Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum.

Produkt detaljer: Et lysende øyeserum formulert med et kraftverk av ingredienser for å takle store tegn på synlig aldring under og rundt øynene, som fine linjer, rynker, mørke sirkler, puffiness og alder flekker.

Hva det er formulert å gjøre: Shaba Complex ™ Eye Serum inneholder sterke doser av svart teferment og kobberpeptider som samarbeider for å støtte naturlig kollagen- og elastinproduksjon og stoppe glykering-effektivt bekjempelse av aldring før den begynner. Kombinasjonen av edelweissstamceller og niacinamid reduserer synlig rynkedybden og forbedrer elastisitet og barrierefunksjon. Et derivat av flavonoid hesperdin virker for å redusere mørke sirkler, mens kraftige antioksidanter i Co-Q10 fade alder flekker. Påfør under øyet, rundt omkretsbenet og på øyelokkene hver morgen og natt for et sunt utseende, fornyet, strålende utseende. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

Pris: $85

Min erfaring med Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum:

emballasje: Jeg elsker hvordan dette øyeserumet er pakket. Jeg elsker den innovative sprøyte-typen dispenser. Du trykker på knappen nederst og det vil gi den rette mengden produkt, nok for begge øynene. Denne typen emballasje reduserer spild og forhindrer også at produktet kommer i kontakt med luft, noe som kan redusere effektiviteten.

Tekstur:Dette serumet er veldig lett og har en tynn, serumlignende konsistens. Det er kremaktig, men det er ikke tungt på huden, jeg taper litt under mitt "øye" og banebrytningsområde. Den absorberer raskt uten greasiness eller rester. Det er ikke tykt eller tungt, men det er veldig effektivt og fuktig. På grunn av sin lette tekstur, kan jeg enkelt bruke dette under min sminke uten frykt for at min concealer ikke holder seg eller glir rundt. Post-søknad, jeg kan øyeblikkelig føle at øyeområdet føles mykere og fastere.

resultater:Jeg har brukt dette produktet i litt mer enn en måned nå, og jeg har lagt merke til en stor forbedring i øyeområdet. Mitt øyeområde føles og ser bedre ut og bedre med vanlig bruk. Jeg er fortsatt i midten av 20-årene, så jeg har ikke et stort problem med rynker, men det har bidratt til å redusere utseendet på fine linjer rundt øynene mine. Jeg har arvelige mørke sirkler, så jeg tror ikke at det kan bli slettet med noen øyekrem, men dette produktet har gjort dem til å se mindre ut som "Jeg fikk ikke sove i 3 dager," i stedet ser de lyse og glatte ut.

Jeg elsker det faktum at dette produktet er duftfritt og passer for sensitive hudtyper. Jeg ville helt vurdere dette som en av de beste øyekremene jeg har brukt. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet. Dette produktet fungerer best for de som vil ha en god øyekrem til å ha på seg daglig under sminke eller på egenhånd, som holder øyeområdet næret og i god form for å forhindre for tidlig aldring, fine linjer og rynker. Hvis du er noen som allerede har tunge rynker, er jeg ikke sikker på at dette vil hjelpe deg med å takle det. I så fall vil du være bedre å bruke et anti-aldringsprodukt som retinol for det. Jeg vil anbefale dette produktet til alle der ute.

Fordeler med Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum:

 • Lett, ikke-fettete formel.
 • Sprøytedispenser hjelper til med å redusere sløsing og begrenser produktkontaminering og eksponering for luft.
 • Absorberer øyeblikkelig med tung rest.
 • Kan brukes under concealer.
 • Glatter og nærer øyeområdet.
 • Reduserer utseendet på fine linjer.
 • Gjenoppretter hudens elastisitet.
 • Lyser øyeområdet og gjør det ser fast og mer forynget.
 • Duftfri.
 • Uten parabener.

Ulemper med drukket Elephant Shaba Complex Eye Serum:

 • Dyrt.

IMBB Rating: 4.8/5

Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum Hjemmelaget koffein øye serum å behandle mørke sirkler og rynker Olay Regenerist Eye Lifting Serum Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Estee Lauder Avansert Night Repair Eye Serum Infusion Best Eye Serums Tilgjengelig i India Korres Wild Rose Face and Eye Serum Elizabeth Arden Ceramide Capsules daglig ungdom gjenoppretter øyeserum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: