Et favorittmerke og et favorittprodukt, Mac og leppestift! Hvor kul høres det? For meg som høres ganske bra ut! Her kommer anmeldelsen av en annen nydelig nydelig leppestift nyanse fra Mac Sheen Supreme-serien i skyggen, Good To Be Bad. Les videre for å vite hvordan det gikk ...

Pris: Rs. 1600 / - for 3,6 gms

ingredienser:

Min erfaring med MAC Sheen Supreme Lipstick godt å være dårlig:

Emballasjen er enkel, smart og funksjonell, som er nok for meg. Kroppen er i motsetning til typiske MAC lipsticks. Det er slank, slank emballasje med en skinnende kropp og klistremerke i basen med skygge navn. Hvis du har mer enn en av disse på samlingen din, må du kanskje huske navnet eller åpne hver, da det ikke er fargekoding. Luken lukkes med et klikk, og dermed er det ingen sjanse for å åpne opp i sminkeposen.

Du må få en av disse til å vite hvor vakker tekstur av sheen øverste rekkevidde er. Det er mer som en leppestift for meg med glansglans og pigmentering av en leppestift. Glides super glatt på leppene uten å rive eller trekke. Det er tilrådelig å linse leppene som tekstur er gelignende, det er en sannsynlighet for smøring. Selv om det aldri skjedde med meg, men hvis du liker å bruke dette som en daglig leppefarge, er det bedre å rette på leppene med en maroon-liner. Lip balm er absolutt ikke nødvendig, da dette gir nok fuktighet til leppene. Lippene forblir hydrert selv etter at fargen forsvinner.

Tenk deg en mørk maroon og en mørk sjokolade hadde en baby; det vil se ut som godt å være dårlig. Det er super duper nydelig og ser fantastisk ut i denne sesongen. Absolutt ikke en nyanse for de svake hjertene, men ville se ekstremt nydelig ut med et rent ansikt og dristig vingeformet liner.

Lippestiften er svært pigmentert, og bare en sveiping legger nok farge til å dekke leppene godt. Opasiteten kan økes ved å sveipe leppestiften flere ganger. Det er absolutt ingen kakig følelse når du sveiper leppestiften mer for å bygge opp pigmenteringen. Tvert imot kan du ende opp med å få uønskede innskudd på hjørnene på grunn av tekstur av leppestift.

Oppholdsstyrken er ca 3-4 timer på maks. Du må bruke en liner / base for å forbedre leppestiftenes opphold. Ikke en con for meg skjønt, men folk som ikke foretrekker å røre opp sminke hele dagen kan finne dette litt plagsomt.

Pros av MAC Sheen Supreme Lipstick God å være dårlig:

• Nydelig nyanse. • Funksjonell emballasje. • Kremete. • Pigmentert. • Ikke tørking. • Glatt. • Tilbake 2 Mac.

Ulemper med MAC Sheen Supreme Lipstick godt å være dårlig:

• Dyrt.

IMBB Rating: 4.75/5

Vil jeg tilbakekjøpe MAC Sheen Supreme Good å være dårlig? Ja, jeg elsker denne skyggen. Vil jeg anbefale MAC Sheen Supreme godt å være dårlig? Ja, prøv, du kan få din favoritt vinterskygge i prosessen.

Beste MAC Sheen Supreme Lipsticks å velge mellom MAC Sheen Supreme Lipstick - Fashion City MAC Sheen Supreme Lipstick - Imponerende MAC Sheen Supreme Lipstick - Ny fristelse MAC Sheen Supreme Lipstick ser på henne! MAC Sheen Supreme Lipstick - Full Speed MAC Zen Rose Sheen Supreme Lipstick MAC Sheen Supreme Lipstick Bare igjen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: