Hei damer, La oss pakke matte anmeldelser av Faces lipcrayons med 'Wrapped Up'. Jeg har allerede vurdert Really Rust 07 og Peach Me 08.

Pris: 799 INR for 2,8 g Holdbarhet: 3 år

Produktbeskrivelse: En samling av leppefargestifter med tidløse matte og stjerneklare matte nyanser med overlegen fargepigment og hydrering. Fra vakre nakender til slående røde til nyanser av pinks og koraller er det en nyanse for alle. Kler opp leppene i utsagnsfarger i matte / stjerneklar matte finish med rike, fargelette pigmenter, samtidig som de er super komfortable på leppene. Få også en monoskærer verdt Rs. 125 fri med lekekritonen.

Min erfaring med ansikter Ultime Matte Lip Crayon - Wrapped Up 09:

'Wrapped Up' ville være en nydelig nyanse for skjønnhetene som elsker koraller, nudder eller i utgangspunktet enhver myk nøytral nyanse.

emballasje: Disse leppefargene er forsiktig pakket på en måte at de ikke er store jumboformede leppefargestifter som er vanskelige å lomme, men de er heller ikke så slanke og skjøre som kan utløse et blunk av frykt. Du trenger ikke å bekymre deg for dette fargeblyantens robuste blyantrør og spiss som er intakt med lokket på. Det er enkelt og trygt å bære. Som jeg tidligere nevnte i mine andre to vurderinger, gjør produktspildningen meg definitivt trist, så fargene er innstilt på en måte som jeg ønsker hver gang de var vridetype. Ellers er jeg glad overfor når jeg bruker dette stilige, robuste fargekodede fargebåndet sammen med en fri knivskarpe som sier "Faces". Du kan bruke den på farten eller bære den rundt som du pleier.

Farge: 'Wrapped Up' er en skygge som er lettavhengig, som jeg mener noen ganger kan det være som det har litt korall i det, og ellers ser det ut som en vanlig, sultry, nøytral skygge av brun. Samlet sett er det flott for de som elsker en myk vask av matte. Personlig scoret med meg, da det er en farge som kan brukes som en flott base, enten som et lag for å parre opp med en koral / nøytral leppestift eller glans. Det er bra selv når det bæres alene. Slike fleksible nyanser imponerer meg. Minimal sminke eller dugg utseende ville forskjønne denne nyansen.

Dekning: Disse leppefargene gir en middelmådig, delvis ugjennomtrengelig dekning og krever ekstra innsats for å oppnå en fin finish enten som flere svinger eller i form av en leppeforing. Etter min mening krever en smigrende nøytral matte slik full rettferdighet, og derfor vil jeg anbefale deg å ta hjelp av en liner for å få fyldigere utseende. Forvent ikke at den dekker din pigmenterte porsjon selv med to til tre strøk.

Tekstur og finish: Lekkekritonen har en tekstur som føles veldig lett på leppene, flipsiden er at den til slutt tørker leppene dine og forårsaker flakhet. For tekstur det besitter, vil jeg anbefale deg å holde dette vekk for harde vintre eller bruk med ekstra forsiktighet, og det vil bety ekstra innsats før og etter påføring. Den overordnede finishen er ujevn, og dette krystallet og fargene krever definitivt en leppebalm under for en anstendig overflate.

Pigmentering og oppholdskraft: Denne lekekriton er ikke for lett eller for tungt pigmentert, men definitivt litt mindre intens. Denne typen pigmentering påvirker også oppholdsstyrken, slik at bruk av en leppeforing sammen med berøringsoppslag kan hjelpe fargen til å vare lenger og også helt dekke pigmentert del. 'Wrapped Up' er en mild oransje-brun skygge, gjør leppelinjer og flakiness åpenbare når det svinder. Sipping vann gjør ingen skade; Ellers kan en matbit og magefyllende måltid tørke det bort og forlate biter av produktet. Siden denne leppefarge er lett å fjerne, bør tidsbegrensninger ikke være mye av et problem.

Hvis du er en nybegynner som liker nøytrale med et snev av levende farger, så vil jeg si, velg denne. Jeg føler meg personlig for noen med bueformede lepper som meg, det er definitivt en god hverdagsløs leppe nyanse som gir en nydelig fargerik, dystre se etter dagen. Prispoeng kan være et problem med disse leppefargene, fordi hvis jeg må være ærlig, er det ikke noe ekstraordinært om dem.

Pros av Faces Ultime Matte Lip Crayon - Wrapped Up 09:

• Emballasje - slanke fargekodede lekekritoner med nummer og navn som er angitt på den. • Farge - En blanding av oransje og brun som passer til enhver hudtone eller hudfarge. • En smigrende, komfortabel hverdagsmatte. • Tekstur - lys på leppene. • Lett å bære; vesken vennlig. • Enkel påføring og enkel å fjerne. • Middelmådig oppholdsstyrke - en drink og en matbit eller et fullverdig måltid. • Bærer ikke merkbar eller forstyrrende duft.

Ulemper av Ultes Matte Lip Crayon - Wrapped Up 09:

• Ingen ingrediensliste. • Flekker mye og etterlater seg flakkete lepper. • Nontwist-type lekekritong som fører til produktspild. • Krever leppepinner for å få en fin finish. • Dekker ikke den pigmenterte delen

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Faces Ultime Matt Lip Crayon - Wrapped Up 09? Jeg liker denne spesielle matte vinterskyggen, og jeg anbefaler deg å prøve denne leppefarge som er lett på lommeboken din.

Kjennelse: 'Wrapped Up' er en ettertraktet nøytral nyanse - et snev av myk koral som passer for alle eller å gå med noe antrekk.

Faces Ultime Pro Matte Lip Crayon i 12 Midnight Rose Review Faces Sugar Coated Ultime Pro Starry Matte Lip Crayon Sugar Coated, Obsession Review L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss-912 Peach Pleasure Review L'Oreal Paris Glam Shine Balmy Gloss - Passion Fruit Perfekt gjennomgang Vær en Bombshell Shameless Lip Crayon Review Sonia Kashuk Spicy Nude Velvety Matte Lip Crayon Review Bite Beauty Glace Deluxe Matte Creme Lip Crayon Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: