Hei alle,

Jeg har alltid vært imponert over kvaliteten på Sally Hansen neglelakk. Og jeg har hentet noen få nyanser fra dette merket de siste ukene. I dag vurderer jeg 3 nyanser fra Insta-Dri-serien; Disse nyanser er Cherry Fast, Pumped Up Pink og Expresso. Så les videre for å finne ut hvordan de gikk på meg.

Pris: $ 4.99. Prisene kan variere fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Nail farge dekker i bare ett lag, briljant. Perfectionist Brush ™ konturer til hvilken som helst negl, slik at fargen alltid glir på nett akkurat, feilfritt. Og det eksklusive Flexiglass-komplekset kombinerer vakker, strålende glans og super sterk slitasje. Så enkelt, så Sally.

Min erfaring med Sally Hansen Insta-Dri Nail Colour Cherry Fast, Pumped Up Pink, Expresso:

emballasje: Insta-Dri-serien kommer i stilige trekantede glassflasker. Jeg liker hvor praktisk disse flasker er i hånden sammenlignet med noen andre flasker (som de store Sally Hansen Miracle Gel-flasker). Selve flasken føles ganske solid.

Denne serien kommer med en flat børste som jeg absolutt elsker. Det gjør applikasjonen veldig enkel, presis og rotfri. Jeg lurer på hvorfor Sally Hansen ikke gjør denne typen pensel til en standard i alle neglelakkene.

Konsistens / Color Pay-Off: Alle nyanser som jeg vurderer i dag har en litt tykk konsistens. Men de sprer seg lett og går veldig jevnt på neglene. Faktisk gjør tekstur kombinert med den flate penselen en av de mest problemfrie applikasjonene av neglelakk som jeg har kommet over.

Alle fargene jeg vurderer i dag har ganske sterk pigmentering og dekker neglene i en enkelt sveipe. Jeg elsker neglelakk som går ugjennomsiktig i en enkelt sveipe, da det generelt fører til raskere tørketid og mindre rot.

Tørkekraft: Nå, med et navn som Insta-Dri, er det forventet at neglelaket vil tørke fort. Og det tørker på mindre enn et minutt.

Oppholdsstyrke: Jeg var ikke åpenbart imponert over oppholdsstyrken i dette spekteret. Den forblir satt i rundt 3 dager eller så. Men begynner å falme rundt kantene ved den fjerde dagen.

Nå, for noen detaljert gjennomgang av hver av fargene:

1. Kirsebær Fast

Cherry Fast er en klassisk magenta skygge. Selv om det ser mer ut til lilla i visse lys. Dette er en nyanse som passer til indian hudfarger og vil se bra ut med tradisjonell slitasje. Mål er en blank crème.

2. Pumped Up Pink

Pumped Up Pink er en nydelig nyanse med rosa med glans. Shimmer partiklene er veldig fine og ikke i det hele tatt gritty. Selv om jeg hadde likt dette neglelakk i flasken, likte jeg det ikke så mye på neglene mine. Det gjorde hendene mine mørkere enn de er. Og også, jeg personlig føler at den slags skinnende rosa vil passe jenter mer yngre enn meg.

3. Expresso

Expresso er en nydelig maroon rød. Det er en av de nyansene som vil se bra ut på alle, uansett alder, hudton, årstid eller anledning. Det er ikke en veldig unik nyanse, men likevel er det nydelig. Mål er en blank crème.

Fordeler av Sally Hansen Insta-Dri Nail Colour Cherry Fast, Pumped Up Pink, Expresso:

• Tørker veldig fort • Fint utvalg av farger • Glatt finish • Meget god konsistens av polsk - gjelder godt • Enkel kapp er nødvendig for å oppnå opasitet • Ikke flekker negler • Ganske rimelig

Ulemper med Sally Hansen Insta-Dri Nail Colour Cherry Fast, Pumped Up Pink, Expresso:

• Oppholdsstyrken er gjennomsnittlig

IMBB Rating: 4/5.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Sally Hansen Insta-Dri Nail Color Cherry Fast, Pumped Up Pink, Expresso? Ja, jeg vil absolutt anbefale deg å prøve disse ut som disse er nydelige nyanser med god kvalitet. Jeg ville sikkert prøve ut andre farger fra dette området.

Sally Hansen Hard As Nails Steely Gaze, sett i stein og krystallklar Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear - Twisted Pink, Brick Wall og First Blush Sally Hansen Usynlig Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Colors Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Bare It All, Pinch of Punch og Jazzy Jade Sally Hansen Diamond Strength Nail Farge Broadwalk, Hard som negler Xtreme Wear Nail Farge Hvit på og hard som negler Neglelakk Lavendel Lace Sheer L'Oreal Paris Infallible Pro-Last Nailcolor Beyond Blushing, Infinite Lilac, Berry Chic 5 Nail Arts med Maybelline Color Show Nail Maler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: