Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på Laura Gellar Color Luster Lip Gloss i skyggen "Berry Smoothie."

Produktbeskrivelse: Gi leppene dine noe å smile om! Denne fuktighetsgivende, skinnende lipglossen forlater leppene drenket i lett til medium dekning med myk, men strålende, glans - ideell for hverdagsbruk! Den lette formelen er infundert med antioksidant Italian Tomat Extract for å beskytte leppene og fuktighetsgivende Kendi Oil til tilstand, slik at leppene er myke og smakefulle.

ingredienser:

Pris: $19

Min erfaring med Laura Geller Berry Smoothie Color Luster Lip Gloss:

emballasje:Denne glansen kommer i et klart plastrør. Applikatoren er en flat, to-sidig applikator som er veldig presis og plukker opp produkt fra begge sider.

Tekstur:Denne glansen er litt tykk. Det føles ganske klissete på leppene som er noe jeg er fornøyd med.

Skygge: Skyggen "Berry Smoothie" er en veldig blek, pastell, boble tyggegummi. Denne spesielle nyansen passer ikke i det hele tatt på huden min. Det er veldig kul tonet og den melkefulle tonen får meg til å se veldig rar ut. Den eneste måten jeg noensinne kunne bruke på dette er toppet over en leppeforing eller leppestift. Siden det er en veldig lys nyanse, går det også litt streaky som er veldig synlig når du bruker dette på egen hånd. Toppet over en leppeforing er streakiness mindre synlig. Denne nyansen fungerer godt for å lette leppefargen du har under og få det til å virke mer som en n * de skygge.

Bli ferdig:Denne leppeblanken er veldig blank og har høy glans. Jeg er mer av en matte-gal gal enn glans, men det er bare et spørsmål om preferanse. Hvis du er noen som liker glatte lepper, kan du kanskje se utseendet på disse glossene.

Oppholdsstyrke:Å holde strøm er greit, jeg får omtrent 3-4 timers slitasje uten snacks eller drikke før glansen falmer bort som er standard for de fleste leppeplaster.

Samlet, for prisen, tror jeg ikke at disse er eksepsjonelle lepplister. Dette er noen bedre drogbutikker som er mindre enn halvparten av prisen. Jeg misliker ikke denne skyggen på huden min, faktisk, tror jeg ikke at denne leppeglansskyggen kan brukes i seg selv, det er mer av en topper. Jeg liker ikke den klissete følelsen på mine lepper som denne glansen gir. Jeg tror ikke jeg vil anbefale dette eller tilbakekjøp det.

Fordeler med Laura Geller Berry Smoothie Color Luster Lip Gloss:

 • Høyglanset glans.
 • Enkel gjennomsiktig emballasje.
 • Tosidig applikator.
 • Ingen avskrekkende duft.

Ulemper med Laura Geller Berry Smoothie Color Luster Lip Gloss:

 • Klebrig tekstur.
 • Helt fryktelig pastellmelkaktig nyanse (mot min hudtone).
 • Kan bare brukes som leppestift.
 • Gjelder litt streaky.
 • Er ikke veldig hydratiserende, men klamrer seg ikke til mine tørre flekker, heldigvis.
 • For dyrt og ikke bedre enn andre apotek lip glosses.
 • Gjennomsnittlig oppholdskraft.

IMBB Rating: 2/5

Laura Geller Brandy Farge Drenket Lip Gloss Laura Geller Fargeblandet Lip Gloss - Pink Lemonade Laura Geller Baked Color and Contour Palette Laura Geller Rosewater Baked Gelato Vivid Wirl Blush Revlon Colorburst Lip Butter Berry Smoothie Gerard Kosmetikk Berry Smoothie Lipstick Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss-Plum Luster Makeup Revolution Amazing Raspberry Lip Gloss - Du vil falle for denne vakre fargen Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: