Hei, Ok, så jeg har prøvd L'Oreal Paris Elvive Fibrology Thickness shampoo i mer enn 6 måneder; Håret mitt viste seg ganske sunt og behagelig, men jeg har ikke sett noen "stor" forskjell i tykkelsen på håret mitt. Det manglet stråling og fortsatt lider håret faller og ærlig er jeg ikke helt glad for det. Så, bare for å prøve noe nytt og bedre, jeg poppet i Superdrug-butikken for å sjekke ut andre sjampoer. Mens jeg så gjennom hårpleieseksjonen, så jeg dette nydelige rosa L'Oreal Elvive Nutri-Gloss-serien. L'Oreal Paris Elvive under Nutri-Gloss-serien gir to varianter - Nutri-Gloss Luminiser og Nutri-Gloss Crystal. Denne samlingen har en profesjonell glansteknikk som brukes til å fjerne urenheter fra hårfibre, og belegge dem med glanset polering for langvarig, vektløs lysstyrke. Utvalget tilbyr sjampo, balsam og glans.

Pris: £ 3,99 for 400 ml og £ 2,99 for 250 ml

Produktbeskrivelse:

VIDENSKAPENS VIDENSKAP, LAKKENDE RADIANS Over tid kan hårfibrene bli kjedelige på grunn av opphopning av urenheter og hårkutikket blir grovt, noe som kan forstyrre lysrefleksjonen.

Den hemmelige til intense og langvarig skinne

I dag brukes profesjonelle glanseteknikker for å fjerne urenheter fra hårfibre, og belegge dem med en glans for langvarig, vektløs lysstyrke. Inspirert av dette har L'Oreal Paris laboratorier opprettet vårt første hårpleieutvalg beriket med GLYCOGEL, for å hjelpe håret til å se perfekt polert med 48hours show-stop shine.

Fordeler:

1. RESURFERER FIBRENE: Hjelper med å fjerne fargene av urenheter som forstyrrer lysrefleksjonen. Fibrene ser ut som om resurfaced og cuticles vises riktig, for silkeaktig glattere hår som føles sterkt fuktet.

2. LONG-LASTING SHINE: Hjelper forsegler naglene og belegger håret med en vektløs glans for å intensivere glans.

Min erfaring med L'Oreal Paris Elvive Nutri-Gloss Luminiser Shampoo:

Vel, jeg må innrømme at dette spekteret er utsmykket av en fantastisk lys rosa farge som er ganske vanskelig å savne i butikken. Denne sjampoen har en gjennomsiktig middels lys konsistens og har en frisk, men ikke sterk lukt som lengter lenge. Det gir nok skum og det etterlater ingen tyngde mot håret. Det fanger også en viktig funksjon som hver jente ville ønske å legge til håret - glans og utstråling.

På grunn av så mange økologiske grunner, ukorrekt matregime og uregelmessige vaner blir håret kjedelig, grov og uttørket. Dette spekteret fokuserer helt på å legge til glans og glans på håret og i en viss grad, står det sant. Jeg har brukt sjampoen de siste 15 dagene, og jeg har definitivt lagt merke til skinne i håret mitt. Det forlater håret mykt, smidig og silkeaktig. Dens glossingsteknikker og hovedbestanddelen 'Glycogel' gir optimal glans og etterlater håret fuktiggjort. Produktet hevder å gi 48 timers glans, men det er ingen dramatiske resultater, og jeg klager ikke. For å være ærlig, overdriver merkene sine egenskaper, og det er bedre at vi ikke forventer ekstreme endringer ved bare å bruke et enkelt produkt / utvalg.

Alt sagt og gjort, håret mitt faller fortsatt, og jeg følte at sjampoen er ganske sterk, og du bør være forsiktig med å skylle umiddelbart når det kommer i kontakt med øynene. Jeg antar at skjønnheter med sensitiv hud "kan" klage på kløende hodebunn. En god fordel er den gjennomsiktige flasken som kommer til å redde for å finne bruken av sjampoen.

Fordeler av L'Oreal Paris Elvive Nutri-Gloss Luminiser Shampoo:

  • Gir god glans og stråling til håret ditt.
  • Fornuftig priset.
  • Kommer i en ganske lys rosa, iøynefallende farge.
  • Lever ingen tyngde mot håret.
  • Gir et mykt og silkeaktig utseende.

Ulemper med L'Oreal Paris Elvive Nutri-Gloss Luminiser Shampoo:

  • Sjampo er ganske sterk og skarp.
  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Følsomme hudbrukere kan klage på kløende hodebunn.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Paris Elvive Nutri-Gloss Luminiser Shampoo? Ja, jeg anbefaler dette produktet og alt du elsker, bør prøve dette en gang. Jeg vil tilbakekjøp denne og sine andre produkter - balsam og glans - for å få optimale resultater.

Loreal Elvive Nutri-Gloss Shine Masque Review L'Oreal Elvive Fibrologi Fortynning Balsam og Tykkelse Booster Review L'Oréal Paris Elvive Full Restore 5 Skade Redning CICA-Cream Review L'Oreal Paris Elvive Anti-Breakage Reparer Shampoo Review L'Oreal Paris Elvive Light Reflekterende Creme Nutri-Gloss med "Pearl Protein" Review L'Oreal Paris Elvive Age-Defying Replenishing Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: