Bitt av Orosa-buggen, tok jeg opp to nyanser av liner fra dette området - en svart og den andre blåen (anmeldelse kommer snart). Jeg hadde store forhåpninger fra disse liners som jeg likte "Orosa" -området generelt. Les videre for å vite om jeg likte "# 01 Black" eller ikke.

Produktbeskrivelse: Få lang slitesterk, rik pigmentert farge, i denne toveis vriden øyeforingen. Lag nøyaktige linjer som ikke vil smette, smette, overføre eller fade. Egnet til bruk på vannlinjen. Dermatologisk og Oftalmologisk testet. Ingen dyrebestanddel.

Pris: 745 INR

Min erfaring med Chambor Orosa Black Definerer 10h Eyeliner Pencil:

Den ytre røde og rosa gullemballasje forblir den samme hele hele spekteret. Detaljer om produktet er nevnt på den ytre papirkartongen. Eyeliner blyant er fargekodet, svart i dette tilfellet, med rosa gull detaljering. Plastkroppen renner opp og ned i motsetning til "Blend" -området som ikke snurres inn igjen. Hetten lukkes med et klikk og dermed veldig enkelt og praktisk å bære i sminkeposen.

Jeg er enormt skuffet over teksten i denne blyanten. Jeg vet ikke om jeg har et defekt stykke, men det beveger seg bare ikke på lokket. Det er så tørt at jeg må legge litt ekstra trykk på lokket. Også pigmenteringen er lav, så en sveipe gir ikke nok farge. Det kreves minst to swipes for å gjøre intensiteten riktig. Det er definitivt ikke en enkeltslags eyeliner, men en sølvfôr i den mørke skyen er at den forblir på vannlinjen i mer enn 4 timer uten å smøre eller falme. Nå er det noe vi kohl elskere er galne på!

Kommer til denne skyggen, er den halvmatt svart; Det er ingen glimmer, men det er litt glans i skyggen. Jeg liker ikke tekstur på lokket, så jeg prøver å begrense bruken bare på vannlinjen. Den forblir veldig lang der, kanskje på grunn av den tørre tekstur, beveger den seg ikke eller fades så lett fra vannlinjen.

Oppholdsstyrken, som jeg allerede har nevnt, er flott på vannlinjen og på lokket også; Jeg unngår å bruke den som en eyeliner på grunn av den lette tekstur, men den forblir på lokket så lenge det ikke fjernes med en sminkefjerner. På vannlinjen ble det på 4 timer uten fading eller flekker som er bra, men igjen fungerer Faces Magneteyes og Lotus Colorkick like bra til en mye lavere prislapp og jevnere tekstur. så dette er en NO-NO fra meg.

Pros av Chambor Orosa Black Definerer 10h Eyeliner Pencil:

  • Smart emballasje.
  • Ingen irritasjon.
  • Kan brukes som liner / kohl.
  • Steder lenge på vannlinjen.

Cons av Chambor Orosa Black Definerer 10h Eyeliner Pencil:

  • Tørr tekstur, slår på lokket.
  • Lav pigmentering.

IMBB Rating: 2.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Chambor Orosa Black Definere 10h Eyeliner Pencil? Nei til begge deler.

Chambor Orosa # 103 Honey Gold Sculpting Eye Shadow Chambor Orosa Skin Fusion Foundation SPF 15 Chambor Orosa Velvet Brown # 582 Lip Perfection Lipstick Chambor Orosa Oh My Rouge # 503 Lip Perfection Leppestift Revlon Colorstay One Stroke Defining Eyeliner - Helt Turkis Lakme Nine To Five Definer Eyeliner: Safir & Jade Revlon Colorstay One Stroke Definerer Eyeliner Blooming Blue Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil - Svart Gjøre opp for evig Aqua Eyes Vanntett Eyeliner Pencil - Matte Svart Essence Black Blaze Gel Eye Eye Pencil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: