Hei peeps, Hvordan går det med deg? Jeg plukket opp noen leppe linjer fra L'Oreal som synes å være noen nye lanseringer. Jeg har allerede vurdert Berry Blush.

Pris: Rs 699

Produktbeskrivelse: L'Oreal Paris introduserer en lip liner rekkevidde for å få det beste ut i hver kvinne. Couture-presisjon definerer leppekurver. Couture-farger samsvarer med fargerike leppestiftpaletten. Couture formel er en god balanse mellom presisjon, glid og farge.

Min erfaring med L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture - Perfekt Rød:

emballasje: Den couture lip liners ser akkurat ut som farge blyanter med en hette. De er lange og slanke, noe som gjør dem superreiserlige. Jeg elsket mønsteret eller kaller det teksturet preget over emballasjen, noe som gjør at det ser annerledes ut enn de vanlige Color Riche-lipsene. Fargen på blyanten er skyggen fargen selv som gjør det enkelt å se på nyanser hvis du eier noen av disse. Hetten holder seg veldig tett og blir ikke skilt fra hvilket som helst tidspunkt fra liner. Jeg bruker en vanlig skjerp for å skarpere disse, og de blir skarpt pent, men det fører til mye spild på produktet. Pluss jeg skjønte bare to ganger, og størrelsen ble så liten. Derfor kan jeg lett forutsi at dette vil vare meg bare noen få bruksområder, og derfor vil jeg kalle det dyrt.

Skygge: Skyggen "Perfect Red" er veldig pen og en dristig rød med mange oransje hint. Jeg ville ikke kalle det en perfekt rød fordi den har en lik andel av oransje og rød, så ja, det ser også oransje til tider. Det er ikke blodrødt; faktisk er det en veldig varm rød. Hvis du ikke kan bære ekstremt dristige røde, så er dette en for deg som går litt subtil på leppene, men skildrer den dristigheten. Jeg elsker denne skyggen fordi den øyeblikkelig lyser opp ansiktet mitt slik at huden min ser ut som lysende og klar fordi dette griper all oppmerksomhet. Det vil helt sikkert passe ethvert sminkeutseende som jeg lager, enten det er dagtid eller kveldstid. Det vil også utfylle alle hudfarger og har kraft til å dekke mildt pigmenterte lepper.

Tekstur og pigmentering: Strukturen av leppeforingen var i utgangspunktet veldig vanskelig, men jeg sperret den og det ga meg en kremaktig tekstur. Jeg strekker mine lepper og bruker den så til en jevn applikasjon. Til tider er det så kremaktig at et pussete stykke av leppeforingen bare bryter av. Pigmenteringen er ganske byggbar; en swipe ville gi en subtil rød og 2-3 swipes ville gjøre pouten super perfekt og valmue. Det gjør seg ikke i fine linjer og fremhever ikke tørre flekker. Men det overfører til kopper.

Stå i kraft: Den holder seg rundt 7-8 timer uten mat eller sannsynligvis lette snacks. Og med full mat varer det opptil 5 timer på leppene mine. Etter et måltid, mister fargen sin intensitet. Men det forlater også en sterk flekk som forblir for hele dagen.

Fordeler med L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture - Perfekt Rød:

• Lipseddelene er super slanke og lange, derfor ekstremt praktiske. • Emballasjen har leppeformet skygge som gjør det enkelt å få øye på. • Tekstur er kremaktig og glir glatt på leppene. • Den dekker leppene helt i 2-3 swipes. • Det er veldig varmt og dristig rødt med oransje hint som gjør at det ser veldig sexy ut. • Skyggen passer til alle utseende og vil utfylle alle hudfarger også. • Det tørker ikke ut leppene veldig mye. • Løsner ikke i linjer og fremhever ikke tørre flekker. • Lipsekken gir perfekt en fin definisjon til leppene mine som former dem pent. • Det gjør at leppefarge på toppen varer lenger. • Den holder seg i 5-6 timer på leppene og overlever også små måltider.

Ulemper med L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture - Perfekt Rød:

• Spissen er kremaktig og bryter med trykk. • Det er mye spild på produktet under slipting. • Det kommer snart over. • Dyrt fordi det nesten ikke vil vare noen få bruksområder.

IMBB Rating: 4.2/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture - Perfekt Rød? Jeg kan prøve de andre nyanser fra rekkevidde, men ikke fra nå. Disse er dyre, så jeg vil jakte på noe bedre enn disse. Helt anbefale fordi kvaliteten og skyggen er fantastisk.

Konklusjon: Uten tvil L'Oreal ting er dyrt, men områdene er fantastiske og helt verdt prisen!

Beste Lip Liner Brands tilgjengelig i India MAC Lip Pencil Cherry Review Essence Ready For Red Langvarig Lip Liner Review For Faced Perfect Red Perfect Lips Lip Liner Review Lakme Absolute Forever Silk Lip Liner - Poppy Red Lakme 9 til 5 Lip Liner i Red Alert Review Coloressence Red Passion Vanntett Eye og Lip Liner Pencil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: