Jeg likte formelen av Colorbar øyenskyggepinner og dermed endte opp med å plukke opp den rene sorte, da dette ville være nyttig for røykende øye sminke elskere som meg. Her er anmeldelsen på skyggen Dream.

Pris - Rs 850 / - for 1,4gm

ingredienser:

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Colorbar Dream All Day Vanntett øyenskygge Stick:

Eyeshadow-pinnene kommer i en sølvfarget papirkartong med alle detaljer skrevet på den. Blyanten har en svart plastkropp med fargekodd base. Basen kommer av som en spisser som kan brukes til å få en skarp spiss for nydelig presisjon. Blyanten er vri opp stil og takknemlig vri tilbake. Skyggenavnet og -nummeret er også nevnt på kroppen og ytterkartongen.

Tekstur er kremaktig, men smelter ikke ved å berøre huden. Pigmenteringen er fantastisk, og ett slag gir nok farge for fargen å dukke opp. Spissen som skarpe bidrar til å tegne en skarp linje som en liner, ellers kan brukes som en skygge. I EOTD har jeg brukt skyggen som en overall skygge og blandet endene med en taupe øyenskygge.

Skyggen er ren svart uten glimmer eller glitrer. Det starter som en kremaktig svart, men legger seg til en matt skygge om en stund. Jeg liker hvordan pigmentert det er, og det er ingen tugging eller trekking av den delikate huden. Et ord med forsiktighet ville være, ikke å bruke dette på vannlinjen som typisk kohl.

Oppholdsstyrken er stor da den ble på dekslene mine uten å falme eller smøre. Jeg måtte fjerne den med en oljebasert sminkefjerner, men det var fortsatt et mørkt støp som ble fjernet helt etter at ansiktet ble vasket. Dette er den første fargelege øyenskyggen for meg som jeg hadde sett bare flekker leppe farge før.

Totalt liker jeg ganske godt ideen om skyggepinner som alle merkene kommer opp med i disse dager. Dette er litt dyrt sammenlignet med de andre som er tilgjengelige i markedet; annet enn det er det ingen klager om disse.

Pros av Colorbar Dream All Day Vanntett Øyenskygge Stick:

• Enkel, sofistikert emballasje. • Pigmentert svart. • Ingen flekker. • Flytter ikke en gang innstilt. • Steder lenge. • Ingen irritasjon.

Ulemper med Colorbar Dream All Day Vanntett øyenskygge Stick:

• Dyrt.

IMBB Rating – 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Colorbar Dream All Day Vanntett Øyenskygge Stick? Tilbakekjøp - Ja, i andre nyanser selv. Anbefaler - du må gi disse forsøkene hvis du er ute etter ikke-fuss øye makeup produkt, spesielt for smokey øyne.

Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick Review, Swatch, EOTD Colorbar Denim All Day Vanntett Øyenskygge Stick Review, Swatch, EOTD Colorbar Langvarig Eye Shadow Pots - Color On Move Colorbar Single Eyeshadow - 03 Heatwave Fargebjelke Upåklagelig Act Pro Eye Shadow Quad Colorbar Fortryllende Øyenskygge Trio: Føler Blå Fargebjelke Full Cover Makeup Stick SPF 30 Colorbar Stick Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019