Her kommer anmeldelsen av en annen nydelig nydelig leppestift fra Mac Sheen Supreme-serien i skyggen asiatisk blomst. Les videre for å vite hvordan det gikk ...

Pris: Rs. 1700 / - for 3,6gms

ingredienser:

Min erfaring med MAC Sheen Supreme Lipstick Asiatisk blomst:

Emballasjen er enkel, smart og funksjonell, som er nok for meg. Kroppen er i motsetning til typiske MAC lipsticks. Det er slank, slank emballasje med en skinnende kropp og klistremerke i basen med skygge navn. Hvis du har mer enn en av disse på samlingen din, må du kanskje huske navnet eller åpne hver, da det ikke er fargekoding. Luken lukkes med et klikk, og dermed er det ingen sjanse for å åpne opp i sminkeposen.

Du må få en av disse til å vite hvor vakker tekstur av sheen øverste rekkevidde er. Det er mer som en leppestift for meg med glansglans og pigmentering av en leppestift. Glides super glatt på leppene uten å rive eller trekke. Det er tilrådelig å linse leppene som tekstur er gelignende, det er en sannsynlighet for smøring. Selv om det aldri skjedde med meg, men hvis du liker å bruke dette som en daglig leppefarge, er det bedre å rette på leppene med en lyserød liner. Lip balm er absolutt ikke nødvendig, da dette gir nok fuktighet til leppene. Lippene forblir hydrert selv etter at fargen forsvinner.

Skyggen er unik som den har bestemte blå undertoner til en ellers melkeaktig rosa. Det er en vanskelig skygge jeg vil si, og vil ta litt innsats for å trekke av. Fair hud skjønnhet kan klare det med lethed, men NC40 og over ville kreve litt base makeup å virkelig vise frem skyggen. Jeg parrer den med blå / lilla på øynene og dempet rosa rødme. Lippestiften er middels pigmentert og to swipes kreves for å sette på farge for å dekke leppene godt. Det er absolutt ingen kakig følelse når du sveiper leppestiften mer for å bygge opp pigmenteringen. Tvert imot kan du ende opp med å få uønskede innskudd på hjørnene på grunn av tekstur av leppestift.

Oppholdsstyrken er ca 3-4 timer på maks. Du må bruke en liner / base for å forbedre leppestiftenes opphold. Ikke en con for meg skjønt, men folk som ikke foretrekker å røre opp sminke hele dagen kan finne dette litt plagsomt.

Pros av MAC Sheen Supreme Leppestift Asiatisk Blomst:

• Fin skygge (kan være vanskelig for mørkere hudfarger skjønt) • Funksjonell emballasje. • Kremete. • Pigmentert. • Ikke tørking. • Glatt. • Tilbake 2 Mac.

Ulemper med MAC Sheen Supreme Lipstick Asiatisk blomst:

• Dyrt.

IMBB Rating: 4.25/5

Vil jeg tilbakekjøpe MAC Sheen Supreme Asian Flower? Nei, det er en vanskelig skygge, og det er bedre alternativer i serien. Vil jeg anbefale MAC Sheen Supreme Asian Flower? Ja, men for det meste til rettferdig hud skjønnhet.

MAC Sheen Supreme Lipstick godt å være dårlig MAC Sheen Supreme Lipstick ser på henne! MAC Sheen Supreme Lipstick - Full Speed MAC Zen Rose Sheen Supreme Lipstick MAC Sheen Supreme Lipstick Bare igjen Beste MAC Sheen Supreme Lipsticks å velge mellom MAC Sheen Supreme Lipstick - Fashion City MAC Sheen Supreme Lipstick - Imponerende MAC Sheen Supreme Lipstick - Ny fristelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: