Hei damer,

Vi elsker alle sminke. Vi har ikke noe imot utgifter for speilet som bruker sminke for å oppnå et feilfritt utseende. Men visste du at noen av våre sminkevaner faktisk kan være dårlige for oss og kan gjøre oss syk? La oss finne ut om dem.

1. Deling sminke

Ikke gi inn for fristelsen til den lyse lippien din beste venn har på seg. Deling makeup ville gjøre deg mer skade enn godt. Ønsker du å få påkjølt sår og smittsomme hudinfeksjoner? Åpenbart ikke! Så hvorfor sette vår hud på slik tortur? Uansett hvor vennlig du er med personen, deler sminke er et nei-nei.

2. Bruk gamle og utgåtte sminkeprodukter

Jeg vet at det er vanskelig å dele måter fra den $ 20 mascaraen og det fundamentet som faktisk matcher huden din som du kjøpte 2 år siden. Men ved å bruke et bestemt sminkeprodukt over en lang periode kommer det med ikke så snille konsekvenser. Du bør vite når du skal kaste bort skjønnhetsprodukter.

3. Bruk skitne sminkebørster

Mesteparten av tiden, i hast på å bruke sminke, blir sminkebørster bare brukt igjen og igjen uten å bli renset og vasket riktig. Noen av oss er bare for lat til å vaske de brukte penslene, som er utmerket til å havne skitne bakterier og infeksjoner. Denne vanen kan føre til akne og forskjellige andre hudinfeksjoner.

4. sove med sminke fortsatt på

Vi har alle hatt mange dager i våre liv når vi er bare for utmattede for å til og med vaske ansiktet vårt. Vi vet alle sammen om å sove med sminke på. Det vil tette porene dine som gjør det akne utsatt, vil gi deg kjedelig ansikt om morgenen. Også, tenk kastet og snu med sminke på ansiktet ditt; resultat-farget pute og laken.

5. Fiksering med lash extensions

Ikke alle er velsignet med saftig øyenvipper. Noen av oss pleier å tenke på å få øyenvippeforlengelser som faktisk kunne være den verste ideen mulig. Limet som brukes i forlengelser inneholder formaldehyd, noe som kan irritere øynene og kunne forårsake ulike øyeinfeksjoner. Du kan miste lash håret hvis utvidelsene som brukes er for tunge, og hvis de ikke limes ordentlig.

6. Bruk eyeliner til vannlinjen din

Å bruke eyeliner på dine indre øyevenner eller bak lash linjen kan føre til tilstoppede oljekirtler og øyeinfeksjoner da øynene våre har sitt eget sett med naturlige bakterier. Ved å bruke eyeliners, introduserer vi utenlandske bakterier inn i dem som gjør øynene våre utsatt for infeksjoner.

7. For mye peeling

Vi vet alle for mye peeling kan være ganske skadelig for huden; Bruk av for slitende skrubbe kan ødelegge blodårene eller forårsake irritasjon i form av utbrudd, tørrhet eller rødhet. Så alltid exfoliate etter hudtype og bruk milde scrubs hvis du har sensitiv hud.

8. Glemmer SPF

Å bruke solkrem er en absolutt nødvendighet for alles helse. Sunscreens vil redde huden din fra de tøffe solstrålene, for å unngå soling, solbrenthet og aldring av huden. Ikke å glemme, risikoen for hudkreft på grunn av overeksponering for skadelige solstråler.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

8 verste matvarer for mennesker som lider av hypothyroidisme 8 teer for vakker hud Morgen vaner å holde seg frisk og vakker Daglig hudpleie vaner - Dos og Don'ts Mest irriterende vaner hos menn Kat Von D Lovesick evig flytende leppestift Hvordan se bra ut med sminke når du er syk Hvordan se bra ut når du er syk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: