Hei gals Jeg er her for å dele en av mine ikke så populære glosser (vær så snill å lese sin store skuffelse). Jeg ønsket å starte dette nye året med flere skjermer, men jeg vil virkelig dele dette skuffende produktet som et advarselssignal for å holde deg trygg fra shopping duds i år. La oss lese mer om det!

Pris: $ 19 for 0,3 Fl Oz, ekskluderer frakt og skatt

ingredienser: Polybuten, hydrogenert polydecen, oktyldodekanol, hydrogenert styren / isopren-kopolymer, Glycerylbehenat / eikosadioat, glimmer, 1,2-hexandiol, kaprylylglykol, tokoferylacetat, aroma (smak), Pentaerythrityl Tetra-Di-T-butyl, hydroksyhydrocinnamat, tokoferol, tropolon kan inneholde: CI 77891 (titan Dioxide), CI 77491 (jernoksid), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 15850 (Red 7 Lake)

Produktbeskrivelse: Bursting med luksuriøse pigmenter, Fargetørkede Lip Glosses etterlater lepper - bokstavelig drenket i farge. Fulldekning, ikke-klebrig formel med mykgjørende oljer og E-vitamin bidrar til å beskytte leppene mot miljøskader. Hver nyanse er infundert med en subtil kaffe aroma og kan lages for et tilpasset utseende.

Min erfaring med Laura Geller Fargegraden Lip Gloss - Pink Lemonade:

Glansen kommer i tradisjonell gjennomsiktig plastrøremballasje med en fotfot applikator. Det har en merkelig lukt som ligner Sephora kremleppeflett, selv om de ikke er like i formelen eller ferdig hvor som helst.

Snakk om min skygge "Pink Lemonade", det så ut som en ganske tiltalende varm rosa nyanse i emballasje, men det er måten frostig boblegummi rosa i ferdig. Dessverre er bubbelgummi pinks ikke min forte pluss shimmers med pinks er alltid nay for min hudtone som det enten vasker ut på huden min eller gjør meg ser solbrent. Dessuten gjør den ujevn streaky finishen det vanskeligere i en grad at jeg aldri vil bruke den igjen.

Ja gals, i motsetning til sin søsterskygge "Brandy", virker denne skyggen streaky i finish som er godt synlig på våre lepper. Jeg tror jeg alltid ser dette problemet med pastellrosa glosser bortsett fra få gode merker. Jeg liker hvordan glansen gir ren til moderat dekning til lepper, men den ikke-så glatte ujevne finishen kansellerer alle positive punkter i denne nyansen. Selv shimmers i denne glansen er måte mild og subtil å gjøre det perfekt glitrende glans hvis bare målingen var opp til å markere og ikke strekende.

Det pleier å sitte i leppelinjer minutter etter påføring, og jeg frykter at det kan sitte på tørre flekker. Imidlertid har selv glansen god konsistens, da det ikke er rennende eller veldig tykt, men finishen gjorde det vanskelig å bære produktet. Jeg kan se at den har en ikke-klebrig og anstendig fuktighetsgivende formel selv med tilstedeværelsen av shimmers, og det ser ikke frost ut på leppene, noe som betyr at vi sikkert kan prøve andre nyanser i dette området.

Den forblir makten av glans er anstendig, selv om denne glansen vil forbli i 4-5 timer etterlater myke smarte lepper, men jeg har prøvd noen få nyanser fra denne serien som er langt bedre enn denne nyansen. Jeg føler at skyggen var lett å arbeide, men den flekkete finishen er utenfor korreksjonen selv med en leppeforing. Jeg vil ikke anbefale denne nyansen til noen som vurderer sin vanskelige finish.

Fordeler med Laura Geller Fargegraden Lip Gloss - Pink Lemonade:

• En anstendig fuktighetsgivende skinnende boble tyggegummi leppe glans infused med godhet av vitamin e og andre oljemidler. • Det er verken rennende eller klebrig / tykt, bare perfekt i konsistens, selv med tilstedeværelsen av shimmers. • Glansen moderat hydrerer leppene våre uten å fremheve eller forverre ytterligere tørrhet. • Anstendig oppholdskraft sammen med reisevennlig emballasje.

Ulemper med Laura Geller Fargegraden Lip Gloss - Pink Lemonade:

• Skyggen er helt annerledes enn hva den ser ut i emballasje. • Finalen kommer opp strekende og flekkete, uavhengig av bruk på godt skrubbe og polerte lepper. • Det har også en tendens til å sitte i leppelinjer som fremhever selv de fleste fine linjer i leppene våre. • Skyggen i seg selv virker vanskelig for rettferdig / blek hudtone. • Det er definitivt pricy for så lav ytelse.

IMBB Rating: 1/5

Vil jeg anbefale Laura Geller Color Drenched Lip Gloss - Pink Lemonade? Vel, jeg er ærlig prisen er for mye for denne nyansen med tanke på skyggen og under gjennomsnittet ytelse. Jeg tror ikke jeg vil vurdere det igjen selv for anbefalinger.

Best Pink Lip Glosses Tilgjengelig i India Beste Lotus Herbals Lip Gloss tilgjengelig i India Beste Nivea Lip Balms & Glosses tilgjengelig i India Beste Røde Lip Gloss tilgjengelig i India Beste Maybelline Lip Gloss tilgjengelig i India Beste Revlon Lip Gloss Shades tilgjengelig i India Beste Lakme Lip Gloss tilgjengelig i India 10 Best Coral Lip Glosser å velge mellom Beste Colorbar Lip Glosses å velge mellom Beste Chambor Lip Gloss tilgjengelig i India Best Faces Canada Lip Glosses tilgjengelig i India 15 beste Streetwear Lip Glosses

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: