Hei alle sammen,

Jeg plukket opp noen leppe fra merkevaren L. A. Girl, og i dag vurderer jeg skyggen "Cabaret". Les videre for flere detaljer og fargeprøver av denne leppeforingen.

Produktbeskrivelse: Lip definisjon blir lettere og mer spennende med våre nye og forbedrede blyanter. Med de mest omfattende fargevalgene som er tilgjengelige, vil kundene dine ha den sorten de ønsker året rundt.

Pris: 210 INR

Min erfaring med L.A. Girl Cabaret Lip Liner blyant:

Denne leppeforingen kommer i en skjærbar blyantform. Det er en fargekodet blyant som er slank og lett. Lekepennens blyant er svart i farge og den har en svart lue som lukkes tett og sikrer at den ikke vil gjøre vesken din rotete. Selv om skarpere blyanten gjentatte ganger virker rotete og fører til produktspill, har jeg ikke noe imot det.

Cabaret er en tomatrødt farget liner. Skyggen ser pen ut når den bæres alene; som om du har hatt en fin matt leppestift. Skyggen er pen, og det vil smette de fleste indiske hudfarger. Denne liner er flekkbestandig, men tekstur er ikke så bra fordi det føles så tørking på leppene. Du må legge på en leppebalsam under, ellers vil du ende opp med å skade leppene dine. Det glir ikke lett på leppene. Jeg finner Essence Ready for Red lip liner fungerer bedre enn dette.

Det sleper og trekker leppene dårlig; formelen føles tørking. Fargen klamrer seg til de tørre flekkene på leppene og ser klebrig ut. Pigmenteringen av leppeforingen er stor. En enkelt sveipe er god nok til å gi full farge på leppene, for mye lagring er ikke nødvendig. Oppholdsstyrken til denne leppeforingen er rundt 4-6 timer uten å ha måltider (når den brukes som leppefarge). Oppsummering, det er ikke en god leppe liner, jeg hater det er tørking tekstur 🙁

Pros av L.A. Girl Cabaret Lip Liner blyant:

  • Ganske nyanse.
  • Vil passe til mange indiske hudfarger.
  • God pigmentering.
  • Å holde kraft er bra.

Ulemper med L.A. Girl Cabaret Lip Liner blyant:

  • Tørkestruktur.
  • Glir ikke lett på leppene.
  • Tugs på leppene dårlig.

IMBB Rating: 3,5 / 5 (-1,5 for tørking av tekstur).

Ville jeg tilbakekjøp L.A. Girl Cabaret Lip Liner Pencil? Nei.

LA Girl Natural Lip Liner Pencil LA Girl Lip Liner i Auburn L.A. Girl Party Pink Lipliner LA Girl Raspberry Lip Liner Lakme 9 til 5 Lip Liner - Beige Pink Lakme 9 til 5 Lip Liner - Pink Blush Revlon Colorstay Lip Liner Scarlet Pink Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: