Hei jenter!

Ønsker dere alle et veldig godt nyttår! Jeg deltar på en nasjonal vitenskapskonferanse, og har en flott tid. Men jeg sjekker fortsatt IMBB hver eneste dag. I dag vil jeg fortelle deg om noen kjendiser med sitt eget kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Her går vi.

1. Fangende Kardashians

Hvem bedre enn 'K' jentene for å starte denne listen? Kardashian-søstrene Kim, Khloe og Kourtney har lansert Kardashian Beauty-linjen som lover å legge oomph til utseendet ditt. Deres søster, Kylie, som er en Jenner, har også lansert sitt leppesett.

2. Vivacious Victoria Beckham

En kraft for å regne med i moteindustrien, har Victoria Beckham samarbeidet med en japansk kosmetikklinje for å lansere V-Sculpt, et eksklusivt utvalg for utheving og konturfunksjoner. Hun har også samarbeidet med Nails INC, og du kan kaste seg over neglelakkene her.

3. Karismatisk Kat Von D

En vellykket TV-person, musiker og tatoveringskunstner, hennes fantastiske sminkeområde i samarbeid med Sephora, er flott for dristig sminke. Tvil oss? Sjekk omtaler på produktene sine.

4. Scintillating Cindy Crawford

Denne tidligere supermodellen, som fortsatt beholder sitt fantastiske utseende, har sin signaturlinje med anti-aging-produkter, i samarbeid med Dr. Jean-Louis Sebagh, kalt Betydende Beauty.

5. Rocking Rihanna

Hun sluttet seg med makeup giant MAC for å starte flere samlinger. Foruten hennes fenomenale suksess som en sanger og utøver, sugde RiRi oss sikkert med de stjele verdige MAC-lippene! RiRi Woo, noen?

6. Darling Drew

Den sprightly dame, lanserte en linje med premium sminke og hudpleie til rimelige priser, og ga Walmart regulars 'Flower', hennes utvalg av naturinspirerte produkter. Drew Barrymores utvalg inkluderer leppestifter og leppeplaster, mascaraer, øyenskygger, pulver og neglelakk.

7. Jazzy Josie Maran

En diva i sin egen rett, lanserte denne tidligere Victoria's Secret Angel en rekke sminkehager for de som var villige til å velge naturlig sminke. Hennes samling skryter av miljøvennlige, rene Argan olje-infused, organisk avledede hudpleie, hårpleie og sminkeprodukter.

8. Hot Heidi

Den superglamiske Heidi Klum sluttet sammen med Victoria Secret Makeup artist Linda Vay for å starte en kosmetikklinje i 2007 med sin kumulative "bak rullebanen" -opplevelsen. Således ble den begrensede utgaven Heidi Klum Svært Sexy Makeup Collection solgt eksklusivt i Victoria Secret Stores.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Maybelline Color Sensational Liquid Lip Polish Berry Pop 8 8 Phenomenal Diet Tips for en sunnere og montør du 8 enkle og effektive tips for å takle depresjon De heteste bikini-fakta og de fleste ikoniske kjendiser i bikini 10 Bollywood-kjendiser som ser vakkert ut uten sminke Bollywood skuespillerinner som har hatt dramatisk vekttap Lag ditt eget Nødoverlevelse Kit: Gjør det selv Tips du må vite om du vil gjøre ditt eget bryllupsmakeup

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: