Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på "DiorShow Maximizer Lash Plumping Serum."

Produktbeskrivelse: En mascara-base fra Dior Backstage som gir pisker opp til dobbelt så høyt som volumet.

Hva det gjør: Rett fra backstage moteshow, kombinerer denne høykvalitets mascara-basen den umiddelbare forsterkende effekten av mascara med fordelene ved daglig lash-care. Visker blir igjen intenst krøllet, tykkere og lengre, ideelt primet for å øke effekten av mascara og optimalisere hold. Diorshow Maximizer tilbyr synlig lengre vipper og opptil dobbelt så høyt som volumet. Dens forbedrende formel er infundert med hyaluronsyre med plumping egenskaper og Dior's proprietære Lash Maximizer ™ ingrediens for å hjelpe piskene se sitt beste.

Pris: $29

ingredienser:

Min erfaring med Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum:

emballasje:Leveres i et tradisjonelt mascara-rør med en kegleformet snor. Søknaden er super enkel, akkurat som en vanlig mascara.

Bruk og resultater:Det eneste jeg ikke liker om dette produktet er at den er sterk hvit, noe som gjør at du ser ut som du har albino vipper. Siden dette er et lash-serum som kan brukes til å forandre lashene om natten, gir det alltid min hubby en god latter for å se meg med hvite øyenvipper. Denne "hvitheten" går bort etter ca 10-15 minutter, men mine vipper har fortsatt en hvit fargetone etter det. Det gir noen definisjon, separasjon og krøll til øynene mine mens du konditionerer den, som jeg elsker og ville ha brukt den helt i løpet av dagen eller når du løper ærend når jeg vil hoppe over hele mascara-rutinen hvis det ikke var for den hvite fargen . Det kan ta litt tid for meg å virkelig se en forskjell i mine lashes når det gjelder volum og lengde som dette serumet hevder å forbedre.

Dette serumet kan også brukes under din mascara, jeg elsker å bruke på den måten. Dette serumet fungerer best når det brukes sammen med tørre mascaraer. Når jeg er sammenkoblet med våte mascara formler, finner jeg at den klumper mine lashes sammen. Jeg finner den beste metoden for bruk er å ikke la serumet tørke helt; Legg i stedet mascaraen din når serumet er delvis tørt. Denne metoden gir kropp til viskene mine og gjør dem tykkere og lengre.

Samlet sett liker jeg virkelig dette produktet som en lash primer før min mascara. Jeg har naturlig lange, men veldig tynne pisker og dette serumet under min mascara gir masse og volum til mine eksisterende pisker. Jeg kan ikke støtte påstanden om at det forbedrer utseendet på lashene som et kondisjoneringsserum, da jeg ennå ikke har sett noen signifikant forskjell i det aspektet. Jeg vil anbefale denne mascara til alle

I EOTD, iført dette produktet på egen hånd i venstre bilde og sammen med Tarte Lights, Camera Lashes Mascara til høyre.

Pros av Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum:

  • Gir kroppen til viskene mine når jeg bruker den under mascaraen og får dem til å bli tykkere og lengre.
  • Lash-serum hevder å tilstandsvisker i det lange løp.
  • Enkel å bruke og bruke.
  • Gir definisjon, separasjon og holder krøllen på mine franser.

Ulemper med Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum:

  • Leaves en hvit fargetone på lashene som er svært merkbar når de brukes alene. Jeg skulle ønske det hadde en svart fargetone eller var klart, i så fall kunne jeg ha brukt det på dagtid også.

IMBB Rating: 4/5

Dior Diorshow Vanntett Mascara Dior Diorshow Iconic Mascara Dior Addict It Lash Mascara Dior Diorshow New Look Mascara Hard Candy Desired Plumping Serum Lipstick Leger Formel 2-i-1 Lash-boosting Eyeliner Serum Våt n Wild Mega Plump Double Menace Mascara L'Oreal Paris Konsentrert Lash Boosting Serum Rapidlash Eyelash Enhancing Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: