Hei vakre kvinner,

I dag har jeg en nattkrem for dere alle, la oss komme til anmeldelsen direkte 🙂

Produktbeskrivelse: Berik huden over natten med sterk fuktighet som skaper hud, reduserer utseendet på fine linjer og rynker, mens det lindrer tørrhet i opptil 12 timer.

 • Lett, ikke-fettete formel.
 • Ikke-komedogen (vil ikke tette porene).
 • Firmer utseendet på huden din mens du hviler.
 • Gjenoppretter hydrering for å umiddelbart redusere utseendet på fine linjer og rynker.
 • Resultat - hjelper til med å gjenopprette huden til sin naturlige skjønnhet.

Hvordan å bruke: Glatt på ansikt og nakke hver dag for å gjenopprette en mykere mykere hud.

Pris: USD 6,49 - 7,99 (kan variere fra butikk til butikk).

Min erfaring med Olay Night of Olay Firming Cream:

Olay Night Of Olay Firming Cream kommer med et hvitt badekar som har en svart-farget skruehett. Karet er ikke helt ugjennomsiktig og ser rosa ut på grunn av den lyserøde fargen krem ​​inni. Emballasjen er enkel og effektiv. Karet kommer i en rosa-farget boks som nevner ingrediensene og andre produktdetaljer. Karet har et indre lokk for å unngå utslipp og det gjør dette produktet veldig reisevennlig.

Denne nattkremet er lys rosa i farge og det er ikke tykt eller rennende. Det er av middels konsistens. Den sprer seg godt og blir lett absorbert. Jeg trenger ikke å gni kraftig for at den skal bli absorbert i huden. Den synker inn i huden i bare et par slag.

Siden dette er en nattkrem, bør den kunne reparere huden og forynge det samme, i tillegg til å hydrere og fukte huden som en grunnleggende fuktighetskrem gjør. Denne natkremen hydrerer huden min, men mengden hydratisering synes ikke å være nok for tørr hud i disse vintrene. De harde vintrene på mitt sted der gjennomsnittstemperaturen i dag er rundt -10 grader, og oppvarmingsoppsettet suger bort fuktigheten fra huden, kremen min krem ​​må være veldig hardt!

Denne krem ​​er fuktighetsgivende i naturen, men det er ikke nok for huden min. Det er ikke hydratiserende nok for huden min. Jeg må bruke dobbelt mengde og mesteparten av tiden jeg pleier å gå over mine tørre områder to ganger eller tre ganger, men likevel føles huden min ikke fuktig nok. 🙁 Det føles fortsatt ikke slukket. Men når mer mengde brukes, om morgenen, våkner jeg med et tynt, oljeaktig lag på ansiktet mitt. Jeg antar, dette ville være en god nattkrem for somre, men det er ikke ment for harde ekstreme værforhold.

Jeg brukte den i rundt 20 dager, men kunne ikke se noen forskjell i fine linjer og rynker. Ærlig, jeg så ikke stor forskjell i huden min. Det gjorde ingen forskjell for porene mine heller 🙁 Men det brøt meg ikke ut og den følsomme huden min hadde ikke noe ubehag.

Krem har også en veldig sterk duft, det er litt blomstret, men har en sterk kjemisk stank til den. Jeg har ikke noe imot duft i mine produkter, men dette jeg absolutt avskyr. Jeg kryper straks nesen min 😛 Lukten forblir i noen sekunder, men blir utålelig for disse få sekunder også.

Fordeler med Olay Night of Olay Firming Cream:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Bra for sensitiv hud.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Fin tekstur.
 • Gets absorberes lett inn i huden.

Cons av Olay Night of Olay Firming Cream:

 • Ikke fuktig nok til veldig tørr hud.
 • Veldig sterk duft.
 • Ikke nok hydrering for tørr hud.

IMBB Rating: 2.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Olay Night of Olay Firming Cream? Totalt følte jeg at det bare er en gjennomsnittlig fuktighetskrem. Jeg tror denne kremet ville fungere godt for de med normal hud, men hvis du er noen som ikke liker duft i hudpleie, hold deg langt borte fra dette. Jeg ville prøve å fullføre glasset jeg har. Selv om denne kremet ville vært en stjernespiller for meg, ville jeg ikke kjøpe det på grunn av sin sterke, uutholdelige duft.

Olay Natural White Day Cream Olay Total Effects 7-i-1 Anti Aging Cream Normal Olay Total Effects Day Cream med Touch of Foundation Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream Olay Regenerist Night Firming Cream Kroppsbutikken Natrulift Firming Day Cream L'Oreal Revitalift Anti-Wrinkle og Firming Day Cream L'Oreal Revitalift Anti Wrinkle + Firming Night Cream Beste nattkrem tilgjengelig i India Kama Rejuvenating og Brightening Ayurvedic Night Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: