Hei damer,

I dagens innlegg, la oss snakke om noen fargekombinasjoner du trenger i garderoben din for å styre mote scenen i år!

1. Lilac og Bling

Lilla er en veldig fin farge som går bra med så mange farger fra fargepaletten. Men hvis du ønsker å få ut elegansen av lilla, så kan du parre dette med metalliske fargetoner. Gullet vil bli for dristig, men sølv vil gå så bra for å gi en god kontrast til lilla.

2. Rød, Sort og Hvit

Alle disse tre fargene er klassiske. Du kan para dem med hverandre på utallige måter, og du kan ikke gå overbord med disse fargene. Mens rød er uttrykket av fet, svart skrik mysterium og hvitt handler om å skape en guddommelig balanse mellom de to fargene. 3. Isblå og Rosa

Blå og rosa farger gjør en dristig setning sammen, men når du bruker en dempet nyanse av blå som isblå, bringer den virkelig rosa i antrekket. Isblå balanserer virkelig rosa femininitet og gir et flott utseende og fargekombinasjon.

4. Lyseblå og Navy

De er begge nyanser av blå og utfyller hverandre veldig bra. Hvis du vil gi et slankere utseende til problemområdene dine, legg så mørkere nyanser av blå der og hold resten av antrekket ditt i lyseblå fargetoner.

5. Bright Orange og Olive

Hørte du ikke, oransje er den nye svarte! Det går veldig bra med alt, oransje farge har også potensial til å gå med alt, hvis det passer godt sammen. Siden oliven / militærgrønn er et veldig populært valg høst / vintersesong, er det bare egnet til å koble olivengrønn med en lys farge som oransje.

6. Kobolt Blå og Turkis

De er begge i ansiktet, dristige farger og er også gode for fargeblokkering. Du kan blande og matche begge fargene, eller du kan leke trygt ved å ha på seg en blå kjole og sammenkoble den med turkisoppsetttilbehør. Valgene er uendelige, du trenger bare å eksperimentere og finne ut hva som fungerer best for deg.

7. Tan og Maroon

Tan kan se litt drap noen ganger når du parrer den med lysere farger. Men når en dypere nyanse som maroon er parret med solbrent, virker det som om de ble laget for hverandre. Prøv selv å finne ut.

8. Plomme og hvitt

Plomme er fargen for høst og vintre, og når plomme er ledsaget av hvit, er fargen som er så uberørt og rolig, utfallet virkelig nydelig. Plomme bryter monotoni av hvitt som ingen annen farge og gjør det skiller seg ut i mengden.

9. Rød og Denim

Rød screams fet og livlig i antrekk og denim handler om en avslappet og behagelig stil av klær. Når de begge møtes, får du uendelige muligheter til å prøve og stil klærne dine.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

9 Super Foods for sunt og saftig hår Lakme 9 til 5 Creaseless Creme Lipstick - Carmine Kick L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream Makeup Revolution London, Redemption Palette Hot Røkt Mote myter og regler Vi må alle bryte! Hvordan å klare klær farger Beste frisyrer for college Going Girls Viktige regler for å bruke Backless Attires 10 Bollywood-filmer vi kan ikke vente på å se i 2016! 9 Mote og skjønnhetstrender som trenger å dø i 2016

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019