Jeg elsker 9 til 5-serien av Lakme, det er så mye variasjon at du vil finne en til enhver anledning og hudtone. Også den rimelige prislappen kommer som en ekstra fordel.

Pris - Rs 450 / -

Min erfaring med Lakme Crease Mindre Creme Lipstick Mauve Spot:

Lippestiften kommer i pen rose gullemballasje med en ytre papirkartong med all informasjon om detaljer. Skyggenavnet og nummeret er nevnt ved foten, men kroppen er ikke fargekodet. Luken er solid og lukker med et klikk, så det er ingen sjanse til å åpne når du bærer i sminkeposen. Pretty girly emballasje, men det ville vært fantastisk hvis det var et fargekodet klistremerke.

Fargen er ganske rosa fersken med superfine sølvskimmere som heldigvis ikke dukker opp på leppene. Tvert imot gir de glammen til leppefargen. Det er en veldig fin nyanse for dagen, men det kan være litt vanskelig hvis du er solbrent eller noen over nc-42, det kan gi deg et vasket bortblikk. Den rosa undertonen gir et veldig enkelt nakenpolert utseende til ansiktet.

Tekstur av dette området er kremaktig og glatt, men ikke glatt. De superfine sølvskimmere føler seg ikke grusomme på leppene i det hele tatt. Fargen legger seg ikke på leppene og gir et jevnt, jevnt utseende. En sveipe vil ikke dekke pigmenterte lepper; du må bygge opp på pigmenteringen hvis du ønsker å fullstendig dekke leppene. På grunn av skyggen kan den brukes som en ren fargevask på leppene også.

Oppholdsstyrken er ikke så imponerende, for det meste fordi leppestiftet er så kremaktig at det overføres til kopp / krus, skjeer etc. Med små måltider eller drinker vil oppholdsstyrken være 2-3 timer, hvorpå den begynner å falme jevnt. Jeg har ikke noe imot å berøre leppefargen, men hvis du er noen som helst foretrekker lengre å holde leppestifter, er dette ikke for deg.

Den eneste feilen jeg har med denne leppefargen er at sølvskinnene forblir etter fargen forsvinner. Det er vanskelig å ta shimmers av hvis de begynner å bevege seg over hele ansiktet, så jeg har en tendens til å tørke av de resterende etter et måltid og bruke frisk. Dette tar seg av shimmeroverføringen til en viss grad.

Pros av Lakme Crease Mindre Creme Lipstick Mauve Spot:

• Glatt. • Kremete. • Fin skygge. • Ingen flekker. • Løsner ikke i fine linjer. • Fuktighetsgivende. • Rimelig.

Cons av Lakme Crease Mindre Creme Lipstick Mauve Spot:

• Emballasje er ikke fargekodet. • Shimmers. • Lavt forbli strøm.

IMBB Rating – 4/5

Vil jeg anbefale Lakme Crease Less Creme Lipstick - Mauve Spot? Ja, for daglig bruk, en pen naken naturlig nyanse med en rimelig prislapp.

Vil jeg tilbakekjøp Lakme Crease Mindre Creme Lipstick - Mauve Spot? I forskjellig skygge kanskje.

Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lip Color - Roseline Lakme Crease-less Creme Lip Color - Flammende funksjon Lakme 9 til 5 Crease-less Lipstick - Fuschia Field Lakme Ruby Resultat 9 til 5 Crease-Less Creme Lipstick Lakme 9 til 5 Creaseless Creme Lipstick - Mauve Progress Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm i Rose Affair Lakme 9 til 5 Creaseless Lip Balm - Pink Impression

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 20 2019