Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på "Real Techniques Bold Metals 201 Pointed Crease Brush."

Produktbeskrivelse: Vi presenterer en ny serie med luksus makeup børster designet med søstre Sam og Nic Chapman, stjernene bak den topprangerte YouTube-kanalen Pixiwoo. The Fet Metals Collection av Real Techniques kombinerer utrolig myke børster med slående metalliske detaljer. Håndtak vektes for optimal kontroll og komfort. Raffinerte kunstneriske kutt gir høy ytelse og mestring av ethvert utseende. La børsten gjøre arbeidet med perfekt sminkeapplikasjon. Fargekodet system tilsvarer de viktigste trinnene i sminkeprogrammet:

 • Gull = Base.
 • Platina = Øye.
 • Rose Gold = Fullfør.

Real Techniques Bold Metals 200 Oval Shadow Brush tilbyr "one-sweep" -penselen med en full, rund form for all-over øyelokk applikasjon, og sømløs blanding av pulver og krem ​​øyeskygge. Den kan også brukes til detaljert utheving av pannebenet.

Egenskaper:

 • Bristles: Softer enn noensinne for den mest luksuriøse følelsen til dags dato. Hvite børster viser nøyaktig hvor mye sminke er på børsten før påføring.
 • Ferrules: Premium kvalitet messing ferrules for maksimal holdbarhet.
 • Håndtak: Penslene vektes for perfekt balanse, optimal kontroll og komfort. Unike geometriske håndtak hjelper børster forblir stille på ditt bord uten å rulle bort. Håndtak taper til en diamantspiss som enkelt glir ut av pro børstebelt.
 • Kutt: Raffinert, håndlaget kunstnerisk kutt gir høy ytelse for optimal bruk av sminke.
 • Tips: Individuelt avsmalnet, syntetiske tips gir mulighet for avansert produktoppsamling og en byggbar, uberørt finish.

Pris:

$16

Min erfaring med virkelige teknikker Bold Metals Collection 201 Peket Crease Brush:

Alle børster fra samlingen "Bold Metals" er fargekodede. Alle øyebørstene er sølvfarget og de har 3 børster i dette området. Jeg eier 2 av disse - # 200 og # 201. Håndtaket er langt, men ikke for langt for å være ubehagelig i hånden og ende til et punkt. Penselen er av en lys reflekterende metallisk sølvfarge. Det ser veldig luksuriøst ut fra første øyekast og føles også fint i hånden. Dessuten er den utformet slik at penselen ikke ruller ut når den plasseres på en flat overflate.

bruk:Den # 201 spisse kretsbørsten er en veldig tett avrundet spissbørste. Denne penselen er veldig bra for presis plassering og pakking av skygge i krøll og ytre V, ikke så mye for å blande den ut. Det virker ikke så effektivt som en myk blending børste som du ville bruke til å diffusere hardhet i din crease dermed kan det hende du må bruke en egen børste for det. Du kan få en veldig sterk krone med denne penselen, og det er også godt å pakke øyeskygge i øvre hjørne av øynene. Det har også en god mengde skygge i ett trykk.

Borstene er myke og ikke skrapete. Problemet jeg har med denne penselen er at børstene er for tette og tett pakket og det har ikke mye fleksibilitet. Det ville vært fint om det var litt mindre i størrelse. Det er for stort å smugge øyenskygge på den nedre lashlinjen, derfor er jeg veldig begrenset i hvordan jeg kan bruke denne penselen.

Siden børstene er syntetiske, kan den også brukes med kremprodukter. Denne børsten fungerer bra for å gjøre stedet skjult på ansiktet.

Det vasker pent. Jeg har ikke sett noen skur fra denne børsten.

Samlet tror jeg ikke denne børsten er et must. Jeg tror det er en kvalitet børste, men formen og designen gjør det ikke så praktisk for meg å bruke hver dag når jeg går for mykere øyeutseende. Jeg kan bare lage veldig harde linjer med dette og må alltid trekke inn andre pensler for å supplere denne penselen. Jeg vil ikke anbefale dette bare fordi det er bedre børster i markedet når det gjelder funksjonalitet, og denne børsten virker ikke verdt pengene.

Pros av Real Techniques Fet Metaller Collection 201 Peket Crease Brush:

 • Myke børster.
 • Elegant design.
 • Ikke kaste.
 • Syntetiske børster, kan også brukes med kremprodukter.
 • Perfekt for de som elsker å pakke farger i seg først og deretter bruke en annen børste for å blande den ut.

Cons of Real Techniques Bold Metals Collection 201 Peket Crease Brush:

 • Jeg føler meg veldig begrenset i hvordan jeg kan bruke denne penselen.
 • Jeg kan aldri virkelig lage en titt med bare denne penselen. Jeg må alltid trekke inn flere børster for å diffuse krøllen.
 • Veldig tett pakket og ikke-fleksible børster.
 • For stor til bruk på nedre lash linjen.

IMBB Rating: 3/5

Real Techniques Bold Metals Collection 200 Oval Shadow Brush Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation Brush Real Techniques Bold Metals Collection 100 Arched Powder Brush Real Techniques Bold Metals Collection 300 Tapered Blush Brush Real Techniques Sculpting Brush Makeup Academy E3 Blending Eyeshadow Brush Colorbar Eyelluring Eyeshadow Brush Basicare vinklet øyenskygge børste Makeup Academy E2 Contour Eyeshadow Brush ALV. Studio Crease Brush Zoeva 224 Luxe Defined Crease Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: