Hei alle! Vi drømmer alle om feilfri hud, ikke sant? Vi prøver så mange produkter fra narkotikabutikken til den høye enden i søken om å finne et Holy Grail-produkt som vil ta vare på alle våre hudproblemer og gjøre vår hud baby myk, glødende og klar. Vi er ivrige etter å vite mer om hemmelighetene til feilfri hud! I dag deler jeg en slik hemmelighet. I løpet av de siste årene har jeg søkt etter så mange hudpleie tips og oppskrifter, og jeg har alltid lest om essensielle oljer og deres fordeler. I dag har jeg kommet opp med en enkel, men effektiv DIY skjønnhetsolje. Det er ingen grunn til å kalle det en skjønnhetsolje, men jeg liker navnet. La oss gjøre det!

ingredienser:

1. Bærerolje (jeg valgte mandelolje fordi jeg alltid har det på hånden) 2. Oransje essensiell olje 3. Jojoba olje 4. Sitronolje 5. Tea Tree Oil (valgfritt)

Metode:

1. Mengden avhenger av hvor mye du vil gjøre. Det er alltid bedre å lage små batcher. 2. For sensitiv hud: For hver 5 dråper bærerolje legger du til 2 dråper essensiell olje. 3. For resten av hudtyper: For hver 5 dråper bærerolje legger du 3-4 dråper essensiell olje.

Merk: 1. Hvis du har veldig tørr hud, kan du velge bæreroljen som kokosnøttolje i stedet for mandelolje. 2. Hvis du har noen breakouts, kan du også bruke 2 dråper tea tree oil. 3. Jeg valgte sitrusoljer fordi jeg elsker sitrus duft. 4. Du kan erstatte noen av sitrusoljer med andre oljer som rosa hofteolje. 5. Jeg kommer til å elske denne kombinasjonen, så jeg brukte disse oljene.

Hvordan å bruke: Jeg bruker vanligvis denne oljen om natten fordi vi ikke vil gå ut med oljeaktig ansikt, gjør vi? : p Så begynner jeg alltid med et rent ansikt. Jeg tar ca 5 dråper av den tilberedte oljen og masserer ansiktet mitt og nakken i ca 1-2 minutter.

Det er det! Hvor enkelt var det å ta vare på huden din? Gi dette et forsøk og gi meg beskjed om hvordan det gikk for deg. Men før du prøver, må du sørge for at du ikke er allergisk mot noen av oljene ved å ta en patch test. Bare prøv oljene på albuene dine, og hvis det ikke er noen reaksjon, gå videre og prøv denne potionen!

Bildekilde: 1

Kroppshandelen Vitamin E Ansiktsolje Clarins Lotus Face Treatment Oil Review Støvler Botanics 100% organisk ansiktsolje - ikke for følsom hud! Rodin Olio Lusso Luxury Face Oil Review Søndag Riley Juno Hydroactive Cellular Face Oil Review Aromamagic Beautiful Skin Oil Review Jurlique Skin Balancing Face Oil Review Clarins Lotus Face Treatment Oil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019