Hei,

I dag vurderer jeg L.A. Girl Chocolate Lip Liner. Les videre for å vite hvordan det gikk.

Pris: 210 INR

Produktbeskrivelse: Lip definisjon blir lettere og mer spennende med våre nye og forbedrede blyanter. Med de mest omfattende fargevalgene som er tilgjengelige, vil kundene dine ha den sorten de ønsker året rundt.

Min erfaring med L.A. Girl Chocolate Lip Liner:

Liplineren kommer i en skjærbar blyantform. Disse fargekodede blyanter er slanke og lette. Leppepennepennen er svart i farge og den har en svart lue som lukkes tett og sikrer at den ikke vil gjøre vesken din rotete. Selv om det er en leppeforing, plukket jeg denne sjokoladebrune leppeforingen til å bruke som øyenliner. Lippen er mørk sjokoladefarget som navnet indikerer. Denne nyansen ser pen ut når den brukes alene på leppene som en leppefarge. Men iført slike nyanser som en leppefarge får jeg se år eldre enn min faktiske alder. Så jeg pleide å hoppe over brune lippier. Skyggen er pen og det smetter så mange hudfarger.

Tekstur av denne leppeforingen er dårlig. Det føles så tørking. Du må bruke en leppebalsam under ellers vil du ende opp med å skade leppene dine. Selv om jeg finner tekstur bedre enn Cabaret-skyggen, er det fortsatt ikke merkbar.

Det glir ikke glatt. Det fører til en liten slitsing og trekking av leppene. Formelen føles tørking og gjør de fine linjene i leppene mer fremtredende. Fôren klemmer seg til de tørre flekkene på leppene og gjør dem ser klebrig ut. Pigmenteringen av leppeforingen er stor. En sveipe er nødvendig for å gi perfekt farge til leppene. For mye lagring er ikke nødvendig. Oppholdsstyrken i denne leppepartiet 4-6 timer uten å ha måltider (når det brukes som leppefarge).

La oss nå se hvordan det virket som en eyeliner for meg. På grunn av tørkestrukturen glir det ikke på øyelokkene mykt. Det forårsaker sluging og jeg ender opp med å skade øynene mine. Totalt sett er jeg ikke veldig fornøyd med kjøpet.

Pros av L.A. Girl Chocolate Lip Liner:

• God emballasje. • Pretty shade. • Ingen shimmers. • Gir en matt finish. • Fin farge som kan brukes som eyeliner. • Passer så mange hudtoner. • God pigmentering. • Oppholdsstyrken er god.

Ulemper med L.A. Girl Chocolate Lip Liner:

• Tørkestruktur. • Glir ikke lett.

IMBB Rating: 4/5 (-1 for tørkingstekstur)

Vil jeg tilbakekjøp L.A. Girl Chocolate Lip Liner? Nei.

Colorbar Definer Lip Liner Chocolate Brown 014 Anmeldelse Maxfactor Color Elixir Lip Liner: 14 Brown n Nude Review Coloressence Lip Liner blyant i brun NYX Lip Liner i Shade 802 Brown Review Street Wear Color Rich Mega Shine Lip Gloss i Smokey Brown: Er det et valg eller et hopp? Maybelline Baby Lips Spicy Kanel Spiced Up Lip Balm Review Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Review, Swatch, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: