Hei alle sammen! I dag vurderer jeg et annet produkt fra min favoritt merkevare som er Makeup Revolution. Dagens gjennomgang er av leppe klemme leppestift i skyggen for å bli heldig.

Pris: 460 INR

Produktbeskrivelse:

SUPER-HUG er her! SUPER-INTENSIV, SUPER-BÆRBAR, SUPER-HUGABLE LIPS! Gå utover Glad! Alle vil ha nærhet til leppene dine! #LIPHUG. Vår utrolige nye leppestiftformulering. Den perfekte leppestiften for balansen i utrolig farge med utrolig komfort og oppholdskraft. leppene dine vil føle deg ... super-komfortabel, super-elsket, superkvalifisert!

Jeg tar på Makeup Revolution Lip Hug Lipstick for å bli heldig:

emballasje: Emballasjen er veldig enkel. Den kommer i en skinnende rød kartong leppestift boks og jeg liker virkelig dekselet.

Skygge: The Shade To Get Lucky er som en mauve nyanse som jeg elsker kjernen som den er ny i min leppestift lager og også en anstendig mørk rosa nyanse som kan brukes til et kontor møte eller en fest. Dette er en veldig skinnende, høy glans og kremaktig leppestift som jeg ikke beundrer mye ettersom jeg er mer i matte leppestifter.

Snakker om formen på leppestiftet, hah, jeg hater det. Jeg liker de enkle, skarpe leppestiftformene som gir enkel bruk av leppestift på leppene dine på riktig måte. Denne formen er som en rund flat leppestiftform som ikke er så lett å påføre. Selv om jeg visste før dette var formen på leppestiftet, visste jeg ikke at dette ville være et så stort problem ved å søke.

Kvalitet og tekstur: Tekstur er så kremaktig og høyglanset. Jeg har også lagt opp leppestifter i sollys, og du kan se hvor mye det skinner. Det ser faktisk ut som en glans, en høy glans. Det etterlater en veldig lett flekk på leppene og holder seg i knapt 3 til 4 timer. Den må brukes etter hver 3. time. Pluss det overfører mye som blir pinlig til tider. På grunn av sin høyglansete utseende og kremrike base, bløder det mye, men heldigvis er denne skyggen ikke super mørk eller rød, slik at den lett kan håndteres.

Pros av Makeup Revolution Lip Hug Lipstick for å bli heldig:

• Nydelig nyanse. • Lett tilgjengelig. • Tørker ikke ut leppene dine. • Super kremaktig for de som elsker kremaktig leppestift. • Skyggen er superpretty og kan transporteres til et kontormøte eller nattparti.

Ulemper med Makeup Revolution Lip Hug Lipstick for å bli heldig:

• Jeg liker ikke slike kremete leppestifter. • Den har høy glans og ser ut som om du har brukt en glans. • Skinner som helvete i sollys. • Overførbar. • Ikke så stilig emballasje.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale sminke revolusjon Lip Hug Lipstick å bli heldig? Ærlig nei fordi jeg ikke liker formen, emballasjen, den kremrike basen, høy glans, glanset utseende. Men jeg elsker skyggen av dette for å få heldig leppestift. Jeg ville prøve å finne lignende nyanse i et annet merke. Jeg vil foreslå dette til de som foretrekker kremaktig base leppestifter som skyggen er nydelig.

Konklusjon: Dette er ikke foreslått for de som foretrekker å ha matte, lange oppholder leppestifter.

Makeup Revolution Lip Hug Lipsticks - hvem er vi, nåværende har ingen levende, når du kom til meg, hun er oppe hele natten Makeup Revolution London Jeg er klar Lip Hug Review Makeup Revolution Vi har kommet for langt Lip Hug Lipstick Review Makeup Revolution London Hold Planet Spinning Lip Hug Lipstick Review Makeup Revolution London #Liphug Jeg tror du er utrolig leppestift gjennomgang Makeup Revolution La oss heve Bar Lip Hug Lipstick Review Makeup Revolution End med begynnelser #Liphug Lipstick Review Makeup Revolution London God moro #Liphug Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: