Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Lime Crime Velvetines i skyggen "Gresskar."

Produktbeskrivelse: Inspirert av rosenblader, går Velvetines på væske og tørker til en fløyelsmattig finish. Berøringsikker, overføringsikker og helt vanedannende!

Pris: $ 20, men jeg fikk det for mindre enn det under Black Friday Sale.

ingredienser:

Min erfaring med Lime Crime Velvetines Pumpkin Liquid Matte Lipstick:

emballasje: Alle Lime Crime produkter har svært unik emballasje. Disse Velvetiness flytende leppestifter kommer i et frostet plastrør med en doe-fots applikator. Jeg elsker designen av roser på hetten som gir den en slik girly-appell. Applikatoren er litt liten, men det hjelper til med å få en presis applikasjon. Jeg føler meg ikke noe problem med å bruke væske leppestifter siden jeg er vant til det, men for nybegynnere kan det ta litt øvelse før de blir komfortable, da feil gjøres kan være litt vanskelig å rengjøre da dette flytende leppestift tørker raskt.

Tekstur:Denne flytende leppestift fortsetter som en kremaktig glatt væske og tørker ned til en fullstendig matt finish innen sekunder. Tekstur er litt mer flytende-y og ikke som mousse-y-følelse sammenlignet med Kat Von D Evig flytende leppestifter eller Stila All Day flytende leppestifter. Når det tørker, er det helt trygt, smørebestandigt og kyssesikkert. Det bløder ikke i det hele tatt.

Skygge og pigmentering: Skyggen "Pumpkin" er beskrevet som en murstein rød farge som er sant til navnet. Det er en rusten rød med en kobberorange undertone som ligner mursteinfarge. Det er en nydelig nyanse som vil utfylle varme hudtoner veldig bra. Det ser perfekt sammen med varm øye sminke. Jeg elsker vanligvis oransje-baserte røde som dette i motsetning til ekte røde, derfor er jeg overhodet i kjærlighet med denne skyggen. Jeg ville definitivt rangere denne skyggen og "Riot" som mine to toppvalg fra Lime Crime Velvetines-serien som jeg sikkert ville tilbakekjøpe.

Det er ikke stramt, men siden det er så dyp skygge, må du være veldig forsiktig med søknaden. Enhver feil eller glide utenfor leppe linjen vil se rotete og det ville være vanskelig å rengjøre uten flekker.

Det går helt ugjennomsiktig i en sveipe, derfor trenger du ikke å bruke mer enn et enkelt lag. Hvis du bruker det tungt, ville det overføre litt.

Føl og opphold Power:Disse flytende leppestifter tørker til en fullstendig matt finish. Jeg finner formelen av Kat Von D flytende leppestift mye mer behagelig enn dette i sammenligning. Likevel føles denne Lime Crime Velvetines som en fjær på mine lepper. Som alle matte flytende leppestifter, vil det fremheve tynne og flakete lepper, men hvis du exfolierer litt før bruk, vil dette ha på seg som en drøm. Det har en litt pulveraktig følelse på leppene etter 4-5 timers slitasje, noe som ikke er ubehagelig eller av plagsom kvalitet. Det føles ikke klissete i det hele tatt.

Det ble 8-9 timer intakt på meg. Det overlever også et fullt måltid, forutsatt at måltidet ikke er for fet, eller det vil forsvinne fra innsiden av leppene. Reapplicering kan være litt vanskelig på eksisterende lag av leppestift, da det kan flake og bruke ujevnt. Jeg vil anbefale å tørke av alt produktet fra leppene før du søker igjen.

Det overfører ikke i det hele tatt, og du kan knapt føle det på leppene. Du trenger en sminkefjerner på slutten av dagen for å fjerne alle spor av det. Jeg elsker det faktum at dette produktet er alt vegan også.

Alt i alt, et helt fantastisk produkt! Dette er en nydelig nyanse som vil smigre alle hudtoner. Jeg vil anbefale dette og også tilbakekjøp.

Pros av Lime Crime Velvetines Pumpkin Liquid Matte Lipstick:

  • Nydelig murstein rød nyanse.
  • Hurtigtørkende formel.
  • Enkel å bruke.
  • Komplett matt finish.
  • Føler seg veldig behagelig på leppene, føler seg ikke veldig tørking.
  • Veganer.
  • Ikke-klebrig tekstur.
  • Fremhever ikke fine linjer.

Cons of Lime Crime Velvetines Pumpkin Liquid Matte Lipstick:

  • Feil under applikasjonen kan være uforgivelig og vanskelig å rengjøre.
  • Gjenbruk kan være vanskelig, du må tørke alt produkt fra leppene dine før du legger på et nytt lag.

IMBB Rating: 5/5

Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipstick i Wicked Lime Crime Velvetines Væske Matte Leppestift i Riot Lime Crime Red Velvet Velvetines Liquid Matte Lipstick Lime Crime Velvetines Suede-Berry Liquid Matte Lipstick Lime Crime Velvetines bleknet flytende mat leppestift Kat Von D Lolita evig flytende leppestift Kat Von D Lolita evig flytende leppestift Stila Aria 04 Hold hele dagen flytende leppestift Stila Beso Stay All Day Liquid Lipstick Stila Fiery Stay All Day Liquid Lipstick Stila All Day Liquid Lipstick Carina

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: