Hei skjønnhet,

L'Oreal holder på med å komme med nye lanseringer, og stol på meg, de lanserer virkelig gode ting hele tiden! Så fra sine nye lanseringer plukket jeg opp 2 leppe linjer fra Couture-serien. Jeg har egentlig ikke vært i myke pinks fordi alt jeg var inn i var lyse og poppy nyanser. Så i dag har jeg en myk og en subtil skygge å se gjennom, som heter "Berry Blush".

Pris: Rs 699

Produktbeskrivelse: L'Oreal Paris introduserer en lip liner rekkevidde for å få det beste ut i hver kvinne. Couture-presisjon definerer leppekurver. Couture-farger samsvarer med fargerike leppestiftpaletten. Couture formel er en god balanse mellom presisjon, glid og farge.

Min erfaring med L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner Couture Berry Blush:

Jeg kan virkelig ikke motstå nye lanseringer, og denne hadde noen av de vakreste nyansene, så jeg plukket 2 for å prøve ut siden jeg aldri har vært i mange leppe linjer.

emballasje: Den couture lip liners ser akkurat ut som farge blyanter med en hette. De er lange og slanke i utgangspunktet, noe som gjør dem superreiserlige. Jeg elsket mønsteret eller kalte det teksturet preget over emballasjen, noe som gjorde det til å se annerledes ut enn de vanlige fargene. Fargen på blyanten er skyggen fargen selv som gjør det enkelt å se på nyanser hvis du eier noen av disse.

Hetten holder seg veldig tett og blir ikke skilt fra hvilket som helst tidspunkt fra liner. Jeg bruker en vanlig spisser for å skjerpe denne blyanten og det blir skarpt pent, men det fører til mye spild på produktet. I tillegg har jeg nettopp slått den to ganger så langt, og størrelsen har blitt så liten. Derfor kan jeg lett forutsi at dette vil vare meg bare noen få bruksområder, og derfor vil jeg kalle det dyrt.

Skygge: Skyggen "Berry Blush" er en nydelig berryrosa nyanse med noen hint av mauve, noe som gjør at den ser veldig vakker og elegant ut. Det lyser faktisk opp ansiktet mitt veldig bra, skaper en romantisk flush på leppene mine. Men det ser super subtil på samme tid. Det er en passende nyanse for dagtidsklæring som om natten ville jeg foretrekke noe lysere. Det forvandler øyeblikkelig et blikk til en veldig feminin. Det vil definitivt passe alle antrekkene og vil utfylle alle hudfarger også. Det vil ikke dekke pigmenterte lepper helt, men å bygge opp det vil dekke mildt pigmenterte lepper. Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve denne skyggen fordi den er ekstremt pen.

Tekstur og pigmentering: Strukturen på leppeforingen var i utgangspunktet veldig vanskelig, men da jeg skarpet den ble det kremaktig. Jeg strekker mine lepper og bruker den så til en jevn applikasjon. Til tider er det så kremet at et pussete stykke av leppeforingen bare kommer av. Pigmenteringen er ganske buildable, en swipe ville gi en subtil tint og 2-3 swipes ville gjøre pouten super perfekt og valmue. Det legger seg ikke inn i de fine linjene og fremhever heller ikke tørre flekker. Men det overfører til kopper.

Stå i kraft: Den holder seg rundt 6-7 timer uten mat eller sannsynligvis lette snacks. Og med fullmatede varer varer det opptil 5 timer på leppene mine. Etter et måltid blir noen farger forsvunnet, og fargen mister sin intensitet mildt. Men det forlater også en sterk flekk som forblir hele dagen.

Alt i alt: Jeg vil si at hvis du er klar til å splurge så mye beløp for en leppeforing, så gå for det som kvaliteten og skyggen er fantastisk. Det gir en perfekt definert form til leppene mine.

Fordeler med L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner Couture Berry Blush:

• Super slank og lang, derfor ekstremt praktisk • Fargekodd emballasje • Kremet og glir glatt på leppene • Den dekker leppene helt i 2-3 swipes • En nydelig berryrosa rosa nyanse som ser super søt, subtil og romantisk ut • Legger til femininitet til ulike sminkeutseende • Skyggen vil utfylle alle sminkeutseende og hudtoner • Tørker ikke ut leppene veldig mye • Løsner ikke inn i linjene • Gir en fin definisjon til mine lepper ved å forme dem pent • Øke leppestiftenes levetid • Oppholder seg i 5-6 timer på mine lepper, og overlever også små måltider

Ulemper med L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner Couture Berry Blush:

• Spissen er kremaktig og bryter med trykk • Skarphet fører til produktspild • Vil komme over veldig snart siden størrelsen har redusert seg så mye ved å skarpe den bare to ganger • Dyrt fordi det nesten ikke vil vare noen få bruksområder

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner Couture Berry Blush? Jeg kan prøve andre nyanser fra serien. Disse liners er dyre, så jeg vil jakte på noe bedre enn disse. Jeg anbefaler absolutt denne varianten fordi kvaliteten og skyggen er fantastisk. 

IMBB Rating: 4.5/5

Konklusjon: Ingen tvil om L'Oreal-produkter er dyre, men områdene er fantastiske og helt verdt prisen.

L'Oreal Color Riche Lip Liner Couture Blush Feber L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner - evig Mauve L'Oreal Color Riche Pure Reds Star Collection Pure Garnet Lipstick L'oreal Paris India x IMBB Color Riche Min fargeobservasjon - #MyRedObsession L'Oreal Paris Farge Riche L'Extraordinaire Mat Lip Farge - Versailles Tangerine Lotus Herbals Pure Colours Iced Berry Lipstick Maybelline Electro Pop baby lepper i Berry Bomb Alle MAC Blushes-bilder, fargeprøver Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: