en svart blyant-blyant med en fin fargekodd krem-kobberhette. Pennens størrelse er bare perfekt å bære rundt enkelt. Jeg liker denne robuste emballasjen. Det er en skjerpbar blyant. Men selskapet gir ikke noe skjerp. Dette er ganske dyrt, men ett fargeblad varer lengst.

Skygge: Jeg har skyggen Metal 04. Det ser metallisk brun ut på nettsiden, men det er en metallisk beigefarge. Jeg elsker absolutt denne nyansen. Det har et metallisk preg på det og skyggen ser ut som nesten kremaktig beige på øynene mine. Det er en så vakker naken øyenskygge for min hudtone. Hvis du har oliven hud tone, så vil det se nesten skinnende metallic beige på øynene som fungerer bra som en naken liner eller skygge.

Den inneholder litt mikrogull eller kobber glimmer i den. Det fungerer bra som en base øyeskygge eller å markere det indre hjørnet av øynene. Vakkert, det ser utrolig ut når jeg bruker det på min nedre lash linje eller vannforing for å gjøre øynene mine større og mer definerte. Nylig har jeg kommet inn i mørke leppe nyanser, så denne øyenskyggen går fint med utseendet mitt. Det ser nesten bare øye stil. Denne nyansen er superpigmentert. En swipe gir fin farge og viser pent på øynene.

Tekstur og kvalitet: Den har en veldig jevn kremaktig tekstur. Den glir på øyekselet jevnt uten å rive seg. Også det smelter smidig på øyelokk som en skygge. Men det trenger rask blanding, ellers tørker den opp innen få minutter. Men en blanding børste kan blande det jevnt og lage et mykt utseende med den. Du kan også blande dette med fingeren. Det er så glatt og mykt. Det glir også pent på min vannlinje eller nedre linjelinje. Det trenger få minutter å sette perfekt. Det smelter ikke i det hele tatt, er vanntett og overfører aldri eller forsvinner. Det har ingen lukt; Også det irriterer aldri øynene mine. Samlet sett er formelen bare flott.

Stå i kraft: Som navnet på dette produktet hevder, er det en 24-timers øyeskygge blyant. Det holder lenge på øyelokkene, nesten hele dagen. Det smusser aldri selv etter 12 timers slitasje. Det overfører aldri til krøllene og holder seg perfekt på øynene. Så det forblir i øynene til jeg fjerner det med en oljebasert fjerner.

Totalt elsker jeg denne skyggen, dens tekstur og kvalitet. Det kan brukes som øyenskygge, øyeforing eller indre hjørneheiser. Jeg tror dette er en av de beste øyeskyggefargene jeg har. Den passer nesten hver hudtone og ser veldig glamorøs ut på øynene.

Fordeler av Deborah Milano 24 Ore Vanntett Øyenskygge og blyant Metall 04:

• Robust emballasje. • Vakker metallisk beige skygge, passer nesten alle hudtoner. • Inneholder microshimmer, som ser nydelig ut på øynene. • Lyser opp øynene. • Superpigmentert nyanse. • Kan brukes som øyenskygge, øyenliner eller høylys. • Myk kremaktig tekstur smelter jevnt på øynene; Ser aldri ut flekkete eller tørre på øynene. • Smussesikker, vanntett, overføringsfri. • Steder lenge på øynene mer enn 12 timer perfekt. • Kremer aldri i det hele tatt. • Tørker innen få minutter og etterlater en skinnende, kremaktig matt tekstur.

Cons av Deborah Milano 24 Ore Vanntett Øyenskygge og blyant Metall 04:

• Bit dyrt. • Når det tørker raskt, må det blandes umiddelbart etter påføring.

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Deborah 24 Ore Vanntett Øyenskygge og Pencil Metal 04? Jeg er helt forelsket i denne blyanten, så vil jeg definitivt kjøpe det igjen. Jeg vil sterkt anbefale denne øyenskyggen.

Lakme Absolute Drama Stylist Eyeshadow Crayon - Olive Lakme Absolute Drama Stylist Eyeshadow Crayon - Bronse Lakme Absolute Drama Stylist Eye Shadow Crayon - Pink Review Lakme Absolute Grå Drama Stylist Eye Shadow Crayon Review Lakme Absolute Drama Stylist Eyeshadow Crayon i White Review Lakme Absolute Drama Stylist Eye Shadow Crayon i Blue Review Ansikter Ultime Pro Dancing Queen Eyeshadow Crayon Review, Swatch, EOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: