Hei alle sammen,

Etter å ha slått på den opprinnelige Venus-paletten, har Lime Crime sluppet sin søsterpalett - "Venus II." Til tross for all kontroversen rundt dette merket, elsker jeg virkelig sine produkter. Jeg er ennå å finne et dudprodukt fra dem, og det skuffer meg at slike fantastiske produkter ikke blir snakket om lenger, spesielt av skjønnhetsbloggere. Les videre for å vite mer om denne øyeskyggepaletten og hvorfor jeg elsker kjærlighetskjærlighet (spoiler alert!) Det.

Produktbeskrivelse: En oppfølging av kult-favoritten som spredte den rødbrune øynestrenden i 2015 år, Venus II er den mørkere søsteren som slår med 8 fullstendige, hensynsløse pigmenterte øyenskygge som vil ta sminke spillet ditt til neste nivå. VENUS2 har en rekke forskjellige nyanser som skaper like forskjellige utseende. 'Filter' er en tilbakekalling til Buffalo 66; 'Boot' bursts med nebulignende gnist; 'Jam', 'Mud' og 'Mostard' skaper et klassisk 90-årig øye; mens "Pigeon" og "Fly" løfter paletten inn i en ny grunge nødvendighet.

Pris: $32

Min erfaring med Lime Crime Venus II Palette:

emballasje:Jeg elsker den unike emballasjen. Den har en skildring av romerske gudinnen Venus på forsiden og innsiden, det er et godt størrelse speil som følger med 8 øyeskygger. Lokket lukkes magnetisk og paletten er laget av solid papp.

Tekstur:Alle disse øyeskyggen har en jevn og silkeaktig tekstur. Shimmers er ikke gritty. "Blendability" er fantastisk, og disse skyggene føles ikke krittete.

Pigmentering og nyanser:Skyggen sortimentet i denne paletten er langt den mest unike jeg noensinne har sett. Fargene, selv om de er veldig forskjellige fra hverandre, er det overraskende hvor godt de parrer sammen. Siden det er slik variasjon i denne paletten, blir hvert utseende som kommer opp, annerledes. Denne paletten gnister din indre kreativitet, og det er virkelig en fargeres drømmepalett.

Pigmenteringen er utmerket. Alle nyanser har samme fantastiske, fulle slag av pigmentering, enten de er dypere eller lettere nyanser, og de lagrer seg vakkert for ekstra opasitet. Mattes er spesielt fremragende.

Rad 1:

Pigeon (perle): Brun / grønn skift-En vakker duokrom skygge. Den har en mørk brun med et skoggrønt-rødt skifte. Påminner mye av Urban Decay-enkelt øyeskygge i skyggen "Lounge" som jeg hadde vurdert en stund tilbake.

Filter (glødmatte): Lysende kornblomst blå. Super unik pastell periwinkle blå skygge. Det er den eksakte nyansen av en av Pantones 2016 årets farger - Serenity. Jeg forventer at denne nyansen er kalkaktig og mangler i pigmentering, som vanligvis er tilfellet med lettere pastell nyanser, men til min overraskelse leverte den samme kvalitetsytelse som de andre nyanser i paletten. Det trenger å bygge opp i 1-2 lag for å oppnå den nødvendige opasiteten.

Marsh (glødmatte): Mossy-grønt. En lys mossy grønn med gull duo krom-y skift. Det er ikke super sparky, men gir bare et snev av glød.

Sennep (kremaktig matte): Fargen på corduroy. Nydelig dyp sennep gul. En must-have skygge for varme tone øyenskygge elskere.

Rad 2:

Fly (perle): Elfenben med et grønt skifte, som flygelens fløy. Min favoritt nyanse i denne paletten og kanskje min favoritt øyeskygge skygge noensinne. Det er så unikt, så vakkert og sant til navnet, denne øyeskyggen gjengitt den iriserende effekten av vingene på et fly. Den har en duokrom som fanger lyset og gnisten.

Jam (kremaktig matte): Gresskar krydder kremaktig matte. En annen varm fargerelskers drømmeskygge. Det er en rik gresskar rødaktig oransje.

Mudder (kremaktig matte): Rik burgunderbrun, fargen på spoilt frukt. Et annet valg for varme fargelskere. En rik, gjørmetebrun.

Boot (sparkle matte): Nebula svart med multi-farge gnisten. Jeg elsker hvordan i stedet for å være en komplett matt svart, har denne paletten svart med tonnevis av flerfarger gnist. Selv om pigmenteringen av svart er ugjennomsiktig og fantastisk, har jeg hatt problemer med å få glitteren til å holde på lokket sammen med pulveret. Jeg finner pakking med fingertuppene, slik at mer glitter kan overføres, men det er aldri like jevnt påført som det vises i pannen. Jeg elsker hvordan det gir bare et snev av gnisten, men ingenting overbord. Du kan enkelt gjøre dette til en matt skygge ved å blande den med en myk børste som feier bort alle glitterpartiklene.

Oppholdsstyrke:Selv om disse øyeskyggene virker perfekt godt uten en primer, vil det ved hjelp av en primer hjelpe øyenskyggen til å holde seg bedre og vare lenger. På min primed deksler merker jeg ikke fading eller krølling i 7-8 timer (den tiden jeg vanligvis bruker sminke til).

Totalt elsker jeg denne paletten. Jeg kunne ikke vært lykkeligere med dette sortimentet av nyanser og ville ikke forandre noe om det. Jeg er veldig imponert og anbefaler denne paletten til alle. Den høye kvaliteten på skyggene i dette settet konkurrerer med selv de mest avanserte designmerkene jeg har brukt.

I EOTD:

Se 1:

Brukt "Fly" over lokket med "Pigeon" i det ytre hjørnet. Overgangsskygge er "Sennep" med en blanding av "Mud og" Jam "i krøllen.

Se 2: Brukt "Boot" over lokket med "Filter" i det indre hjørnet. Brukt litt "Marsh" i midten av lokket.Lyseblå eyeliner på vannlinjen er Urban decay 24/7 liner i skyggen "Gonzo."

Pros av Lime Crime Venus II Palette:

  • Vakkert og unikt utvalg av farger.
  • Høykvalitets nyanser.
  • Ikke-krittete tekstur.
  • Utrolig pigmentering.
  • Vakker emballasje.
  • God blanding av mattes og glitrende / iriserende nyanser.

Cons of Lime Crime Venus II Palette:

  • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5

Lime Crime Venus: The Grunge Palette Lime Crime Velvetines Væske Matte Leppestift i Riot Lime Crime Haul + Preview + Swatches Lime Crime Orchidaceous Liquid Liner Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels Palette Stila i lyse øyeskyggepalett

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: